~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."


Az első randi kényes téma. Előtte vagy közben rájöttél, hogy te nem ezt a lovat akartad? Nincs veszve semmi, kövesd a tippjeinket!

1. Hívd meg egy kávéra
Lehetőleg egy önkiszolgáló kávézóba, ahová épelméjű férfi csak akkor teszi be a lábát, ha az ingatlanügynökével találkozik, vagy bárki mással, akit nem szeretne sokáig látni. Ha ide invitálod, készülj fel rá, hogy rosszkedvűen érkezik: vagy azt hiszi, hogy lapátra akarod tenni, vagy valami annál is rosszabbat. Például, hogy be akarod téríteni egy vallási gyülekezetbe.

2. Hangoztasd, milyen fáradt vagy
Azt hallgatni, hogy mennyire kimerültél, az ismerkedés korai szakaszában minden férfiban megöli az érdeklődés és az önbizalom csíráját is. Rengeteg alkalom és idő lesz e bensőséges információk megosztására, amikor a kapcsolat az otthoni DVD-nézős, kanapén kucorodós időszakába ér; a randizós fázisban azonban azt akarják hinni, hogy az égvilágon semmi sincs, ami elálmosíthatja szívük hölgyét az ő felvillanyozó és izgalmas társaságukban.

3. Fitogtasd a népszerűségedet
Vidd el a kedvenc helyedre, ahol mikor belépsz az ajtón, a többi törzsvendég olyan üdvrivalgásban tör ki, mint amikor Zidane vonul be a pályára a kupadöntő mérkőzés elején - integetés, fütyülés, csatakiáltások. Az ölelkezés és a hátveregetés egyenesen hadüzenetnek számít! Senki sem akarja magát vendégjátékosnak érezni egy összeszokott csapatban az első randevún.

4. Rúgj be jó alaposan
A mértéktartó iszogatás az első randin oldja a feszültséget. Még ha semmi őrült dolog sem történik az ital hatására, a lehetőség az őrültségre önmagában is szexis és izgató. De kevés dolog miatt illan el úgy a meghittség és a rajongás egyetlen szempillantás alatt, mint a hányás vagy az érthetetlenül összemosódó, csuklásokkal és dadogással tarkított badarságok miatt. Aranyszabály, hogy egyik fél se legyen kapatosabb, mint a másik.

5. Rendelj burmaiul
A férfiak szeretik azt a látszatot kelteni, hogy erősek, önállóak, talpraesettek. Így ha az első randin végig kell ülniük, majd utána részletesen és hozzáértően elemezni valami régi szovjet művészfilmet, vagy a vacsora során az imádott hölgy által választott étteremben meg kell kérniük az általuk csodált teremtést, hogy fordítsa már le az étlapot, az elég rémisztő. Legtöbbjük persze vonzónak találja, ha egy nő ért valami különleges dologhoz, hisz mindenki szívesen tanul új dolgokat. Csak egyszerűen nem szereti magát hülyének érezni.

6. Foglalkozz a külsőddel, de egyfolytában
Az egész vacsora, sőt még a desszert idejét is töltsd azzal, hogy magadat bámulod minden elképzelhető tükröződő felületen - a bárpult mögötti tükörben, a vajkés fényes pengéjében, bármiben. A szemkontaktus ugyan előjáték az előjáték előtt, de csak egymás szemébe nézve ér valamit...

7. Szitkozódj, mint egy fúria
Panaszkodást és nyafogást hallgatni barátokról, kollégákról, ellenfelekről, rokonokról, főnökökről vagy háziállatokról egyáltalán nem kellemes vagy mulatságos. Hacsak nem kifejezetten mókás a történet; az igazán mulattató anekdotákat élvezettel hallgatják és jó rajtuk együtt nevetni.

8. Elöljáróban javasold, hogy menjetek külön kocsival
Tudni, hogy a legtöbb, amit aznap éjjel remélhetnek, egy csók az étterem parkolójában, lehangoló lehet. A sikeres randevú egyik alapszabálya a bátorítás és a korlátlan lehetőségek gondolatának ösztönzése. A férfiak azt akarják érezni, hogy ha a találka jól sikerült, eltarthat akár másnap reggelig vagy a következő négy évig, sőt még életünk hátralévő részéig is. A lényeg azonban, ha mindkét fél igazán jól érzi magát a másik társaságában, akkor valójában semmi sem tehet tönkre egy randevút. Még az sem, ha a „felek” külön kocsival érkeznek egy burmai étterembe egy szovjet művészfilm utáni kávéra.

Forrás: Nana.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 163
Tegnapi: 101
Heti: 824
Havi: 5 094
Össz.: 2 723 520

Látogatottság növelés
Oldal: Üldözd el örökre a pasit már az első randin | 8 tipp
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »