~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

The Hills

Minden hétköznap az MTV-n!

 A sorozat premierje 2006.május 31.-én indult.A műsor valóságshow- formátumot követve a személyes életétüket mutatja be Los Angelesben.Egy ponton követi a személyes életét a korábbi Laguna Beach star Lauren Conrad és barátai új életét Los Angelesben. Öt szezon után Conrad úgy döntött, hogy elhagyja a sorozatot, és a helyébe egy korábbi Laguna Beach csillag, Kristin Cavallari második felében az ötödik évadnak ő lép. Cavallari bejelentette, 2009.július 16-án ő aláírt két további szezont az ötödiket követően.

A sorozat négy eredeti főszereplő tagja Lauren Conrad, Audrina Patridge,Whitney Port, valamint Heidi Montag, Kristin Cavallari, Stephanie Pratt, és Lo Bosworth.
Kezdetben Lauren,barátjával Heidi-vel költözött össze.Majd a Teen Vooge-hoz ment gyakornoknak,itt lett barátja Whitney.Nem sokkal ez után összebarázkoztak Audrinával.
Mivel a sorozat előrehaladtával, Lauren és Heidi barátságának vége lett pletykák miatt Jason és Lauren kapcsolatáról,Lauren szerint Spencer pletykált.Heide végig pasija,Spencer mellett állt ki. Lo Bosworth, Lauren legjobb barátja megjelenésekor eltávolodott Audrina és Lauren egymástól.Audrina nagy kapcsolata Justin Brescia-val a harmadik évadban kezdődött.Ekkor Lauren és  Brody Jenner rövid kapcsolatuk elkezdődött,aki egyébként Kristin-nel is járt (kicsit LagunaBeach-i Stephen beütése van).Stephanie Pratt,Spencer testvére viszont összebarátkozott Laurennel.Whitney New York-ba költözött (el is indult ugyanilyen valóságshow-ja az MTV-n a The City).
A negyedik évad befejezésekor elkezdtek terjengeni a pletykák h Lauren ott akarja hagyni a sorozatot.De rábeszélték a producerek,hogy még folytassa.
Heidi és Spencer úgy döntöttek,hogy összeházasodnak,ekkor Lauren úgy döntött végül,hogy elmegy az esküvőre.Itt jelent meg Kristin Lauren riválisa,aki még a csokrot is elkapta az esküvőn.Kristin flörtölgetett Justinnal,Audrina (aki a The Audrina Show-val fog előállni a 6.évad végére) és közte elkezdődött a harc.Heidi családot akart,Spencer nem.
A hatodik és egyben utolsó évad premierje 2010.április 27.-én kezdődött.Nyilvánosságra kerültek Heidi plasztikai műtétjei.
A többi lány, Kristin, Audrina, Lo, és Stephanie elmentek Miamiba.Kristin vad bulizása után elkezdtek terjengeni a hírek a kábítószer használatairól.Kristin és Brody flörtölgetni kezdtek egymással.Megjelent McKaela Line és Kristin régi riválisa. Majd folytatódnak az események...


Szereplők


Lauren Conrad/L.C. (1-5 évad)
1986.február 1.
Lo,Whitney,Audrina,Stephanie és kezdetben Heidi barátja
Kristin,Spencer riválisa
Jason,Brody barátnője

fsgfsg

fswgfsgfseg

vsrgfcswegfsgvfsrgfseffsgfegvfsrgcfewffcsegfweffseffewgfvrwgfswegfawef
fcsegfdeg

-

fsrg

cfsdgfrwgfewgfsgfsrgfwrg

fewg

Kristin Cavallari (5-6)
1987. január 5
Justin,Brody barátnője
Lauren riválisa

faegfeg

vfeg

cfaegfsegfsegcfaegvsdgfsgfsgfsegfcaegfvwrgfewgfsgvdsbvsrgcfaegfcegfewgfegfegfaegfewgfaegt

Audrina Patridge (1-6)
1985. május 09.
Heidi barátja, később Lauren barátja
Justin exe

asdg

fvdegfaegvfaegfewgfaegfaegfaegvfaegaehvfaegfseg

vaeg

faegvsrvfadegcfadsgfaegfagfagfagvag

cag

Whitney Port  (1-4)
1985. március 4
Lauren barátja
Együtt dolgoztak a Teen Voge-nál

fvagfcaígfwrgegfrgfaeg

s

vafdg

sg

Heidi Montag (1-6)
1986. szeptember 15.
Spencer felesége
Lauren a sorozat első részeiben a legjobb barátja volt,de később szóba se álltak egymással

vdagvfsgvsgvfagfaígfagefag

aeg

fvsgafegfaegfagfvasgvagafveggafasgfagefaegvaegfagfgagfag

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 95
Tegnapi: 184
Heti: 399
Havi: 3 404
Össz.: 2 731 345

Látogatottság növelés
Oldal: The Hills | MTV
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »