~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Azt már tudjuk, hogy az ágy jobb oldala domináns, de az sem mindegy, hogyan fekszünk kedvesünk mellé. Lássuk, melyik póz, mire enged következtetni!

Mindannyiunknak megvan a kedvenc testhelyzete alváshoz. Lehet az háton, hason vagy magzati pózba gömbölyödve. Az, hogy hogyan alszunk - különösen életünk párjának oldalán - sokat megmutat abból, milyen emberek vagyunk, és árulkodik a kapcsolat állapotáról is. Nézzük, melyik póz, mire enged következtetni.

1. Az oldaladon fekszel miközben párod hozzád simul ugyanabban a pózban és átölel a karjával. Kanál, vagy kifli pozícióként is ismert.
Jelentése: Nagyon meghitt pozíció, ami biztonságérzetet testesít meg azáltal, hogy társunk védelmezően átölel. Sokkal gyakoribb, hogy a férfi öleli át a nőt, mint a fordítottja. Azoknál a pároknál jellemző, akik egy ideje már együtt vannak, de még mindig a "mézeshetekben". Az ilyen összebújás egyszerre megnyugtató és erotikus.


2. Nagyon hasonlít a kanál-pozícióhoz, mindketten az oldalatokon fekszetek de a férfi nem simul teljesen oda hozzád. Néha egyes testrészek, mint a lábak vagy a kezek mégis összeérnek.
Jelentése: A már régebb óta együtt lévő párok kedvelt testhelyzete. A meglévő kis távolság azt mutatja: már megvan az a megnyugtató bizonyosság, hogy ha kicsit el is húzódunk, partnerünk nem tűnik el, és az apró érintések csak megerősítik ezt a tényt.


3. Szemtől szembe fekszetek és átölelitek egymást.
Jelentése: A nagyon új kapcsolat, vagy a friss házasság jelképe. Az, hogy végtagjainkkal átkulcsoljuk partnerünket arra mutat, hogy annyira közel szeretnénk lenni amennyire emberileg lehetséges. Ugyanakkor nem a legkényelmesebb pozitúra, idővel a párok áttérnek másikra.
4. A partnered a hátán fekszik, te pedig odabújva a fejedet a vállán vagy a mellkasán nyugtatod.
Jelentése: Ez a póz megmutatja ki milyen szerepet játszik a kapcsolatban. A nő, mint az erős és védelmező férfitől függő személy definiálódik. Ugyanakkor jelenthet hatalmas szeretet és bizalmat a felek közt.5. A "Zen-típusú" helyzet, amikor háttal fekszetek egymással és csak a feneketek ér össze.
Jelentése: Mikor egy pár már régóta együtt van, néha igényük van egy kis szabadságra alvás közben. Noha fennáll egy kis távolság, rengeteg szeretetet mutat, és az összeérő fenekek az örökké tartó kapcsolatot jelképezik.


6. Háttal fekszetek egymásnak az ágy két szélén.
Jelentése: A nagyobb távolság és az, hogy nem lehet egymás felé fordulni bizonyos feszültségről árulkodik a kapcsolatban*. Ha ez nem régóta húzódó feszültség, hanem inkább csak azért van, mert morcosan feküdtek le, szinte biztos, hogy az egyik fél az éjszaka folyamán átfordulva és a másikat átölelve keres majd megbocsátást.
*Ez a pozíció nem csak feszültséget jelezhet. Sokaknak megvan a kedvenc alvópóza, és a távolság talán csak a kényelem és preferencia miatt alakult ki.Forrás: www.egyno.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 155
Tegnapi: 101
Heti: 816
Havi: 5 086
Össz.: 2 723 512

Látogatottság növelés
Oldal: Ki mint alszik, úgy szeret...
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »