~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Lucero - Bárbara Greco / Rebeca Sánchez
Lucero mexikói színésznő,énekesnő.Férje az a Manuel Mijares, aki például a Titkok és szerelmek (El privilegio de amar) főcímdalát énekelte a feleségével,valamint a Zone romantica-n régebben leadott Rebeca és a Kedves ellenség főcímdalát is Lucero férje énekelte.
- zsűritag volt a Miss Universe szépségversenyen 1995-ben
- ő volt a spanyol hangja  Jane-nek a Tarzan című Disney filmben
-ő énekelte a Mulan című Disney film Reflection című dalának spanyol változatát

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Lucero/a19.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Lucero/a22.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Lucero/a38.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Lucero/a3.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Lucero/a30.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Lucero/a31.jpg

Fernando Colunga - Eduardo Juarez Cruz / Franco Santoro
Fernando Colunga (született Fernando Colunga Olivares, Mexikó, Mexikóváros, 1966. március 3. – ) mexikói színész. Szülei Fernando Colunga és Margarita Olivares. Elismert színész és Mexikó-szerte férfiideálnak tekintik.

 • Dulce desafío (1988)
 • Cenizas y diamantes (1990)
 • Alcanzar una estrella II (1991)
 • Madres egoístas (1991) - Jorge
 • Maria Mercedes (1992) - Chicho
 • Más allá del puente (1993-1994) - Valerio
 • Marimar (1994) - Adrián Rosales
 • Alondra (1994-1995) - Raúl Gutiérrez
 • Maria la del Barrio (1995-1996) - Luis Fernando de la Vega
 • Esmeralda (1997) - José Armando Peñarreal
 • La Usurpadora(Paula és Paulina) (1998) - Carlos Daniel Bracho
 • Nunca te Olvidaré (Esperanza) (1999) - Luis Gustavo Uribe
 • Cuento de Navidad (1999) - Jaime Rodríguez Coder
 • Abrázame muy Fuerte (María del Carmen) (2000-2001) - Carlos Manuel Rivero
 • Navidad sin fin (2001) - Pedro
 • Amor real (2003) - Manuel Fuentes Guerra
 • Alborada (2005-2006) - Luis Manrique y Arellano
 • Pasión (2007) - Ricardo de Salamanca y Almonte
 • Mañana es para siempre (2008-2009) - Eduardo Juárez
 • Soy tu Dueña

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Maria%20la%20del%20Barrio/70.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/La%20Usurpadora/gaby%2Bfern3.jpg

Silvia Navarro - Fernanda Elizalde Rivera
Silvia Navarro 1978. szeptember 14.-én született Irapnatoban, Mexikóban. Mexikói színésznő, híresebb szerepei az 1998-ban készült Perla, és a 2001-es Cuando Seas Mia (Amikor az enyém leszel) című telenovellák.
Silvia Angelica Navarro Barva, ismertebb nevén Silvia Navarro egy mexikói színésznõ. Silvia elvégezte a Centro de Formación Actoral (CEFAC) iskolát. Olyan végzett oktatókkal tanult mint például Raul Quintanilla és Hector Mendoza. Volt néhány megjelenése a színházban, játszott Mar Muertóban, El Tenerio Comicóban és Quimicos Para El Amorban.A Dragones: Destino de Fuego címû filmnek van egy 3 D animált film változata, amiben kölcsönadja a hangját Marinának. 1997-ben õ volt a házigazdája az "A La Cachi, Cachi Porra" televíziós gyerekjátéknak.Elsõ filmszerepe a Perla címû telenovella volt 1998-ban, amiben Silvia kettõs szerepet játszott (Julieta/Perla) Leonardo Garcia mellett. Silvia következõ három szerepe a Tv Aztecán a "Catalina y Sebastian" (1999), a "La Calle de Las Novias" és a "Cuando Seas Mia" (2001) volt. Mindhárom filmben együtt szerepelt Sergio Basanez színésszel.Szerepelt a Carte Dor Duo reklám plakátján.2002-ben megkapta a "La Duda" című telenovella főszerepét. 2004-ben szintén együtt szerepelt Sergio Basanezzel a "La Heredera" telenovellában.2008 júliusában Silvia aláírt egy megállapodást a Televisával, hogy játszon fõszerepet Nicandro Diaz Gonzalez telenovellájában, a "Manana Es Para Siempre"-ben Lucero és Fernando Colugna mellett.2010 tavaszán leforgatták a "Mujeres Asesinas" telenovellát Silvia főszereplésével. És szerepet kapott a "Cuando Me Enamoro" című telenovellában is. Ezenkívül idén júliusban ő volt az új Garnier hajfesték reklámarca.

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Silvia%20Navarro/h20.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Silvia%20Navarro/h39.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Silvia%20Navarro/ab18.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Silvia%20Navarro/h13.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Silvia%20Navarro/31.jpgsilviaNavarro.jpg

Sergio Sendel - Damián Gallardo
Teljes neve Sergio Santaella Sendel, de Sergio Santaella álnéven is ismeretes. Két gyermeke született 1998-ban, az ikerpár fiú tagja Graco, alány pedig Valeria. Rengeteg tévésorozatban szerepelt már, amelyek közül egyedül A betolakodót (2001) vetítették eddig hazánkban.

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Sergio%20Sendel/esposa023.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Sergio%20Sendel/9.jpg

Dominika Paleta - Liliana Elizalde Rivera
Dominika Paleta egy Lengyelországban született telenovella-színésznő, akit leginkább az 1998-as Paula és Paulina (La Usurpadora) Gema Durán-jaként ismerhetjük, valamint A betolakodó (La Intrusa, 2001) c. sorozatban Anabella Roldán karakterét is ő formálta meg.
Dominika Paleta Paciorek de Ibarra, ismertebb nevén Dominika Paleta egy  lengyel származású mexikói telenovella-színésznő.  A lengyelországi Krakkóban született, 1972. október 23.-án. Van egy húga, Ludwika, aki szintén színésznő, ugyancsak a telenovellák világában, és egy féltestvére, Facundo Palette Stevens. Édesapja, a híres hegedűművész, Zbigniew Paleta, édesanyja Barbara Paciorek Paleta, rajztanár. Családja a '80-as években emigrált Mexikóba.
Dominika művészettörténetet tanult a híres mexikói  Universidad Iberoamericana-ban. Egy interjúban elárulta, hogy a kedvenc hobbija az utazás, kedvenc helyei pedig New York, Párizs, és szülőhazája, Lengyelország.  Azt is elmondta, reméli, hogy megismeri Mexikó minden sarkát. Három nyelven beszél folyékonyan, lengyelül, angolul, és spanyolul.
Férjét, az uruguayi származású Fabian Ibarra-t a mexikói Coyoacan "Plaza de la Conchita"-ban ismerte meg, és találkozásuk szerelem lett első látásra. 2000-ben házasodtak össze, azóta is boldogan élnek, született két gyermekük is, Maria és Altana.
Dominika a munkája mellett is szereti a filmeket/sorozatokat, szabadidejében ugyanis szívesen nézi a Jóbarátokat, és a Discovery Channel műsorait.

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Dominika%20Paleta/2693661.jpg

Arleth Terán - Priscila Alvear
1976.december 3. Tamaulipas, Mexico.

Ariadne Díaz - Aurora
1986.augusztus 17. Guadalajara, Jalisco, Mexico.

ariadne_diaz_1602-609x9241.jpg ariadne diaz

Alejandro Ruiz - Jacinto Cordero

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Alejandro%20Ruiz/a7.jpg

Aleida Nunez - Gardenia Campillo
A 1994 -ben második lett a Nuestra Belleza Guanajuato nevű versenyen.1998-ban Mexikóba ment, és megkapta élete első nagy szerepét. A magyar tévénézők a Vadmacska új élete című sorozatból ismerhetik, de szerepelt a Lety, a csúnya lány című telenovellában is.

Manuela Ímaz - Natasha Baeza
1979.júnuis 14. Chilpancingo, Guerrero, Mexico.

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Manuela%20Imaz/2.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Manuela%20Imaz/9.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek/Manuela%20Imaz/11.jpg

Tania Vazquez - Venus García
1977. július 31. Mexikó.
Tania vagy Tanya Vázguez mexikói színésznő és modell. Eleinte modell volt. Később szerepet kapott a "Rubí,az elbűvölő szörnyeteg" című és más telenovallákban és filmekben. A Rubí,...-ban Sofia Cárdenas-t alakítja,ki Alejadro testvére.
Az első érintkezés a kamerával a darab kóbor kutyát az évben (1996). A következő évben már versenyzett a Miss Costa Maya Nemzetközi tartott Belize-ben, miután egy szép arc és a tehetség gyorsan elindult a világban cselekedni.
Tania játszik, a The House of Bernarda Alba, aki játszik a jellegét Adela, csodálatos, hosszú sor előtt a fodrászatban.
Kihasználva, mivel a szépség már kérik fel több kereskedelmi márkák. Tervezők is kihasználva szép arca a kifutón, a modellezett a José Luis Abarca, Sara Bustani, Hector darabok és Marcel.
2007-ben részt vesz a telenovella Pokolba a szép által termelt Nesma Angelli szerepét Andrea.

http://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Tania%20Vazquez/a20.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Tania%20Vazquez/a27.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Tania%20Vazquez/a13.jpghttp://www.freeweb.hu/telenovelas/nagykepek2/Tania%20Vazquez/a41.jpg

Mariana Rios - Martina Tinoco


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Attached Imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageFree Image Hosting at www.ImageShack.us

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageAttached Imageuser posted imagePicture 1

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 97
Heti: 661
Havi: 3 676
Össz.: 2 722 102

Látogatottság növelés
Oldal: Mindörökké szerelem | Képek
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »