~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Minden hétköznap 17:20-kor az RtlKlubbon!

Amikor az igazságból hazugság lesz, a barátból ellenség, a szerelemből gyűlölet és a szabadságból börtön, akkor már csak egy lehetőség marad: bosszú mindhalálig.

Az Ezel egy 2009-ben műsorra tűzött török krimisorozat, melyet eredetileg a Show TV vetített, 2010-től pedig az ATV-n látható. 2011 tavaszától Magyarországon az RTL Klub vetíti. A sorozat Törökországban rendkívüli népszerűségnek örvend, 2010-ben az İsmail Cem Televíziós Díjkiosztón összesen kilenc díjat nyert el, többek között a legjobb drámai sorozat és a legjobb zene díját is. A sorozat egyben a legdrágábban külföldre vitt török sorozat, epizódonként akár 20 000 dolláros árral.Magyarországon az epizódokat kettős bontásban vetítik, így ami Törökországban eredetileg egy epizódként került képernyőre, Magyarországon két külön epizódként fut.

 1. Ömer Uçar egy kedves, jóravaló, barátait mindenben maximálisan segítő fiatalember. Egy nap azonban óriásit kell csalódnia: legjobb barátai és szerelme, a gyönyörű, de hányatott sorsú Eyşan kegyetlen játékot űzve csapdába csalják. Ömert elítéli a bíróság olyasmiért, amit a barátai követtek el. Egy börtönlázadás során sikerül megszöknie, s a börtönben megismert idős gengszterfőnök, Ramiz segítségével új külsőt öltve évekkel később visszatér Törökországba, hogy bosszút álljon.

 2. Ömer a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál.
  Ömer kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez és minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eyşant (Cansu Dere). Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.

 3. Saját fordítás alapján:
  1997-ben Isztambulban,
  Ömer Uçar és családja középosztálybeli életet élnek.Ömernek két legjobb barátja volt, akiket évek óta ismert, Ali (Barış Falay),akivel együtt dolgozott, mint motorszerelő és Cengiz (Yiğit Özşener).Ömer egyből beleszeretett Eyşan (Cansu Dere)-ba mikor először találkozott vele.Meggyőződéssé vált,hogy Ali és Cengiz, Eyşan apja által Serdar Tezcan (Salih Kalyon).Serdar kidolgozta a tervet, hogy 4 ember kell a sikeres rablás elkövetéséhez.Az első Cengiz lenne, aki kapott munkahelyet a kaszinóban, akinek van hozzáférése.A második Ali lenne, a kegyetlen gyilkos, aki ha kell embert is öl. A hamardik, Eyşan a képzett üzlet-asszony, aki jól tudja manipulálni az embereket.Végül, Ömer lenne, aki csőbe húznak a hamis bizonyítékok alapján.Ali és Cengiz úgy gondolta, hogy Ömer csak pár évet ül majd börtönben amiért ellopta a pénzt, de Ali agyonlőtte a biztonságiőrt.Az ujjlenyomata Ömernek rajt volt a fegyveren, mer előtte lévő néhány nappal ivés közben Cengiz a fegyverrel szórakozott és Ömer kivette a kezéből, így megérintette a fegyvert, innentől sorsa meg lett pecsételve.Ami elég hihető történet, hiszen mikor katona volt, akkor tartott fegyvert, így le is tartóztatták. Eyşan később elment tanúskodni a bíróságra, hogy helyretegyék a bizonyítékokat és a vádakat, de elárulta Ömert, hazudott.A terv sikeres volt, míg Ali, Cengiz, Serdar és Eyşan kezét több millió dolár ütötte, addig Ömer börtönben töltötte a napjait.Nehéz volt Ömernek a börtön, mert szinte minden nap megverte az az ember, aki megvolt győződve, hogy Ömer követte el a bűncselekményt és kiakarta belőle húzni, hogy hol a pénz.A családját is behálózták, így egyre nagyobb volt a gyűlölet a barátai iránt.Ömernek szerencséje volt,hogy szárnyai alá vette Ramiz bácsi (Tuncel Kurtiz), aki egy hatalmas maffia típusú figura.2006-ban Ömert úgy megverte a gondnok és 2 rendőr, erre ürügy volt, hogy a börtönben lázadás tört ki, de valójában a pénz miatt lett ez Ömer sorsa.Ramiz segítségével nyilvánvalóvá vált, hogy Ömer meghalt,mert nem tudták felismerni az arcát, így megszökött a börtönből és utána plasztikai műtétet végeztek rajta, majd Ezel Bayraktar (Kenan İmirzalıoğlu)- ként visszatér (törökül: örökkévalógság), hogy bosszút álljon régi barátain, Eyşan-on, aki férjezett és van egy fia, Ali-n aki a biztonsági igazgatója a Cengiz's hotel-nek. Az egykor egyszerű emberből, egy kivételesen képzett szerencsejátékos lett.Ebben segítették asszisztensei Kamil (Güray Kip) és Sebnem (Bade İşçil), csakúgy mint a börtönben Ramiz bácsi.

Díjak (szószerinti fordítás):

 • Legjobb filmutánfutók: Ezel (Ay Yapım)
 • Legjobb fényképészrendező: Ezel (Veysel Tekşahin)
 • Legjobb szerkesztő: Ezel (Derdar Çakular)
 • Legjobb eredeti forgatókönyv: Ezel (Kerem Deren, Pınar Bulut)
 • Legjobb zene: Ezel (Toygar Işıklı)
 • Legjobb emlékezetes színhely: Ezel
 • Legjobb rendező: Ezel (Uluç Bayraktar)
 • Legjobb dráma színész: Ezel (Kenan İmirzalioğlu)
 • Kiemelkedő dráma sorozat: Ezel

Hivatalos oldal

Epizód lista 65 epizód

Szereplők:

Kenan Imirzalioglu - Ömer Uçar/Ezel Bayraktar
-Eysan szerelme
-átváltoztatta az arcát
-bosszút állni jött vissza Ezelként

Cansu Dere - Eyşan Tezcan Atay
-Ezel szerelme
-Cengiz Atay férje
-Can anyja, aki Ezeltől van
-Bahar nővére

Tuncel Kurtiz - Ramiz Karaeski " az öreg"
-Ezel segítője a börtönben és utána

Salih Kalyon - Serdar Tezcan
-Eyşan, Bahar apja
-bennt volt a rablásba

Güray Kip - Kamil Çalica
-Ezel asszisztense és barátja
-alkoholista volt, Ezel segített neki

Yiğit Özşener - Cengiz Atay
-Eyşan férje
-Ömer volt barátja
-bennt volt a rablásba
-börtönbe kerül, hasonlóképpen mint Ömer (Ezel terve)

Barış Falay - Ali Kırgız/Fogós Ali
-Ömer volt barátja
-bennt volt a rablásba
-szerelmes Baharba

Sedef Avcı - Bahar Tezcan
-Eyşan testvére
-szerelmes Ezelbe
-beteg (Eysan ezért ment bele a rablásba)
-ő tudja meg először, hogy Ezel valójában Ömer

Haluk Bilginer - Kenan Birkan
-Ramiz ellensége

İpek Bilgin - Meliha Uçar
-Ömer/Ezel anyja
-vak


Beyazıt Gülercan - Mümtaz Uçar
-Ömer/Ezel apja

Kemal Uçar - Mert Uçar
- Ömer/Ezel testvére

Bade İşçil - Şebnem Sertuna
- Ezel asszisztense és barátja
-Tevfik szerelme

Sarp Akkaya - Tevfik Bostancı
-Ezel barátja és Alinak dolgozik
-gyilkos
-öngyilkos lesz
-Şebnem szerelme

Bengü Benian - Nükhet Özbağ
-Eyşan nagynénje
-Serdar megöli a betegágyán

Utku Barış Serma - Can Atay
-Eyşan és Ömer/Ezel fia

İsmail Filiz - Ömer Uçar
-Ezel a börtön lázadás előtt

Burçin Terzioğlu - Azad Karaeski
-Ramiz lánya

Temmuz
-Ramiz ellen van

Selma
-Ramiz felesége
-Azad anyja
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 101
Heti: 721
Havi: 4 991
Össz.: 2 723 417

Látogatottság növelés
Oldal: Ezel - Bosszú mindhalálig
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »