~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

diablo

,,Néha jobb magunk mögött hagyni a múltat, főleg akkor, ha az fájdalmat okoz nekünk."

Jencarlos Fanclub Hungary

Ez a telenovella a TELEMUNDO minden idők legjobb alkotása: pörög, eseménydús, élethű jelenetek - és ami a legfontosabb: HIHETETLENÜL TEHETSÉGES SZÍNÉSZEK!

Újból egymásra talált a két színész. Gaby Espino és Jencarlos Canela immáron második közös telenovelláját forgatja.

Újra együtt a két telenovellasztár

A nagy sikerű 2009-es telenovella hazánkba érkezéséről korábban már írtam nektek. A megjelenés után mindenki arról beszélt, hogy a két főszereplő, Jencarlos és Gaby Espino a való életben is egy párt alkot. A hírek alaptalannak bizonyultak, ők ketten csupán nagyon jó barátok. Ám előző munkájuk a Más Sabe El Diablóban olyannyira jól sikerült, hogy az amerikai székhelyű tévétársaság újabb telenovellát indít a két színész főszereplésével. A sorozat a Las Cuatro Mujeres de Juan címet kapta. A főszereplők közt van még Jorge Luis Pila és Vanessa Pose, akiket szintén együtt láthatunk a Donde esta Elisa? (Hol van Elisa?) című sorozatban, de előbbi az MSED-ben is szerepet kapott.

Sokak szerint rossz döntés volt, Canelát és Espinót ilyen hamar újra összerakni, hisz van aki még fel sem dolgozta az MSED-t. De olyan is akad aki örül a hírnek, hisz mi tagadás ők ketten valóban hitelesen játszották a szerelmeseket.

Ám sokan azért támadják már jó előre a produkciót, mert túlságosan elrugaszkodik a megszokott telenovella vonaltól... De aki szerette a már említett Más Sabe El Diablót, az biztosan ezt is szeretni fogja!

Capture-24.jpg JENCARLOS en LAS 4 MUJERES DE JUAN image by dzsanna

Az ablak bezárásához kattints a képre


A történet ESPERANZA SALVADOR és MARTÍN ACERO (el HIERRO) románcával kezdődik az Acero-házban, ahol Esperanza cselédként dolgozik a keresztanyjával együtt. Rajta kívül senkije sincs a világon. Fiatal, szép és ártatlan, Martínnak sem okoz gondot, hogy becsapja őt azzal, hogy szereti. A lány teherbe esik, de Martín anyja kötelezi rá, hogy vetesse el a gyereket. Elviszi az orvoshoz, és kifizeti az abortuszt. A lány megszökik a kórházból, s miután megtudja, hogy Martín New Yorkba ment tanulni, minden vágya az Egyesült Államokba utazni hozzá. Martínéknál megismerkedik egy vendéggel, aki a ház úrnőjének a barátnője, és Miamiban lakik. A nő elcsábítja magához, fizeti az utazást, Esperanza kapva kap az alkalmon. Miután kiderül a terhessége, a nő elveszi az útlevelét, és megtagadja a bérét is tőle. Esperanza magához vesz némi pénzt, visszaszerzi az útlevelét, és irány New York, hogy rátaláljon a szerelmére, Martínra…

Manhattanba érve az utcán kirabolják, és egy fillér, illetve iratok nélkül marad. Szülési fájdalmak törnek rá, és egy metróállomáson, Sandro Beltrán segítségével megszüli kisfiát, akit ÁNGEL-nek (Angyal) nevez el.

Gyorsan repül az idő, már el is telt 23 esztendő, és egy börtönben találkozunk ÁNGEL SALVADOR-ral, aki DIABLO néven híresült el. Rablásért ítélték el, már letöltött másfél évet, amikor közlik vele, hogy a kirendelt ügyvédje várja őt, aki nem más, mint MANUELA DÁVILA… Summa-summárum, Manuela kihozza a börtönből, mert hisz benne, hogy Ángel mindent megbánt, s ahogy ígérte neki, új, becsületes életet kezd.

Ángel kicsi gyermek kora óta tehetségesen rajzol és fest. Néhány grafikájával megajándékozza Manuela-t, aki rábeszéli, hogy fejlessze ezt a tudását. Ángelt különös érzések kerítik hatalmába, benne még soha senki sem hitt, és most Manuela-nak köszönhetően elhatározza, hogy megváltozik,

Ezzel az érzéssel tér haza édesanyjához, aki LEÓN BELTRÁN rablóbanda-főnök, EL HIERRO embere bárjában mosogatóként dolgozik… Anya és fia különleges szeretetteljes kapcsolatban vannak, és amikor kiderül, hogy a börtönben töltött idő alatt édesanyja megbetegedett, műtétre, és gyógyszerre volt szüksége, amit León finanszírozott, ráadásul a lakást is tőle bérlik. León megérteti Ángel-lel, ő semmiféle új életet nem kezdhet, mert 60 ezer dollárral tartozik neki, amit rablásokból apránként fizethet meg…

Így történik meg, hogy még a szabadulása napjának estéjén megszervez egy nagy ékszerrablást a Hierro-nak… Az ékszerek egy bemutatóteremben vannak, Manuela édesanyja szervezte jótékonysági estélyen.

Ángel hihetetlen szervezőképességgel rendelkezik, nélküle nincs sikeres rablás a bandában. Felszolgálóként belülről, mikrofonon irányítja a kint várakozó bandatagokat… amikor hirtelen meglátja Manuela-t… majd belép a terembe 2 nyomozó: Jimmy és Mike ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, merthogy Cachorro, León hülye fia (Ángel iránti presztízs-féltékenységből) értesítette őket.

A rablás sikeresen végződik, de az egyik bandatag: Gregorio lelő egy rendőrt, aki történetesen Jimmy Cardona édesapja…

A rablást követően Manuela felajánl egy futár-állást a saját irodájában Ángel számára, aki elfogadja, és lassan egymásba szeretnek. Egy hétvégén elmennek Los Hampton-ba is, a Dávila család villájába, és összefutnak Virginia-val és Jimmyvel. Jimmy és Ángel között különös barátság szövődik.

Manuela szakít Martin-nal, aki rettenetesen dühös lesz, mert 23 éve vár már a Dávila vagyon megszerzésére, amihez Manuela-val kötendő házasságán keresztül vezet az út. Utasítást ad a riválisa felfedésére a bérgyilkos sofőrjének, Carmelonak. . Amikor megtudja, hogy ki az, felajánl egy rablást 37 ezer dollárért egy villában, de nem árulja el, hogy kié. Ángel előre közölte Leónnal, hogy a következő fordulót kizárólag 37 ezer dollárért csinálja meg, mert ezzel az összeggel tartozik még Leónnak, így belesétál a csapdába.

Esperanza időközben megtalálja Martin-t, és megzsarolja 37 ezer dollárra. A pénzt Graciela, Martin anyja adja át, de magánnyomozóval követteti őt, és megtudja, hogy Ángel Salvador az unokája.

Ángel hihetetlenül boldog, amikor az anyja átadja a pénzt, és rohan vele Leónhoz, hogy lemondja a rablást. Martin megtudja León-tól, hogy Esperanza fia Ángel Salvador, a Diablo, de Graciela is éppen abban a pillanatban löki elé Ángel képeit. Martin ledöbben, de észhez térve kész is a terve: meggyűlöltetni Manuela-val Ángel-t egy életre, elhitetni vele, hogy kizárólag a vagyona megszerzéséért volt vele. Elrabolja Esperanza-t, és Ángelt is odacipelteti, és közli vele az ultimátumot: rabolja ki a Dávila-család villájának a széfjét, és küldjön az iratokról egy fotót mobilon, hogy valóban végrehajtotta, akkor elengedi az anyját. Elmondja, hogy őt Manuela egyáltalán nem, érdekli, csak a hatalom, amihez a vagyona által hozzájut. Megígéri, hogy utána szabadok lehetnek, élhetnek boldogan, felőle akár Kínában is.

Ángel kinyitja a széfet, elküldi a fotót az arcképével és az iratokkal együtt, de egyben rá is jön, hogy az iratok értéktelenek, és őt becsapták. A Hierro által lefizetett 2 korrupt és gyilkos rendőr: Romero és Uribe értesítik Jimmyt, és hárman kezdik üldözni a menekülő fiút. Amikor Ángel közölni akarja Jimmyvel, hogy a két rendőr a háta mögött más, mint akiknek hiszi őket, Romero lelövi őt, és bezuhan a vízbe. Mindenki halottnak hiszi…

A két Dávila lány: Manuela és Virginia, illetve a két hősszerelmes, Ángel és Jimmy sorsa ettől a pillanattól kezdve gyökeresen megváltozik egy életre. Rengeteg akadályt kell leküzdeniük, amíg végre leszámolhatnak a nagy ellenséggel, Hierro-val.

Epizódok száma: 182

Főszereplők / Többi szereplő:

Ángel Salvador/Salvador Dominguez - JenCarlos Canela
- Martín Acero és Esperanza Salvador fia
-Manuela szerelme (kis ideig Silvanaé is)
-eleinte Gregorio majd Topo legjobb barátja
-segít Jimmynek
-Lucas segít neki,később elismert festő lesz
-felveszi Salvador kinézetét mikor bujkál

fr

fer

Manuela Dávila - Gaby Espino (teljes nevén:María Gabriela Espino Rugero)
- Ügyvéd
-Angel szerelme, Martin Acero felesége
-gyereke születik Angeltől
-Ariana,Anibal lánya és Virginia testvére, Horatio barátja

Martin Acero/ El Hierro(Vasember) - Miguel Varoni
- Ángel apja
-Manuela férje
-bűnöző,megöl és megölet embereket
-meghal (felég)
-Marinát szereti,de muszály volt megölnie,épp úgy mint testvérét

martin

Virginia Dávila - Karla Monroig
- Jimmy felesége
-Ariana,Anibal lánya,Manuela testvére

karla

Jimmy Cardona nyomozó - Jorge Luis Pila
- rendőr-nyomozó, Virginia szerelme
-börtönbe kerül,de Angel megszökteti
-Herceghez kell beépülnie,hogy információkat szerezzen

jimmy

Leon Beltran - Roberto Mateos
- Rablóbanda főnöke, Martín üzlettársa, Cachorro apja, és Sandro Beltrán unokatestvére
-szövetkezik Carmeloval Vasember ellen

roberto

Horatio Garcia - Carlos Humberto Camacho
- Manuela üzlettársa és lelki jóbarátja
-eleinte Christian Acero,majd Andres szerelme

horatio

Graciela de Acero - Jeannette Lehr
- Martin és Christian Acero anyja
-öngyilkos lesz

graciela

Adriana Dávila - Eva Tamargo
- Anibal Dávila felesége, későbbi özvegye, Manuela és Virginia anyja
-Lucas Santos szerelme

Anibal Dávila - Leonardo Daniel
- Ariana férje,Manuela és Virginia apja, meghal Martín által

anbal

Lucas Santos - Jimmy Bernal
- Festőművész, Manuela, és később Ángel barátja és segítője
-Ariana szerelme
-Silvana apja

jimy

Perla Beltran - Michelle Vargas
- Sandro Beltrán és Suzy Beltrán lánya
-Gregorio barátnője volt, annak meggyilkolása után Topo szerelme
-gyereke van Gregoriotól

perla

Susana "Susy" Beltrán - Alexa Kuve
- Sandro Beltrán felesége, Perla édesanyja, Esperanza barátnője

MARCO LEÓN BELTRÁN,Cachoro - Juan Jiménez
- León fia, egyben tagja a rablóbandájának, Marina szerelme, Martín kivégzi Marinával együtt

huan

Gregorio Ramirez - Carlos Ferro
- Perla Beltrán barátja
-Cachorro agyonlövi Martín és az apja utasítására

carlos

Christian Acero - Ezequiel Montalt
- Martin homoszexuális öccse, Horacio szerelme
-Carmelo végzi ki Martín utasítására

Esperanza Salvador (fiatal) - Sofia Stamatiades

esperanza

Esperanza Salvador - Esperanza Rendón
- Ángel/Diablo édesanyja, Martín ex-szeretője

Marina /Mario - Angeline Moncayo
- prostituált, Cachorro szerelme, Martín szeretője, 6 éve nővé operálták, -Martín kivégzi

marina

Ronco - Carlos Augusto Maldonado
- Tagja León rablóbandájának

ronco

Jose del Carmen Frank "El Topo" - Christian Carabias
- Tagja eleinte León rablóbandájának, Perla szerelme, Gregorio halála után Ángel/Diablo legjobb barátja
-nagymamája halála után nagy összeget örököl
-egy időben Lolával jár
-az apja ki akarja semmizni a pénzből

topo

Nina Lazaros - Roxana Pena
- Manuela és Horacio titkárnője, Christianba szerelmes, amíg ki nem derül, hogy az homoszexuális, és Horaciot szereti
-elmegy a cégtől mert férjhez megy

nina

Sandro Beltran - Juan David Ferrer
- Susy Beltrán férje, Perla apja, (szerelmes Esperanza Salvadorba egy időbe)
-kiderül hogy van egy fia

sandro

Marcos "Mocho" Liacone - Aneudy Lara
- Tagja León rablóbandájának

mocso

Lola - Mery de los Rios
- Perla riválisa Topo szerelméért, León bárjában táncosnő
-Topot csak ki akarja használni,végül Topo rájön

Caucho - Alex Fumero
- Tagja León rablóbandájának, a börtönben Penge megüti, elesik, és beüti a fejét, belehal

alex

Jorge Consejo - Lorenzo Blanco
-Martin segítője

fwr

Jose Guillermo Cortines - Osvaldo Guerra
- Ügyész, Mauricio meggyilkolásával vádolja Jimmy Cardona-t
-szerelmes Manuela Dávila-ba

fvr

Alberto Salaberry - Mauricio Lineros
- Virginia Dávila kollégája, Carmelo végi ki Martín utasítására

vgt

Tali Duclaud - Silvana Santos
- Rendőr-nyomozónő, Lucas Santos lánya, Mike nyomozó szerelme

fvr

Cindy Luna - Jenny
- Lola barátnője, táncosnő León bárjában

rvgea

RAÚL ARRIETA - MIKE SÁNCHEZ
- Nyomozó, Jimmy legjobb barátja, Silvana Santos szerelme

vd

CARLOS PEREZ - CARMELO
- Martín sofőrje, bűntársa és bérgyilkosa
-átakarja verni,kiakarja semmizni Vasembert


Ariel Texido - Andres Molina
-Horacio szerelme
-Nina helyett dolgozik
Xavier Coronel - Captain Hernando Soto
-százados

Roberto Huicochea - Evaristo Ortega "El Principe/Herceg"
-Leon,Cachorro,Vasember is üzletelt vele

Dayana Garroz - Adamaris Gracia "Ada"
-beépített rendőr,úgy csinál mintha Herceg barátnője lenne

Andres Garcia Jr. - Diego Robledo
-újságíró
-Davila családot akarja leleplezni


(Fordítások:Dzsanna)

Főcímdal:
http://www.youtube.com/watch?v=JwxPyGcpSZA

JENCARLOS CANELA és WAHERO - MÁS SABE EL DIABLO

Come on…
Mira, más sabe el diablo de amores,
Es mi condena morir en tu piel
Oh yeah…

Mira, mas sabe el diablo de amores…
Que cosa buena quererte mujer…


Soy de las calles… representando el barrio
soy vigen el salario en las esqinas de New York
entre violencia y diferencia como el pan de cada día…

Soy sobreviviente yo… gente decente
Soy de verdad tratando de encontrar la felicidad entre tanto ruido y agresividad…

A veces tras la rejas, a veces desde afuera
No quiero algo más que libertad condicional

Mira, más sabe el diablo de amores
Es mi condena morir en tu piel
Oh yeah

Mira, más sabe el diablo de amores
es mi condena morir en tu piel

Mira, más sabe el diablo de amores
que cosa buena quererte mujer
Oh, yeah
que cosa buena quererte mujer


Theme Music:
http://www.youtube.com/watch?v=2GCr-E8Do-k

AMOR, ¡QUÉDATE! / Szerelmem maradj még!

No quiero que te vayas, aun la noche es larga
/Nem akarom hogy elmenk,hosszú még az éjszaka

Cada momento nuestro quisiera detenerlo en esta cama
/Minden,ebben az ágyban együtt töltött percünket visszatartanék

Que largas son las horas cuando tu te demoras
/Milyen hosszúra nyúlnak az órák,amikor késlekedsz
Me vuelvo loco, esperarte me mata
/Megőrülök,belehalok a várakozásba...

Amor, quédate… quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!
Quiero más de tus besos, necesito tu cuerpo
/Még akarok a csókjaidból,szükségem van a testedre

Hazme el amor, matame de placer
/Szeretkezz velem,csillapítsd a vágyamat!

Amor, quédate… ¡quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!

Desearte así es un vício del cuál nunca me curaré,
/Így kívánni téged bűn,amiből sosem gyógyulok ki

Amor, ¡quédate!
/Szerelmem maradj még!

De ganas yo me enfermo cuando tu amor no tengo
/Belebetegszem a vágyakozásba amikor nem vagy velem

Hasta escuchar tus pasos y verte entre mis brazos, me siento preso
/Amíg meg nem hallom a lépteidet és nem vagy a karjaimban,börtönben érzem magam

Que largas son las horas cuando tu te demoras
/Milyen hosszúra nyúlnak az órák,amikor késlekedsz
Me vuelvo loco, esperarte me mata…
/Megőrülök,belehalok a várakozásba...

Amor, quédate… ¡quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!
Quiero más de tus besos, necesito tu cuerpo
/Még akarok a csókjaidból,szükségem van a testedre
Hazme el amor, matame de placer!
/Szeretkezz velem,csillapítsd a vágyamat!
Amor, quédate… ¡quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!
Desearte asi es un vício del cuál nunca me curaré
/Így kívánni téged bűn,amiből sosem gyógyulok ki
Amor, ¡quédate! ¡Quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!

Soy adicto a tu boca, a como me provocas, a tus ojos de cielo…
/Rabja vagyok az ajkaidnak,annak ahogy provokálsz,az égkék szemednek..
a tu risa y tu pelo, a tu forma de ser… adicto a tu querer.
/a mosolyodnak,a hajadnak..annak amilyen vagy..a szenvedélyed rabja vagyok.


Amor, quédate… ¡quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!
Quiero más de tus besos, necesito tu cuerpo
/Még akarok a csókjaidból,szükségem van a testedre
Hazme el amor, matame de placer!
/Szeretkezz velem,csillapítsd a vágyamat!

Amor, quédate… ¡quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!

Desearte asi es un vício del cuál nunca me curaré
/Így kívánni téged bűn,amiből sosem gyógyulok ki
Amor, ¡quédate!
/Szerelmem maradj még..maradj még!


JENCARLOS CANELA - BÚSCAME albuma - 2009 nov. 10.

1. NADIE COMO YO
2. BÚSCAME
3. AMOR, QUÉDATE
4. PORQUE AÚN TE AMO
5. SÁLVAME (Ments meg!)
6. TU VENENO
7. NO TE VOY A PERDER
8. MÁS FUERTE QUE YO
9. ESTÉS DENDE ESTÉS
10. QUIERO DESPERTAR
11. UNA LÁGRIMA NO BASTA
12. ES TAN TRISTE

Epizódismertető /általába minden héten van frissítve és akkor rakják fel előre a részeket/

http://www.port.hu/ordogi_kor_mas_sabe_el_diablo/pls/fi/films.episode_list?i_film_id=108814&i_city_id=3372&i_county_id=-1


Talán amiket nem tudsz még a sorozatról: /szerkesztés alatt/

*Marina férfi volt,mikor Martin megtudja csúnyán ellátja a baját,de Cachoro így is szeretni fogja
*Lucas (a festő) összejön Manuela anyjával,Adriana-val
*Topó és Perla összejönnek
*Manuela-nak lesz gyermeke Angel-től
*Virginia is terhes lesz Jimmy-től
*Mikor Jimmy börtönből kijön (am azér megy be mer Martin elintézi),akkor Angelnél fog lakni
*Horatio is a végén megtalálja a párját
*Nina megszépül
*Angel aznap tudja meg hogy Martin az apja,mikor összeházasodik Manuelával Martin
*Martin úgy hal meg,hogy felég és aznap megszületik Angel és Manuela közös gyermeke
*Martin megöli testvérét
*Martin anyja felakasztja magát
*Lelövik Diablot és azt hiszik meghalt,állnévvel él tovább
*Angel a végére híres festő lesz,még a tv-be is szerepelni fog
*Angel mikor "meghal" megnöveszti a haját,kontaklencsét használ és az arcán megnöveszti a szőrt,teljesen megváltozik
*A mindenki által halottnak vélt Ángel-t egy festő barátja és tanítója gyógyíttatja, bújtatja, és segíti festői pályáján, amíg Martín Acero-t le nem leplezik…
*Ángel és Topo betörni készülnek León irodájába, hogy megszerezzék Cristian Acero laptopját, amin a Hierro elleni vallomása van...
*A börtönből kiszabadított Jimmy késve ugyan, de megtarthatja a nászéjszakáját újdonsült feleségével, Virginia-val
*Martín el akarja gázolni Angelt
*Lucas jóvoltából felgyógyul - irány Mexikó, de amikor megtudja, hogy ki az apja (aki meg akarta gyilkoltatni éppen), visszatér New Yorkba
*68.részbe lelövik Angelt,a 104.részben találkoznak újra
*Angel még üzeneteket is hagy Manuelának,és hamarabb rájön h él
*133.részben tudja meg Angel h Manuela terhes tőle
*Jimmy azért kerül börtönbe mert Mauricio meggyilkolásával vádolják,Angel hozza ki a börtönből

Jencarlos rajongóval webcamozik:
http://www.holamun2.com/candy/hwca/hot-webcam-action-with-jencarlos-canela

Innen letöltheted az összes zenéjét:

http://elrostrodeanalia1.gportal.hu/

Itt le lehet tölteni a részeket:

http://romantikus-sorozatok.gportal.hu/gindex.php?pg=32524328

Itt megnézheted a részeket:
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mas_Sabe_el_Diablo/video_player?uuid=80fbbbbd-6ba5-4d2f-ab72-fb99c505529a

Film is készült belőle /sorrendbe,de részletekbe/

EL PRIMER GOLPE

http://www.youtube.com/watch?v=x6NwEUZgI6U
http://www.youtube.com/watch?v=ta29QNOolGM
http://www.youtube.com/watch?v=wLIr8M3KoAc
http://www.youtube.com/watch?v=LjXNSYnxGcw
http://www.youtube.com/watch?v=vFR00qn7MJs
http://www.youtube.com/watch?v=btM8fs7LLCc
http://www.youtube.com/watch?v=vijysNWvBjA
http://www.youtube.com/watch?v=IfTYsPbl6e0
http://www.youtube.com/watch?v=5W7MHUdenLw
http://www.youtube.com/watch?v=v3bdhKGVprc
http://www.youtube.com/watch?v=BLAF9Ewa4-s
http://www.youtube.com/watch?v=DfgZmtbMX1s

Főszerepekben:

Jencarlos Canela (Ángel Salvador/Diablo),

Miguel Varóni (Martin Acero/Hierro) és

Angélica Celaya (a titokzatos nő, Ángel első szerelme).

Ez a telenovella volt a legnézettebb a Telemundo történetében. A film tele van akcióval, feszültséggel és csábítással. Megismerjük a Diablo név eredetét, korai éveit New York utcáin, és egy nagy tragédiát, amit átélt, mielőtt megismerte volna élete szerelmét, Manuela-t.

A film Ángel/Diablo vallomásával kezdődik, mesélni kezd az életéről... pereg a film.

A gyermek Ángel Queens külvárosában szinte az utcán nevelkedik, mivel édesanyja egyedül neveli őt, és a sok munkától nincs sok ideje foglalkozni vele, bár nagyon szeretik egymást. León Beltrán a helyi bártulajdonos vezeti rossz útra az amúgy lelkileg nagyon érzékeny, és grafikai tehetséggel megáldott fiút: tolvajt, később rablót farag belőle. Ekkor ragad rá a Diablo név.

León a környékbeli fiúkból rablóbandát hoz létre - a saját fiát, Cachorrot is beleértve - Martin Acero (Miguel Varóni) - alvilági nevén Hierro - számára, aki nem más, mint Ángel Salvador édesapja, de erről ekkor még egyikük sem tud.

Látjuk Hierro-t Miamiban, egy Hardrock Café-ban, León Beltránnal társalogva, amikoris megállapítja, hogy innen ugyan senki a világon nem rabol el még egy 25 centest sem, annyira jó a biztonsági rendszer. Megbízza Leónt, hogy a napokban érkező 5 millió dollárt, és egy hatalmas ékkövet raboltassa el, és miután ő mindent tud a biztonsági rendszerről, majd ő segít ebben. León utasítja Diablot telefonon, hogy azonnal utazzanak Miamiba, készüljenek fel a nagy rablásra.

A srácok megérkeznek Miamiba, ahol Ángelnek egy gyönyörű fiatal lánnyal nászutas házaspárt kell játszania. A lány egy szörnyű titkot rejteget, Ángel gyanakszik rá, nem bízik benne, de később, amikor a lány szinte mindent felfed a múltjából, megállapítják, hogy a sorsuk nagyonis hasonló, egymásba szeretnek. Zajlik a rablás, mindenki a helyén, tökéletesnek látszik a siker, amíg Hierro tudomást nem szerez a lány "árulásáról".

... Ángel befejezi a történetét, a kamera átvándorol a másik oldalra, és kiderül, hogy Manuela Dávilanak, az ügyvédjének (Gaby Espino) mesélt, aki megígéri, hogy mindent megtesz a kiszabadítása érdekében.

A DVD megvásárolható 2010 február 9-étől, pl. az amazon.com által.


Fórum,hogy beszélgethess másokkal a sorozatról!


DALOK a MAS SABE EL DIABLO-ban:

ENTRADA 1.
JENCARLOS CANELA feat WAHERO (rap) - MÁS SABE EL DIABLO

EMNTRADA 2.
JENCARLOS CANELA - AMOR QUÉDATE

Szerenád Manuela születésnapján:
JENCARLOS CANELA - ESTÉS DONDE ESTÉS

ANGEL dala
JUAN RODRIGUEZ - MÁS SABE EL DIABLO

Valerie Morales & Wahero - Que me provocas


MANUELA dala
MAYRE MARTINEZ - JUNTO A MI (Mellettem)

 
No sé que me está pasando
Nem tudom, mi történik velem
Me estremezco cuando escucho tu voz
Beleborzongok, ha meghallom a hangod
Y pronto quiero verte otra vez
És máris szeretnélek újra látni
Se enredo mi corazón
Összeszorul a szívem

Sé que existen mil razones
Tudom, hogy sok indok van,
Que me dicen que esto no puede ser
Amelyek azt mondják nekem, hogy ez lehetetlen
Yo quiero tenerte más cerca esta vez
Most szeretnélek közelebb tudni
Necesito abrazarte y perderme en tu piel
Kell, hogy átöleljelek és beletemetkezzem a bőrödbe

Y descubrir que con tu amor me siento viva
És felfedezni, hogy a te szerelmeddel érzem magam élőnek
Y que tus labios sanan todo mi dolor
És hogy a te ajkaid gyógyítják minden fájdalmam
Con cada beso clandestino
Minden tiltott csókkal
Alteras todos mis sentidos
Megváltoztatod minden érzékem
Quisera en tus brazos soñar
Szeretném a karjaidban álmodni,
Que te quedas junto a mí
Hogy mellettem maradsz.

Pasa el tiempo y aún es fuerte
Az idő telik, és még mindig erős
Esta magia que no logro entender
Ez a varázs, amit felfogni sem tudok
Yo quiero sentirme tuya otra vez
Újra a tiédnek akarom érezni magam
Necesito abrazarte y perderme en tu piel
Kell hogy átöleljelek és a bőrödbe temetkezzem

Y descubrir que con tu amor me siento viva
És rájönni, hogy a te szerelmeddel érzem magam élőnek
Y que tus labios sanan todo mi dolor
És hogy a te ajkaid gyógyítják minden fájdalmam
Con cada beso clandestino
Minden tiltott csókkal
Alteras todos mis sentidos
Megváltoztatod minden érzékem
Quisiera en tus brazos soñar
Szeretném a karjaidban álmodni,
Que te quedas junto a mí
Hogy mellettem maradsz.

Besa mi piel y hazme sentir
Csókold a bőröm és éreztesd velem
Que conocí el amor
Hogy életemben először
Por primera vez
megismertem a szerelmet

Quisiera en tus brazos soñar
Szeretnék a karjaidban álmodni

Y descubrir que con tu amor me siento viva
És rájönni, hogy a szerelmeddel érzem magam élőnek
Y que tus labios sanan todo mi dolor
És hogy az ajkaid minden sebem begyógyítják
Cierro los ojos, ya eres mío
Becsukom a szemem, már az enyém vagy
Eres mi red en el vacío
Quisiera en tus brazos soñar
Szeretnék a karjaidban álmodni,
Que te quedas junto a mí
Azt hogy mellettem maradj

Junto a mí
Mellettem

(JENCARLOS dalai a BÚSCAME c. albumából vannak, ami 2009 novemberében jelent meg, és a 2010 január 30-i lemezbemutató koncertjén már át is vette érte az ARANYLEMEZÉT)

Miamiban a lemezbemutató koncerten be sem tudta fejezni az Amor quédate-számot a meghatottságtól - még könnyezett is: a közönség nem hagyta szóhoz jutni, a tömeg egyként énekelte a dalt - hiba nélkül, neki már nem is volt dolga vele...
Erre a pillanatra várt 15 éve - a képen leült a lépcsőre, a közönség pedig teli torokból dalolta: AMOR QUÉDATE!

JENCARLOS CANELA és GABY ESPINO ÚJRA EGYÜTT a Telemundo új, LAS CUATRO MUJERES DE JUAN című telenovellájában.


vfrw


http://www.freeweb.hu/telenovelas/massabeeldiablo.html

user posted image

user posted imageuser posted image


user posted image

user posted image

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 185
Tegnapi: 101
Heti: 846
Havi: 5 116
Össz.: 2 723 542

Látogatottság növelés
Oldal: Ördögi Kör | Mas sabe el Diablo
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »