~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

A férfi erogén zónái - A pasiknak is vannak testrészeik, pontjaik amelyek érzékenyek, s érintésre lazító, vagy akár izgató hatás kelthető.   

Hajtő és fejbőr
Körkörösen masszírozza a hajtő, valamint a fejbőr felületét addig, amíg a párja be nem csukta szemét, s teljesen el nem lazult. Ha mindez megtörtént, akkor megnyugodhat, hiszen jól csinálta a gyakorlatot.


Fül, fülcimpa
Sok pasi totál készen van attól, ha párja "rátapad" a fülére. A kellemes bizsergés, az izgató, mondhatni csiklandós érzés a vékony bőr alatt lévő sűrű idegvégződésnek köszönhető.

Szemhéj
Amikor pasija becsukta szemét, akkor egy észrevétlen pillanatban óvatosan adjon a
szemhéjaira apró csókokat.

Ajkak
Az ajak vitathatatlanul az egyik központi "izgató fegyver". Egy apró puszi az ajakra, egy lány csók, némi gyengéd nyelv-játékkal tuti siker. S ha kicsit vadabbak vagyunk, akkor néhány apró harapdálással izgatóbbá tehetjük az ajak érzéki játékát.

Nyak, váll
Nincs annál jobb érzés egy férfi számára - kiváltkép, munka után - ha megmasszírozza szerelme a görcsös nyaki izmait a felső csigolyáktól egészen a kulcscsontig. S bár való igaz, sok energiába kerül a kényeztető félnek, de higyjék el, már a látvány kárpótolja Önöket! Ha jól csinálják, a pasi még nyög is mellé :)

Felkar
Érdemes figyelmet szentelni erre a tájékra is. Egyes népek úgy tartják: ez a vágy bölcsője. Szóval ne hagyják ki a felkar simogatását, masszírozását sem.

Mellbimbók
A férfinál háttérbe szorul eme testrész, pedig sokak számára az egyik legérzékenyebb testrészük. Egy lágy simogatással, egy apró puszival, csókkal, esetleg gyengéd, lassú körkörös nyelv-játékkal "Áldozatuk" tuti elalél, vagy éppen olyannyira begerjed, hogy.... ;) Egy biztos, izgatásra megkeményednek a mellbimbók, s ha ez megtörtént, akkor felírhatnak maguknak egy piros pontot.

Has, lágyék
Különösen érzékeny a has felülete, főleg három ujjnyival a köldök alatt.Ezen  testrészen tenyerével végezzen masszírozó mozdulatokat, fokozatosan egyre lejjebb. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy ne túl finoman, mert akkor csiklandozni fogja. Tehát ne simogatás, hanem igazi masszírozás legyen. Ha rosszalkodik, akkor persze lehet simogatni, főleg ujjheggyel. Ekkor ugyanis a pasik nagy része tuti frászt kap, hiszen megőrül a csiklandozó érzéstől.

Derék
Mint azt anno biológia órán megtanultuk, a gerincoszlop mentén futnak a idegpályák, azaz itt van az életerő-központ. A derék terén ismét a tenyér kerül előtérbe, mellyel a gerinc mellett, lehetőleg felülről lefelé kell gyengéden körözni egészen a farkcsontig.

Fenék

Mint a pasiknak, úgy a hölgyek számára is fontos a másik nem feneke. Nos itt a lehetőség! Simogassa, gyúrja meg közepes erővel párja fenekét! Egy tanács: ha a comb és a fenék hajlata felől támad, azaz onnan indítja a masszírozást, akkor párjuk számára fokozott bizsergő-izgató érzést okoznak.

Comb belső
Mint, ahogyan a fenék masszírozásánál utaltam, a comb belső részének izgatása a kellemes érzésen túl megy. Ezen testrész masszírozása, kényeztetése már inkább izgatásnak nevezhető, s Hölgyeim ne csodálkozzanak, ha "munkájuk" közben valami megmozdul...

Lábak
A fenék és a comb után következnek a lábak. A legérzékenyebb a lábfej felső része, a lábujjak. De szintén érdemes kipróbálni a talp masszírozását is, hiszen őrjítően kellemes tud lenni. Nem hiszik? Akkor próbálják ki, s meglátják, hogy párjuk miként reagál minderre:


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 101
Heti: 724
Havi: 4 994
Össz.: 2 723 420

Látogatottság növelés
Oldal: A férfi erogén zónáinak kényeztetése | A pasik érzékeny testrészei
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »