~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Van olyan nő, akihez mágnesként tapadnak a férfiak, míg mások bármit megtesznek, nem tudják sokáig megtartani a szeretett férfit. Mik a legdurvább hibák, amikkel elűzheted magad mellől a párodat?

Vajon mi az oka, hogy egyes nők valósággal vonzzák a férfit, és hosszú távon meg tudják tartani, míg mások pont ellenkezőleg. Miért van az, hogy bizonyos nők – bármennyire is szépek – gyakran kimondottan eltaszítják maguktól az ellenkező nem képviselőit? Megpróbáltunk utánajárni a „titoknak”, milyen nőtípus riasztja el a teremtés koronáit – azaz milyen ne legyél!

A tökéletes „álomnő”

Csinos, bájos mindenki csodálja, a társaság középpontja. Kell ennél több a férfinak? Nem. És később igen! Mert pont az ilyen nő előnyei jelentik a hátrányait is. Ha a nő szebb, okosabb, bölcsebb, sziporkázóbb, szenvedélyesebb, mint a párja, akkor pasiból a legtöbb esetben kisebbségi komplexust vált ki.

Egy-két hónap együtt járás után azonban a férfi kezdi „kevésnek” érezni magát egy ilyen tökéletes nő mellett, és minél inkább erőlködik, a nő annál inkább szárnyal, végül pedig lesújt. És mert nem tud felnézni a párjára az álomnő, akkor ez előbb az intimitás terén, később magában a párkapcsolatban is megmutatkozik. Az ilyen típusú nő egy nála még tökéletesebb pasival tud hosszú távon is harmonikus és kiegyensúlyozott kapcsolatot kialakítani.

A „nadrágot viselő”

Az ilyen nő mindig és mindenhol irányítani akar, és általában sosem ér rá. Határidőnaplója (vagy a mobilja) tele van elintézendő feladatokkal. Mindenhez ért, a lefolyószereléstől kezdve a barkácsoláson át a falfestésig, és ha nem is szavakkal, de tetteivel azt hangoztatja: „nincs szüksége senkire”. Az ilyen nő első hallomásra maga a főnyeremény, de ez az önállóságnak és rátermettségnek előbb utóbb megjelennek az árnyoldalai is. Ugyanis mindent ő akar kitalálni, eldönteni megvalósítani – legyen szó szeretkezésről, bútorvásárlásról, munkáról, gyereknevelésről, stb. Ha a férfi az elején nem tisztázza a párkapcsolati szerepeket, vagy papucs lesz, vagy elmenekül.

A túlságosan laza

Első blikkre megint csak királyság a pasi számára egy ilyen nő, hiszen nem zavarja, ha ő más csajokkal flörtöl, sőt, még elismerő megjegyzéseket is tesz az illetőre. Ugyanakkor a szerelmi vallomások, a romantika és az intimitás idegen fogalmak számára, leginkább a vad, szenvedélyes testiségben hisz. Nem feltétlenül a hűség mintaképe: képes egyszerre több vasat is a tűzben tartani, és gyakran kérkedik is ezzel.

Az ilyen nő viselkedése általában csak felszínes, és védekezés a szerelmi csalódások ellen. Ezért meg kellene próbálni őszintén nyitni mások felé, és hagyni, hogy jobban megismerhessék egymás tulajdonságait, gondolatait, életét, szóval a valódi személyiségét. De a legtöbb pasi nem jut el idáig – s mert komoly kapcsolatra vágyik, és nem tud bízni benne, lecseréli az első adandó alkalommal.

A mártírkodó

Szegény folyton panaszkodik: hol szomjas, hol éhes vagy fázik, netán túl melege van, vagy piszkálták a munkahelyén, stb. Sirámaival megpróbál részvétet ébreszteni a férfiban – hiszen ő egy védelemre szoruló törékeny nő. A hónapok múlásával a férfinak bűntudata lesz mellette: úgy érzi majd, hogy miatta rossz az időjárás, ő tehet a gazdasági válságról, és egyáltalán mindenről… Majd rájön: kedvese egész egyszerűen a parancsolgatók családjából való, akinek „nagy cselédség” kell ahhoz, hogy boldog legyen. Na, ilyenkor menekül fejvesztve a pasi…

A tapadó

Természetes, hogy aki szerelmes, annak a párja körül jár minden gondolta. Na, de ha ezt túlzásba viszi… Annak ellenére, hogy ez a viselkedés a legtöbb szerelmesre jellemző, a túlzott ragaszkodás pont fordítva sülhet el. Mert még a legszenvedélyesebb szerelemben is szükség van egy kis távolságra, egy kis titokzatosságra, hogy hiányozhasson a másik, hogy küzdeni kelljen érte, és a vágyakozás megmaradjon hosszú időn keresztül is. De ha úgy érzi a másik, hogy a párja mindig kéznél van, akkor odalesz az izgalom, és monotonnak, unalmasnak fogja érezni az együtt töltött időt.

Forrás: www.kiskegyed.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 101
Heti: 721
Havi: 4 991
Össz.: 2 723 417

Látogatottság növelés
Oldal: Ha ilyen nő vagy, elriasztod a pasidat!
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »