~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Nem kell keresni, jön majd magától. Ne erőszakold ki! Hagyd, hogy maguktól történjenek a dolgok! Tanácsok, amiket egy magányos szívű ember csak nagy nehézségek árán tud megfogadni. Mert mit is szeretnénk szingliként? Szerelemet! Tartós kapcsolatot! Megértő társat!

Az üres lakásunktól kiráz a hideg, belefáradtunk abba, hogy minden este látszatprogramokat szervezzünk magunknak, és azért az sem mindegy, hogy egyedül alszunk el, vagy szuszog mellettünk valaki.

A szakemberek szerint mégis érdemes kivárni, nem pedig fejest ugrani az első adandó lehetőségbe. A szingliség időszaka - bármilyen nehéz is néha - kifizetődő lehet a jövőben, mert felkészít az igazi kapcsolatra. Ne a leendő párkapcsolat álljon a gondolataid középpontjában, hanem te magad. Ne azt akard kitalálni, hol találhatod meg az igazit, hanem azt találd ki, te ki vagy, mit szeretnél, mi mozgat, mi visz előre.

Ne azért járj bulikba, szórakozni, tanfolyamra, kiállításra, hogy hátha majd ott akad valaki, hanem azért, hogy te jól érezd magad. Hogy megismerd saját magad. Engedd el magad, ismerd meg a korlátaidat, a határaidat, próbálj kilépni önmagad árnyékából. Fedezd fel, miben vagy erős, miben vagy jobb másoknál, mi az, ami a gyengeséged.

Ekkor már belevághatsz

Amikor úgy érzed, nincs szükséged párkapcsolatra ahhoz, hogy élvezni tudd az éltet, és képes vagy egyedül is boldogulni, akkor kezdhetsz randizni. De akkor is maradj két lábbal a földön, nem kell rögtön az első pasiba belehabarodnod - főleg akkor, ha ő nem akar semmit. Őrizd meg a függetlenséged, amíg nem érzed úgy, hogy ő is akar. Ne rohanj a kapcsolat után!

Végül honnan tudod, hogy készen állsz a kapcsolatra? Ennek tíz biztos jele van, amelyeket egyszerű tesztelni. Ha mind a tízre, de legalábbis kilencre rábólintasz, akkor belevághatsz valami újba.

Íme, a tuti jelek:

- Minimum 3-6 hónapig szingli voltál és egyértelműen ki mered jelenteni, hogy nincs szükséged párkapcsolatra ahhoz, hogy az életed rendes kerékvágásban folyjon.
- Nem azért akarsz valakit magad mellé, hogy könnyebb legyen az életed. Képes vagy egyedül lenni.
- Jól érzed magad egyedül is, nincs szükséged arra, hogy minden pillanatban melletted legyen valaki.
- Magabiztos vagy.
- Tisztában vagy az értékeiddel. Ismered a jó és rossz tulajdonságaid és vállalod is őket.
- Kiegyensúlyozott vagy. Nincs egy mosolygós, mindig vidám, vicceskedő álarcod, amit a külvilág felé tartasz, miközben belül majd szétszakadsz az erőlködéstől, hogy valahogy egyben tartsd magad. Nincsenek furcsa hangulatingadozásaid nap mint nap, hanem képes vagy viszonylag állandóan jól érezni magad a bőrödben.
- Úgy tudod fogadni más emberek véleményét és kritikáját az előző kapcsolatodról, hogy azt nem veszed személyes sértésnek.
- Nem befolyásol, hogy mások vajon mit gondolhatnak rólad. Ha igen, még túl sebezhető vagy a randizáshoz.
- Nem érdekel, mit csinál vajon az exed az adott pillanatban. Ha ez rendszeresen eszedbe jut, akkor még nem vagy túl rajta.
- Képes vagy úgy gondolni az előző kapcsolatra, hogy tisztán látod, milyen hibákat követtetek el, mit tanulhatsz belőle, és mit kell a jövőben másképp csinálnod.

Ha nem tudod ezeket felsorolni, vagy biztos vagy benne, hogy csak te vagy csak ő követett el olyan dolgokat, amelyek szakításhoz vezettek, akkor jobb, ha még vársz az új kapcsolattal.

Le tudod kötni magad a szabadidődben: sportolsz, vannak barátaid vagy van olyan hobbid, amelyek lekötik az energiáidat, és amelyeket nem vált ki egyetlen pasi sem.

Kész vagy-e az új kapcsolatra? Kérdezd meg a barátaidat! Ők tudni fogják.

Forrás: www.kiskegyed.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 560
Heti: 624
Havi: 4 894
Össz.: 2 723 320

Látogatottság növelés
Oldal: Bele mersz vágni? 10 jel, hogy kész vagy az új kapcsolatra
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »