~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

William Levy

1980. augusztus 29. (Kuba, Havanna) kubai származású szinész és egykori modell. Gyakran nevezik latin-Brad Pittnek.

Élete
William a legidősebb négy testvére között, mostohaapja 15 éves korában engedélyt adott neki, hogy elhagyhassa Kubát ahonan Floridába utazott, hogy részt vegyen a Barbara Goleman Senior High és hogy folytassa a gyerekkori szenvedélyét a basseballt. William a Business Administration tanult egy sport ösztöndíj segitségével. Két év múlva abbahagyta az iskolát és beiratkozott egy Los Angeles-i színiiskolába amit később Mexikóvárosban folytatott majd szerződött a CEA-hoz és a Televisia-hoz. Részt vett 2 valóság show-ban is. Az egyikben ismerkedett meg élettársával Elizabeth Gutierrezzel. 2010 nyarán megkérte párja Elizabeth kezét, akitől van már egy 4 éves kisfia (Christopher,Tophy) és egy idén született kislánya (Kylie).
  2010.augusztus 17-én vádat emeltek ellene,mert egy 17 éves lány feljelentette nemi erőszak és erőszakoskodás vádjával. A lány azt állítja,hogy a színész többször orális szexre kényszerítette a Los Angeles-i Hilton Hotelben és meg is gyalázta. A lány és édesanyja 2.5 millió dollárra perelte be,de vádalkut ajánlottak neki,hogy 500000 dollár ellenében elállnak a feljelentéstől. Ebbe nem ment bele és William visszaperelte őket. William-nek nem ez az első ilyen pere,korábban egy prostituált rágalmazta azzal,hogy orális kielégítést kért tőle egy Miami-i szállodában. Erről képek is készültek,de William fizetett a hallgatásért. Ezen újabb botránya veszélyezteti pályafutását.
  Több felkérést is kapott Hollywood-i spanyol producerekről.

Szereplések

William Levy több jótékonysági szervezetben is szerepet vállal. Egyik fő tagja a Nueva Gente-nek. Harcol a gyerekek alul tápláltsága ellen, az anorexia és a bulemia ellen. Hobbija a baseball, a horgászat, a kosárlabda. A People spanyol nyelvű változata 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is beválasztotta az 50 "legszexibb" férfi közé. 2009 és 2010-ben is a Premios Juventud díj- átadón a "legdögösebb" férfinak járó díjat kapta.


William Levy Pictures, Images and Photos WilliamLevyApple2.jpg William Levy image by NoDoubt_Shakira William Levy En Ropa Interior

William Levy En Ropa  Interior

William Levy En Ropa  Interior
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 101
Heti: 781
Havi: 5 051
Össz.: 2 723 477

Látogatottság növelés
Oldal: William Levy | Árva angyal
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »