~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Szakítani nehéz. Akármelyik fél (vagy mindkettő) is döntött az istenhozzádról. A fájdalom, ami követi, pedig szinte elviselhetetlen. Ám van haszna: megtudhatod, hol leled meg lelki békédet.

Ne fojtsd el érzéseidet! Add ki magadból minden bánatodat. Sírj egy jót, gyászold meg a kapcsolatot. Miért is kéne jókedvet színlelned? Indulj el a megkönnyebbült lelkiállapot felé vezető úton. Három fontos kilométerkő jelzi, merre kell haladnod.

1. kilométerkő: tegnap

Pakold össze szerelmed minden emlékét, idézd fel a régvolt szép napokat – hullanak majd könnyeid, mint a záporeső, sebaj. Nagyjából ennyi időt hagyj a kesergésre. Temesd el az összepakolt tárgyakat, a felidézett emlékeket jó mélyre, egy fiók és lelked legmélyére. Úgy, hogy valamikor, egyszer elő tudd bányászni őket. Hiszen ez a kapcsolat múltjának egy darabja. Egy nap majd jó lesz szembesülni a múlttal.

Ha mégis nagyon szenvedsz, kezdj naplóírásba. Ezáltal könnyíthetsz a lelkeden. Ha leírod a dolgokat, azzal egyúttal kissé el is távolodsz tőlük. Segít abban is, hogy megfigyeld saját napjaidat. Rádöbbensz, hogy egyik nap nem is értél rá szomorkodni talán? Mivel voltál elfoglalva? Ó persze, miért is ne foglalkozhatnál valami mással, mint a szívfájdalmaddal?

2. kilométerkő: ma

Lassacskán józanabbá válsz, mint közvetlenül a szakítás utáni időszakban voltál. Már kisírtad magad, de még mindig nem vagy olyan magabiztos, mint előtte voltál. Az önbizalom gatyába rázásának számtalan módja van: barátokkal töltött hétvége, egy kis megkívánt és azonnal elfogyasztott nyalánkság éppúgy jól jöhet, mint egy óra szaunázás, masszázs, kozmetikus, fodrász.

Ha már eléggé hiszel magadban ahhoz, hogy újra felfedezd belső erőforrásaidat, merj merőben új, színesebb életet kezdeni. Meglátod, képes leszel változni, változtatni és nagyon, de nagyon akarni valamit. Célokat tűzöl majd ki, amiket el is érsz. Távoli vidékekre utazol élményt gyűjteni, beiratkozol egy tanfolyamra, vagy valóra váltod egy régóta dédelgetett álmodat. Új életstílusodat már a környezeted is észreveszi. „De megváltoztál!” – fordulnak hozzád egyre többen régi ismerőseid közül.

3. kilométerkő: holnap

Minden keserűséget elűztél a lelkedből. Talán csak (talán örökre megmaradt) óvatosságod emlékeztet a múlt nagy csalódására. Ám szentül hiszel abban, hogy valahol, talán nem is olyan messze ott vár rád a nagy boldogság. Ha így gondolkodsz, és hiszel önmagadban, lerövidítheted az utolsó szakaszt.

Élvezd hát újra az életet, műveld ki magad, vegyél észre minden jót, ami lépten-nyomon körülvesz. És már csak a megsebzett szíveden éktelenkedő heg emlékeztet a sérülést ejtő férfira. De csak az.


Forrás: www.kiskegyed.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 180
Tegnapi: 101
Heti: 841
Havi: 5 111
Össz.: 2 723 537

Látogatottság növelés
Oldal: Lépj át a szakításon 3 lépésben!
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »