~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Tudjuk, hogy a nyílt és őszinte kapcsolat mindennek az alapja. Ez viszont nem azt jelenti, hogy állandóan ki kell mondanod minden gondolatod, ami csak eszedbe jut. Íme, a tíz leggyakoribb, robbanásveszélyes mondat.

Néha egy teljesen ártatlan megjegyzés eléggé bántó, kényelmetlen, vagy egyszerűen csak idegesítő lehet a barátod számára. Úgyhogy biztos, ami biztos, mi összeszedtük a tipikus aknákat: sokan mondunk ilyesmit, és közben nem is tudjuk, hogy a kedvesnek igazából hogy esik.

1. „A volt barátom pont ugyanezt csinálta!”
Akár egy kívánatos dologról van szó, akár valamilyen rossz szokásról, biztos, hogy a barátod nem szeretné azt hallani, hogy bármiben is hasonlít a volt pasidra. Soha, semmiért. És ha nem szeretnéd, hogy azt higgye, állandóan összehasonlítgatod az exeddel, akkor soha nem mondj ilyet. Erősen elbizonytalanítja, és a rongálja az önbecsülését. Ráadásul esetleg azt hiszi majd, hogy még mindig a volt pasidért vagy oda, azért gondolsz rá ennyit.

2. „Ági terhes, de psssszt!”

Próbáltál már valaha megosztani egy férfival valami jó hírt, amit aztán titokban kell tartania? Ha eddig nem kerültél ilyen helyzetbe, örülj neki, és ne kísértsd a sorsod. A pasik megőrülnek attól, ha titkolózni kell, úgyhogy ne terheld őt ezzel. Ráadásul, ha végül elmondja valakinek, és kiderül a titok, rád lesznek mérgesek, nem őrá. Ugyanígy abszolút nem érdekli őt a barátnőid egészségügyi problémái – éppen elég neki végighallgatni a te panaszaidat. Ha igazán meg akarod őrizni a romantikát, inkább csak az elkerülhetetlen és legszükségesebb dolgokba avasd bele. Nem érdekli, hogy rendszertelen a menzeszed, hidd el.

3. „Amikor majd összeházasodunk/gyerekeink lesznek…”
Természetes, hogy esküvőről ábrándozol, meg arról a három kis lurkóról, aki a kertben futkos, és hogy a kedvesed milyen odaadó és csodálatos férj lesz majd… elvégre nőből vagy. De ha szeretnéd, hogy egyáltalán esélyed legyen eljutni idáig ezzel a pasival, akkor ezeket a gondolatokat tartsd meg inkább magadnak.
Még ha ő gondolt is erre, nem valószínű, hogy a te szádból szeretné hallani egyelőre… Várj, amíg lassacskán megbékél a gondolattal, és saját maga hozza fel a témát. És akkor se kapj vérszemet, csak mosolyogva érts egyet - közben magadban ujjonghatsz, ahogy csak szeretnél.

4. „Szerinted csinos?”
Mármint az a másik nő. Amikor ilyen kérdést teszel fel, a barátod már előre tudja, hogy nem nyerhet. Ha azt mondja, igen, valószínűleg féltékeny leszel. Ha azt mondja, nem (miközben nyilvánvalóan egy bombázó), azzal vádolod, hogy nem őszinte. És akkor majd azon gondolkozol, még miben nem mond igazat… Ha pedig meg tud győzni arról, hogy valóban nem találja vonzónak, akkor azon fogsz aggódni, hogy ha ennyire rossz az ízlése, mit tart benned vonzónak. Látod? Inkább ne kérdezz ilyesmit.

5. „Semmi bajom.” vagy „Mindegy.”
Az arcod úgyis mindent elárul. Ahogy az is, hogy az elmúlt egy órában nem szóltál egy szót sem. Meg amilyen harciasan csaptál le a távirányítóra, vagy ahogy letetted elé a tál ételt. És amikor megkérdezi, hogy mi bajod, te pedig azt válaszolod, hogy semmi, ő legszívesebben kitépné a haját. Vagy a tiédet. Ez a passzív-agresszív viselkedés senkinek nem használ. Először is, elszalasztod az alkalmat, hogy megbeszéljétek, mi bánt valójában. Hidd el, hogy nem tudja, és tiszta pánikban van, hogy magától kell rájönnie. Másodszor pedig ez csak olaj a tűzre, és végül olyan problémákhoz vezet, amit valóban nagyon nehéz kigubancolni.

6. „Hopp, ez kiszaladt…”
A férfi elméjében egy nő legfeljebb arra használja a fürdőszobát, hogy megigazítsa a sminkjét. Legrosszabb esetben pisilésre. Tudják, hogy áltatják magukat, ám ettől még nem akarnak hallani (sem verbálisan, sem egyéb módon) semmilyen testfunkciódról az orgazmuson kívül, különösen nem a bélmozgásodról. Ha közzéteszed, mikor milyet sikerült produkálnod, vagy hogy épp szellentettél egyet, akkor többé nem foghatja a kutyára, vagy a csatornára. Ráadásul innentől olyan leszel, mint a srácok – és nem a „szeretem a focit és a sört, de szexi vagyok” izgalmas módján. Persze, túlteszi magát rajta. Még nevethettek is rajta. De igazából azt kívánja, bárcsak sose tudta volna meg. Általában legalább az esküvőt meg szokták várni a gusztustalanabb dolgokkal.

7. „Egyszer az életben mindent ki kell próbálni!”
Mert ha csak nem gondolod ezt a kijelentést tényleg, igazán, nagyon-nagyon komolyan, ne csigázd fel a kedvest, még hamis reményekbe ringatja magát.

8. „Biztos nincs semmi bajod?”
Folyamatosan. Miután már ötször elmondta, hogy nincs, minden oké. Tipikus. Tudjuk, hogy zavarba ejtő, amikor a pasi rá nem jellemző módon hallgatag. Ráadásul egyből azt gondoljuk, miattunk van az egész. Ám a pasiknak is vannak rossz napjai, és ha egyszer nem akar róla beszélni, hát hagyd békén! Például ebben a tekintetben egész máshogy működnek, mint mi nők. Ha állandóan azt kérdezed, mi a baja, egyszer csak megkapod, és igaza lesz: „Te.” Ilyenkor adj neki egy kis teret, és foglald el magad valamivel, aztán egyszer csak rendbe jön.

9. „Utálom a combjaim/fenekem/melleim.”
Ha nem találna vonzónak, nem lenne veled. Ez roppant egyszerű, és tessék elfogadni. Ha leértékeled magad előtte, az önbizalomhiányról tesz tanúbizonyságot, és ha nem emlékeznél, a férfiak szeretik a magabiztos nőket. Van nekik elég bajuk magukkal, amit nem mondanak. Gondolj csak bele: szeretnél olyan fickóval élni, aki állandóan azon panaszkodik, hogy ő nem képes semmire, hogy rossz az ágyban, vagy hogy sikertelen a munkájában? Naugye. Ráadásul ezzel ráirányítod a figyelmed olyan dolgokra, amit eddig valószínűleg észre sem vett. Hagyd meg neki a saját elképzelését a testedről. Az valószínűleg sokkal jobb, mint a sajátod.

10. „Utálom az anyád.”
Ugyanez a testvéreivel, a közeli barátaival, az apjával vagy akár a kutyájával kapcsolatban. Ha ő igazán szeret valakit vagy valamit, azt te ne utáld. Lehet, hogy nem jössz ki olyan fényesen mindenkivel az életében, de igyekezz a lehető legdiplomatikusabb lenni azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik fontosak neki. Keresd azokat a pozitív dolgokat, amiket ő lát bennük, és lehet, hogy neked még nem tűnt fel. Ha szereted a párod, bízz a döntéseiben. Valami biztos, hogy összeköti őt és azt a valakit. És bármi is történjen, ne akard, hogy döntenie kelljen közötted és bárki más között. Ráadásul ha az anyjáról van szó, biztos, hogy veszítesz. Mindig.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 101
Heti: 721
Havi: 4 991
Össz.: 2 723 417

Látogatottság növelés
Oldal: 10 dolog, amit soha ne mondj a pasidnak
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »