~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

1. Matt Lanter
Matthew Mackendree Lanter 1983. április 1-én született. Az új 90210 sorozatban az évad vége felé tűnt fel, majd állandó szereplő lett. Főszereplő a Twilight saga filmeket kiparodizáló filmben, a Vampires suckban, amiben Edward Sullent alakítja.

185687_112507398826846_100002027588366_97473_8320327_n_large

2. Josh Farro
Josh Farro a Paramore nevű amerikai együttes gitárosa, emellett ő adja bizonyos számoknál a háttér vokált.

3. Max George
A the Wanted nevű fiú banda tagja (Jay McGuiness,Tom Parker,Nathan Sykes,Siva Kaneswaran). Debütáló klipjük az All Time Low ami 2010 május végén jelent meg!!!! kedvenc együttese: Queen,Kedvenc étele:dominok és az angol sült steak kedvenc foci csapata:Manchester city

4. Ben Barnes
Ben Barnes angol színész. Első komolyabb filmszerepe 2007-ben a Stardust című filmben volt. A The Chronicles of Narnia: Prince Caspian fantasyben ő alakítja Caspian herceget. Illetve a Dorian Gray filmben a főszereplőt játssza.

Normal_029_large

5. Zac Efron
Zac Efron a kaliforniai San Luis Obispo városában született, ám családjával hamarosan Arroyo Grande városába költözött. Szülei egy erőműben dolgoznak: apja, David mérnök-műszerész, anyja, Starla Baskett pedig titkárnő. Egy öccse van, Dylan. Zac zsidó vallású, de nem gyakorolja. Az iskolában (a magyar osztályozási rendszernek megfelelően) 4-es és 5-ös osztályzatokat kapott.
  Zacet apja már 11 éves korában a színpad felé terelte. Először a gimnáziumi évek során került kapcsolatba a színészettel: szerepet kapott a The Great American Melodrama and Vaudeville című előadásban és ebben főként szólóban énekelt dalokat. Játszott még a Gypsy, a Peter Pan, Or The Boy Who Wouldn't Grow Up, a Little Shop of Horrors, a The Music Man című filmekben is. Ezt követően New-Yorkba utazott, ahol színészetet kezdett tanulni.
  2006-ban végzett az Arroyo Grande Gimnáziumban, majd felvételt nyert a Dél-Kaliforniai Egyetemre, de a filmes munkálatok miatt szinte be sem tud járni az előadásokra. A Kalifornia állambeli Santa Maria városában 2001-ben sikeresen elvégzett egy szólóénekes-tanfolyamot.

Tumblr_lhxtx5wme01qhmz7po1_400_large

6. Dougie Poynter
Dougie Poynter angol zenész és énekes. Az angol pop rock/pop punk együttesben, a Mcfly-ban játszik, basszusgitárosként. A bandának eddig öt albuma jelent meg, ezek a Room on the 3rd Floor, a Wonderland, a Motion in the Ocean, a Radio:Active és Above The Noise.

7. Kellan Lutz
(született 1985. március 15.) amerikai színész. Leginkább az Alkonyat - Napfogyatkozás, Alkonyat - Újhold, Alkonyat -filmekből ismerhetjük, melyben Emmett Cullen szerepét alakítja.
  Lutz számos tévésorozatban szerepelt. Visszatérő szerepei voltak a Model Citizens és a The Comeback című sorozatokban, és kisebb szerepei a Gazdagok és szépek (The Bold and the Beautiful), a CSI: New York-i helyszínelők (CSI: NY), a Mindig nyár (Summerland), a Sírhant művek (Six Feet Under), a CSI: A helyszínelők (CSI: Crime Scene Investigation) és a Hősök (Heroes) című tévésorozatokban. Szerepelt a Talajfogás (Stick It), a Felvéve (Accepted) és a Szalagavató (Prom Night) című filmekben is. 2006-ban szerepelt Hilary Duff "With Love... Hilary Duff" nevű illatának reklámjában, és a "With Love" című slágerének videoklipjében is. Majd 2008-ban a Hinder "Without You" című számának a videoklipjében szerepelt. Ugyanebben az évben Lutz játszott a Gyilkos megszállás (Generation Kill) című minisorozatban, mely Evan Wright könyvén alapult.
  Lutz Emmett Cullen szerepét alakította Stephenie Meyer Alkonyat (Twilight) című könyvének a filmes átdolgozásában, majd a következő részekben is szerepelt.Szintén játszott a 90210 című sorozatban George Evans-ként. Lutz újra együtt fog játszani a Warrior című filmben közeli barátjával, Ashley Greene-nel, aki az Alkonyat című filmben is vele játszott. Szerepelt a Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on Elm Street) című filmben Deanként 2010 áprilisában, és Poszeidónként az Immortals című filmben. Lutz a főszereplő-jelöltek egyike a Hansel and Gretel: Witch Hunters című közelgő horrorfilmben. Jelentkezett a Conan című 2011-es film főszerepére is, de végül Jason Momoa kapta meg a szerepet.
   Lutz egyike a 2010-es Calvin Klein X fehérnemű-kampány modelljeinek.

8. Marvin Humes
1985.máricus 18.-án született Londonban.2 testvére van,Leon és Jackson.14 éves korában tagja lett a gyerekek programjának, amit K-Clubnak hívtak. Ez a klub az interneten segített az embereknek abban hogyan dolgozzanak.2008-ban került be a köztudatba a JLS formáció tagjaként akik 2008-ban a második helyig jutottak az X Factor versenyén.

Tumblr_lfp8iwkc3e1qg38spo1_500_large

9. Taylor Lautner
Taylor Daniel Lautner 1992. február 11-én született Grand Rapids-ban, Michigan államban. 6 éves korában kezdett karatézni tanulni, Fabiano Karate Iskolájában tanult, és egy évvel az edzések elkezdése után már versenyeket nyert. Hamarosan meghívták, hogy a hétszeres világbajnok Mike Chattel eddzen, majd 8 évesen felkérték, hogy hazája színeiben induljon a World Karate Association versenyén, ahol bizonyított, hiszen 3 arany érmet nyert és a Junior World Forms and Weapons champion címet. Testépítéssel folytatta „pályafutását”. 2003-ban, 11 évesen megszerezte a fekete övet és számos rangot.

10. Tom Felton
Színészi pályája reklámfilmekkel kezdődött, amikor több, mint 400 gyerek közül választották egy szerepre. Egy másik reklám szerződésnek köszönhetően jutott el New Yorkba, ahol a Barclaycard reklámarca volt. 1995-ben ő kölcsönözte a hangját egy angol televíziós sorozatban, a Bugs and landedben James-nek. 1997-ben jött el az igazi áttörés, mikor megkapta Peagreen Clock szerepét a Csenő manókban. 1999-ben Hollywood is felfigyelt rá, mikor szerepet kapott Jodie Foster mellett az Anna és a király című filmben. 2001 őszén pedig végleg berobbant a köztudatba, amikor a nagysikerű Harry Potter filmben ráosztották a negatív főszerepet, Draco Malfoy személyében. Érdekesség, hogy először Ron Weasley szerepére ment meghallgatásra, de a producerek végül úgy döntöttek, más karakter illik hozzá. Felton az eddigi összes Potter filmben szerepelt, és helyenként elvállal egy-egy epizódszerepet más filmekben is.

Tumblr_ljg4nn2eps1qgoe1lo1_400_large

11. Mark Salling
Mark Wayne Salling Dallasban született 1982 december 17-én, és itt is nevelkedett.
A középiskolát Culver Katonai Akadémián kezdte el, azonban a Lake Highlands Gimnáziumban érettségizett le 2001-ben. Tanulmányait a Los Angeles-i Zeneakadémián folytatta.
Karrierjét énekes/zenészként kezdte Jericho álnévén, ill. néhány kisebb szerepben is feltűnkt sorozatokban. Debütáló  albuma 2008. februárjában jelent meg Smoke Signals címmel.
A nagy áttörést Noah "Puck" Puckerman szerepével érte el, a Glee - Sztárok leszünk! c. sorozatban. (2009-)
A forgatás alatt Mark írt egy dalt (Chillin' on Glee), melyben a stáb többi tagja is énekel. Ehhez még video is készült.
Mark új rock/jazz albuma, a Pipe Dreams várhatóan 2010. október 26-én jelenik meg.
 Első kisalbuma 2010. augusztus 10-én jelent meg, Higher Power címmel.

Tumblr_lhrl1jxvio1qb0ydso1_500_large

12. Robert Pattinson
(London, 1986. május 13.) brit színész, modell, zenész, producer.Az egyik legismertebb brit színésszé vált Hollywoodban és a világ legszexisebb színészei között is emlegetik. Leginkább Edward Cullen vámpír megformálásáról ismert az Alkonyat, Alkonyat - Újhold és az Alkonyat - Napfogyatkozás című filmekben, melyek Stephenie Meyer azonos című regényei alapján készültek. Az Alkonyat-sorozat előtt a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmből volt ismert, mint Cedric Diggory. Szerelem és bizalmatlanság, Emlékezz rám, Vizet az elefántnak

Boy-wonder_articleimage_large

13. Aston Merrygold
1988 február 13.-án született Peterborough.Eredetileg labdarúgó szeretett volna lenni de aztán jött a lehetőség hogy a sokak számára ismert JLS formáció tagja lehessen.2008-ban tűntek fel az X Factorban ahol a második helyig jutottak.

Aston Merrygold JLS singer Aston Merrygold makes his way through the crowds as he leaves the Whisky Mist nightclub in the early hours of the morning.

14. Cory Monteith
David DeCoteau rendező fedezte fel, segítségével indult el a filmszakmában, miután több diákmunkát is kipróbált. Legtöbben Finn Hudson-ként ismerik a Glee - Sztárok leszünk! című sorozatból.

Tumblr_ljfmxakjnq1qberaeo1_500_large

15. Nick Jonas
(Dallas, Texas, USA, 1992. szeptember 16. - ) amerikai énekes, színész.
Nick vallásos családból származik, tett egy fogadalmat, miszerint az esküvőig szűz marad, ezt jelképezi tisztasággyűrűje. Édesapja Paul Kevin Jonas, lelkész, és zenész volt. Édesanyja Denise a templomi kórusban szerepelt. Testvérei: Franklin Nathaniel Jonas vagy röviden Frankie Jonas, akit ismerünk Bonus Jonas néven is. Joseph Adam Jonas, röviden Joe Jonas. Paul Kevin Jonas II, röviden Kevin Jonas.
2005-ben kiderült, hogy cukorbeteg. Első barátnője Miley Cyrus volt, akit Hannah Montana néven is ismernek. Második barátnője Selena Gomez aki szintén énekes karrierre tör. Harmadik barátnője Nicole Anderson.

Tumblr_liv11x1ydr1qcmja3o1_500_large

16. Jake Gyllenhaal
Stephen Gyllenhaal rendező és Naomi Foner forgatókönyvíró fia. Testvére Maggie Gyllenhaal színésznő. Jake 11 éves korától, 1991 óta foglalkozik színészettel. Több kisebb szerepben tűnt fel, míg megkapta első főszerepét az 1999-es Októberi égbolt című filmben. Ezt követte 2001-ben a Donnie Darko, amelyben egy zavart lelkű kamaszt személyesít meg. Filmbeli nővérét való életbeli testvére, Maggie játszotta. 2004-ben a Holnapután című katasztrófafilmben Dennis Quaiddel szerepelt, aki édesapját alakította. 2005-ben a híres, a vadnyugat számára érzékeny témát bemutató, de a kritikusok által üdvözölt filmben, a 3 Oscar-díjat kapott Brokeback Mountain - Túl a barátságon tűnt fel. A két meleg cowboy szerelmét feldolgozó, Annie Proulx novellájából készült alkotásban Jake alakította Jack Twistet és Heath Ledger játszotta Ennis Del Mart. A filmben nyújtott teljesítményükért mindkettőjüket Oscarra jelölték, és számos díjat el is nyertek.
A színész hivatalosan 2007-től 2009-ig járt együtt Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznővel. Pedig egyes hírek szerint az esküvőt tervezték. Keresztanyja Jamie Lee Curtis.

Tumblr_lj3hqjur5q1qa5rj2o1_500_large

17. Brody Jenner
Brody Jenner apukája Bruce Jenner atléta anyukája Linda Thompson. Szülei korán elváltak 1985-ben.Brodynak vannak féltestvérei és mostoha testvérei is. Legtöbben a The Hillsből ismerhetitek ahol Lauren Conrad barátja, de előtte is szerepelt valóságshowban 2005-ben a Princes of Malibu.Miután összeveszet legjobb barátjával Stephen Prattel (Heidi Montag férje)2009-ben saját showja lett az MTV-n a Bromance.(hasonló Paris Hilton showjához csak itt férfiak vannak csak).

Brodyjenner-ussmile_large

18. Jamie Campbell Bower
Feltörekvő angol színész, aki pályafutását a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című filmben kezdte, majd megkapta Caius szerepét a 2000-es évek egyik legsikeresebb filmsorozatában, a The Twilight Saga-ban.

Jamie__l_by_princessmeli_large

19. Danny O'Donoghue
Danny O'Donoghue ír énekes, dalszerző. A "The Script" frontembere. Az együttes első lemeze 2008-ban jelent meg, The Script címmel. Az album a brit listák első helyén debütált. Második nagylemezük 2010 szeptemberére várható, Science and Faith címmel. Híresebb dalaik: We Cry, The Man Who Can't Be Moved, Breakeven, Before The Worst, For The First Time

40dannyodonoghue_large

20. Channing Tatum
1980. április 24.) amerikai színész és táncos. A karrierjét modellként kezdte. Fontosabb filmjei: Step Up. Felesége Jenna Dewan.
A floridai Orlandoban mutatkozott be táncosként Ricky Martin egyik klipjében. Volt Armani és Dolce & Gabbana modell. Szerepelt a Vogueban. Modellkedett Olaszországban is. 2004-ben kezdte színészi karrierjét. Epizódszerepet vállalt a CSI: Miami című sorozatban. 2005-ben Samuel L. Jacksonnal játszott együtt a Carter edző című filmdrámában. 2006-ban megkapta a Step up című film főszerepét. A filmben egy lázadó hip-hop táncost alakít. 2008-ban mellékszerepet játszott a Step up folytatásában a Streetdance - Ste Up 2.-ben. További  filmjei: Közellenségek, Bunyó, G. I. Joe: A kobra árnyéka, Kedves John!, Micsoda srác ez a lány!, A sereg nem enged, A sas, A dilemma

Tumblr_ljfr2oi88l1qcbjdzo1_500_large

21. Siva Kaneswaran
A the Wanted nevű fiú banda tagja (Max Geoge,Tom Parker,Nathan Sykes,Jay McGuiness). Debütáló klipjük az All Time Low ami 2010 május végén jelent meg!!!! kedvenc együttese:Switchfoot kedvenc focicsapatai:Manchester City és a Bolton Wanderers,kedvenc étele:brownies,pörkölt.Van 1 ikertesója akit Kumarnak hívnak!

22. Liam Hemsworth
Liam ausztrál színész. A "Neighbours" című szappanoperában lett ismert az ausztrál közönség számára, valamint a "The Elephant Princess" tv-s szériában. Első komolyabb filmje és egyben amerikai debütálása Az utolsó dal című filmmel valósult meg, amiben Miley Cyrus szerelmét alakította.

Namoradosmiley4_large

23. George Craig
1990-ben született. Jelenleg a Burberry modellje, és a One Night Only frontembere. 2009-ben a 47. lett az 50 legjobban öltözött brit férfi kategóriában. Van egy bátyja, James, aki dobos a One Night Only-ban.

Tumblr_lj4odnsbfz1qgmieho1_500_large

24. Tinie Tempah
Eredeti neve, Patrick Chukwuem Okogwu Jr. (született, 1988. november 7.), jobban ismert művésznevén, Tinie Tempah. Tinie egy angol rapper, Plumsteadból, Dél-Londonból. Első videoklipje a „Wifey”, melynek producere Flukes volt, aki a Crazy Cousins tagja. 2006-ban tíz hétig vezette a Chanel U Underground listáját. Első albuma a The Disc-Overy 2010. októberében jelent meg, rajta olyan sikeres dalokkal, mint a „Pass out” és a „Frisky”.
Beküldte egy dalát a Paralophone egyik versenyére, melynek nyereményeként felléphetett a High Tea nevű rendezvényen Claridgesben. 2010 februárjában Chipmunkkal turnézott együtt. Patric az MTV-ben jelentette be, hogy első, debütáló albumát, mej a The Disc-Overy-t (ejtsd: diszkoveri) nevet kapta. Ezután Tinie bejelentette második kislemezét, a Frisky-t, melyet 2010. június 6-án adott ki. 2010. május 22-én fellépett a Radio 1 Big Weekend nevű rendezvényén az „In Music We Trust” nevű színpadán, ahol tudatta a tömeggel, hogy albuma valószínűleg 2010 augusztusában jelenik meg majd. Májusban még együtt turnézott Mr. Hudsonnal is.
2010. május 28-án fellépett a Winchester-i Egyetemen, a Londoni Metropolitan Egyetemen, és a Hertfordshire-i Egyetem Summer Balls nevű rendezvényén, május 29.-én. Június 5-én pedig a Kent-t Egyetemen lépett fel. Clare Főiskolán, St Hild Főiskolán és a St. Bede Főiskolán is fellépett.

25. Steve Jones
1955.szeptemeber 3. London.Punk rock zenekar, Sex Pistols gitárosa és színész.

26. Travie McCoy
Travie 1981. augusztus 6-án, Travis Lazarus McCoy néven látta meg a napvilágot a New York állambeli Genevában. A barátjával, Matt McGinley-vel közösen alapított Gym Class Heroes nevű formációval aratta első komolyabb sikereit a zeneiparban: az együttes fennállása óta több díjat is besöpört. 2010-ben jelentette meg első szólóalbumát, a Lazarust, melynek legnagyobb slágere, a Billionaire című dal a Billboard lista negyedik helyéig jutott!

Tumblr_lhr9ont0k81qbnt4vo1_500_large

27. Alex Zane
1979.március 3. TV szereplő és DJ

28. Johnny Depp

Tumblr_ljawy81oyt1qajbhwo1_500_large

29. Charlie McDonnell
(Bath, 1990. október 1.) angol videó-blogger, zenész. Saját YouTube-csatornájára feltöltött videóit több mint 110 000 milliószor nézték meg eddig. 2010-ben jelent meg első albuma This Is Me címmel.

Tumblr_lhn5cczals1qh1swqo1_500_large

30. Joe Jonas
Joseph Adam Jonas (Casa Grande, Arizona, USA, 1989. augusztus 15. - ) amerikai énekes, színész. Joe vallásos, református családból származik, tett egy fogadalmat, miszerint az esküvőig szűz marad, ezt jelképezi a bal gyűrűsujján lévő tisztasággyűrűje. Apja Paul Kevin Jonas, lelkész, és zenész volt. Anyja Denise, jelnyelvtanár a templomi kórusban szerepelt. Testvérei: Franklin Nathaniel Jonas vagy röviden Frankie Jonas, akit ismerünk Bonus Jonas néven is. Nicholas Jerry Jonas, röviden Nick Jonas. Paul Kevin Jonas II, röviden Kevin Jonas.

Barátnői:

  • Amelia Warner (színész)
  • Amelia Jennings (model)
  • Mandy Van Duyne (model)
  • AJ Michalka (énekes, színész)
  • Chelsea Staub (énekes, színész)
  • Taylor Swift (énekes)
  • Camilla Belle (színész)
  • Demi Lovato (énekes, színész)
  • Ashley Greene (modell, színész)

Tumblr_lj2y5u8xlu1qbvc2io1_500_large_large

31. Caleb Followill
Caleb Followill a Kings of Leon nevű amerikai együttes énekese és gitárosa.Az együtteseben 2 testvére és egy unokatestvére zenél.A hírnevet a 2008-ban megjelenő Only By The Night című nagy lemezükkel érték el,amely az év legjobb rock albumának lett ítélve.A Grammy díjátadó nyertesei koncert turnékat adtak,és jelenleg a következő stúdió albumon dolgoznak.

Tumblr_lhg9c2wrxa1qceq1go1_400_large

32. Russell Brand
Angol komikus, színész, és rádiós személyiség. Szerepelt a St. Trinian's - Nem apácazárda című filmben Gemma Arterton oldalán és Lepattintva, Esti mesék, Felhangolva, Hopp . 2010. októberében összeházasodott az amerikai énekesnővel, Katy Perry-vel.

Russell_brand_largeWeblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 184
Heti: 382
Havi: 3 387
Össz.: 2 731 328

Látogatottság növelés
Oldal: 50 legszexibb pasi | 2010 Glamour
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »