~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."


Sosem fog eldőlni, ki tekint néha nagyobb csodabogárként a másikra: nő a férfire, vagy épp fordítva. Vénusz és Mars örök harcáról már ódákat zengtek mindenhol, de ez a hatalmas közhely még senkinek nem segített a hétköznapok konkrét helyzeteit megoldani. Ettől még nem értjük, miért olyan érdes néha a stílusa reggel, miért játssza a macsót mikor nem az, vagy éppen mi baja lett a múltkor, mikor faképnél hagyott. És többnyire halvány lila gőzünk nincs arról, miért lépett le a harmadik randi után mikor látszólag minden rendben volt, vagy miért tartja dögösnek a nagyszájú kolléganőjét, aki amúgy egy hétköznapi szürke folt.

Összegyűjtöttük a 11 leggyakoribb tényt, amit a pasid sosem fog bevallani, viszont alapvetően meghatározza a párválasztását és a viselkedését.

Szereti, ha öleled
Bár sokuk valószínűleg sosem vallaná be, biztonságot és meghittséget ad számukra a szeretett nő ölelése. Sose becsüld alá a zenehallgatás közbeni összebújás, vagy az ágyban átölelés hatalmát, de ne várd tőle, hogy magától kérje. Add meg neki csak úgy, hálás lesz érte.

A lepedő királyának hiszi magát. Mindig.
Valamiért ez a pasiknál genetikailag kódolt, de mindegyik hím egy valódi lepedőakrobatának tartja magát. Ebben önmagától sosem kezd el kételkedni. Ezért nem (vagy nehezen) veszik észre, ha a nőnek mégsem olyan jó az együttlét, és ettől olyan ügyetlenek néha a "női terepen". Összetörni az önbizalmát nem kell (magadnak ártasz), érdemes inkább új mederbe terelni.

A túl sok italt nem csípi
Bár többnyire minden férfi hangoztatja, hogy a spicces nőket könnyebb ágyba vinni, azt valahogy sosem teszik a mondat végére: jobb, mint az oltár elé. Mert a túlzottan italos állapotban került csajokat egy pasi sem bírja. Nem mintha ez fordított helyzetben megállná a helyét, de az ilyen kijelentéseiket érdemes mindig kettővel osztani.

Nem szereti az erős sminket
A legtöbb pasi bár nem sokat foglalkozik azzal, milyen smink van a csaján azt már megjegyzi, ha sok a festék. És bármennyire is csábító tekintetűek a modellek bármely címlapon, a pasik egyszerűen a hétköznapi szolid sminket részesítik előnyben.

Meg akar ő nősülni
Sosem vallaná be, de ugyanúgy tervez gyereket és házasságot, mint Te. És ahogy öregszik, ő is egyre jobban érzi a nyomást. Minél több haver dönti igába a fejét, annál inkább. De ezt nyilvánosan sosem fogja elismerni.

Egy éjszaka volt csak?
Többnyire igen. És reggel nem szereti, ha a vendég gyökeret eresztene. A reggel egy pasinál a fenék és a borosta vakarásáról, a reggeliről és egyéb szükségletekről szól, ami közben nincs agykapacitása jópofizni és dumcsizni. Nincs mese, azt várja, hogy haza menj és elkezdhesse a kis rutinját. (Te nem?)

Egyszerűen dilisnek tart
Ezen nem kell megsértődni, számára ez a legegyszerűbb módja annak, hogy kategorizálja azt a bonyolult mechanizmusokkal működő, fecsegő-síró-nevető-gondoskodó lényt, mint Te. Számára a hiszti és a felfoghatatlan praktikáid valami felfoghatatlan dolgot jelentenek, amitől színesebb lett az élete.

Nem szereti a pereputtyot
Azzal nincs baja a pasiknak, ha egy tartós kapcsolatban mindent megbeszélnek a csajukkal. Viszont a túl korán rájuk zúdított lelki szemét határozottan riasztja őket. Ettől inkább menekülnek lány elől, lelkizés elől. Adj időt neki, a többit pedig beszéld meg a csajokkal.

Miért riasztja az elkötelezettség?
Mert számára ez azt jelenti, hivatalosan is lecövekelt egyetlen nő mellett egész életében. Ezzel alapvetően nem lenne gondja, ő attól tart: mi van, ha később már nem ilyen rózsás a helyzet?

Utálja, ha csúnyán beszélsz
A férfiak szerint egy nő ne beszéljen úgy, mint egy utolsó kocsis. Akinek ilyen barátnője van, az ciki a haverok előtt, és az ő szemében is csökken a lány ázsiója. Ezt persze sosem mondják ki, inkább új pálya után néznek.

Ne a haverja legyél
A pasik mindig elismerően tekintenek azokra a vagány lányokra, akik férfiakat meghazudtolóan menők tudnak lenni sportban, ivásban, munkában, akármiben. De féltékenységre semmi okod, ugyanis azt már egyetlen férfi sem szeretné, hogy a párkapcsolatában is egy ilyen nő domináljon - ott már inkább a nőies nőket részesítik előnyben.

Forrás: Nana.hu
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 101
Heti: 721
Havi: 4 991
Össz.: 2 723 417

Látogatottság növelés
Oldal: 10 + 1 titok a pasidról, hogy végre megértsd őt
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »