~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

A legjobb dolog a rémes randikkal kapcsolatban, hogy legalább lesz mit mesélni a csajoknak. Továbbá egyből kiderül, hogy az illető igazán nem hozzád való. De vajon te tudod, milyen tipikus hibákon tud elúszni a boldogság halvány ígérete?

Az a baj az első randikkal, hogy ha nem tetszik annyira az illető, akkor eleve kudarc a dolog; ha viszont nagyon is tetszik, akkor hatványra emelkedik annak az esélye, hogy te fogod eltolni. Művelődj ki időben, és igyekezz nem elkövetni ezeket a tipikus hibákat:

1. Elkésni
Nem igaz, hogy a nőknek illik kicsit megváratni a férfit. Még öt perc késés is azt okozhatja, hogy a férfiú kissé morcos lesz. Várni, és aggódni azon, vajon tényleg jön-e a másik, nem egy boldogsághormon-gyár. Nem biztos, hogy az első fél órát azzal szeretnéd tölteni, hogy magyarázkodj, és igyekezz feloldani a helyzetet. És ha már eltoltad, és tudod, hogy nem fogsz odaérni időben? Legalább hívd fel. Nem üzenet, hívás. Ez a minimum.

2. Melléöltözni
Ügyelj arra, hogy olyasmit vegyél fel, ami megfelel annak, ahova mentek, és amit csinálni fogtok. Az alulöltözés inkább a férfiak hiba-listáját szaporítja, a nők viszont képesek kínosan túlöltözni. És túlsminkelni, természetesen. Rendben van, hogy a legjobb formád szeretnéd hozni, de ha csak egy kávézásról, sétáról van szó, nem kell kisestélyibe bújnod, vagy hordhatatlanul magas sarkú cipőbe.

3. Politikáról vagy vallásról beszélgetni
Sőt, ha sportrajongó vagy, azt a témát is érdemes első alkalommal kerülni. Egyszerűen túl sok lehetőséget ad a nézeteltérésre, és igazán nem ezzel kéne kezdeni az ismerkedést. Jópofa dolog a kedveseddel egy egészségeset vitázni néha az élet fontos dolgain, de ahhoz nem árt, ha előbb kialakul az intimitás és a biztonság érzése a kapcsolatban.

4. Más embereket nézegetni, kritizálni
Szintén a férfiak képesek - önkéntelenül is - úgy megbámulni más csinos nőket, hogy a randi tárgyának azonnal mehetnékje támad. A női szakasz főleg a kritizálásban nagy: a többi embert, párt nézegeti, és megjegyzéseket tesz róluk a partnerének. Néha. Ritkán. Első randin soha.

5. Másokat is elhívni
Igazán illetlen dolog elhívni barátaidat vagy ismerőseidet, ha egy pasi meghív valahova. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez egy igazi randi, vagy valami sok-emberes összejövetel, inkább kérdezz rá. Nagy a valószínűsége, hogy ő csak veled szeretne lenni, és elég éretlennek, bizonytalannak tűnhetsz a szemében, ha nem egyedül érkezel.

6. Túl sok alkohol
Hálás dolog oldani kicsit a feszültséget az első randin, és erre egy pohár bor kiválóan alkalmas. Ennél több azonban valami egész más énedet hozhatja ki - és nem biztos, hogy a partnered egyből erre az énedre lesz kíváncsi. Hagyd, hogy előbb megismerjen józanul.

7. Túl sok nyomulás
Túlságosan kacérnak lenni (vagy férfiak esetében túlságosan rámenősnek) nem egy bizalomgerjesztő dolog a bimbózó kapcsolat hajnalán. Egy vacsorameghívás nem egyenlő a szexre való felhívással. Első randin sokkal elegánsabb dolog némi távolságtartás. Ráadásul, ha lesz második randi is, ez csak növeli a vágyat.

8. Túl kevés nyomulás
Ha egyszer elhívott randira, nyilván tetszel neki. Ha nem adod jelét annak, hogy ő is tetszik neked, elbizonytalanítod, és talán teljesen visszavonult fúj. Fontos, hogy azért némi lelkesedést érezzen felőled, különben sosem lesz második randi.

9. Lemondani az utolsó pillanatban
Mindenkivel megesik, hogy valami közbejön. Nem szép dolog randit lemondani (és nagyban csökkenti az esőnap előfordulási esélyét), de legalább időben tedd meg. Tiszteld annyira a másik idejét, hogy átszervezhessék az estéjüket, ha te nem tudsz elmenni. Ha pedig meggondoltad magad, ez különösen igaz. Nem kell hazudni, csak mondd, hogy nem tudsz menni. De hagyni, hogy valaki elmenjen a megbeszélt találkozóra, talpig reményben és vágyakozva, az nagyon csúnya dolog.

10. A domináns beszélő
Próbálj meg néha levegőt venni a mondatok között. Értjük, hogy annyi mindent szeretnél elmondani neki, és hát ő kérdezget olyan sokat, de eszedbe jutott már, hogy te is kérdezhetnél? Egymást akarjátok épp megismerni, nem? Ne vágj a szavába, mert épp eszedbe jutott neked is egy sztori, ne fejezd be a mondatait, és ha férfi vagy, ne rendelj a nő helyett. Tiszteljétek egymás gondolatait, közlési sebességét.

Forrás: Nana.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 75
Tegnapi: 277
Heti: 434
Havi: 2 515
Össz.: 2 715 990

Látogatottság növelés
Oldal: 10 tipikus hiba az első randin
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »