~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Miért csak sms-t ír, a barátai előtt miért néz levegőnek? Az Egy Nő most leleplezi a tíz leggyakoribb furcsaságot, amit a "teremtés koronái" produkálni tudnak!

Noha többnyire a nőkről állítják, hogy kiismerhetetlenek, a férfiaknak is vannak olykor érthetetlen szokásaik. Ezek eleinte csak meglepődést váltanak ki, de idővel az összes barátnő bevonásával megtartandó értekezlet témái lesznek. Ráadásul, paranoid módon a nők néha hajlamosak túl sokat belelátni a furcsa viselkedésbe.

Csak sms-t küld, de az istennek fel nem hívna
Persze örülünk az üzeneteknek, de jól esne néha a hangját is hallani. Ez nem tűnik nagy kérésnek igaz? Nos, ennek a "hívásfóbiának" két oka lehet. Egyfelől valószínűleg utál telefonálni. A férfiak nagy része nem szereti a kommunikáció ezen - na jó a legtöbb - formáját. Ennek oka a tudomány által bizonyított különbség a férfi és női agy között. Kevés férfi van, aki hosszan szeretne telefonon traccsolni a munkahelyi drámánkról vagy a barátnőnk csúnya szakításáról. Az sms-bajnokság másik oka lehet egy olyan személy jelenléte, aki előtt nem szeretne beszélni velünk. Ez lehet a főnök, lakótárs, kíváncsi anyuka - és remélhetőleg nem az aktuális barátnője. Mindkét esetben az sms jelenti a legkényelmesebb és leghatékonyabb módszert arra, hogy azért kapcsolatban maradjon velünk. És ez a szokása nem fog megváltozni, hacsak nem teszünk ellene.

Távolságtartó velünk a barátai előtt
Ha kettesben vagytok, úgy viselkedik, hogy Don Juan a bőröndjét nem viheti mellette. Mégis amikor a barátaival vagytok, mintha nem is ismerne. A fiúk szeretnek a falka részei lenni és a barátnő jelenléte ezt megnehezíti. Elméletileg ugye ő a szerencsés, aki éjjel nem egyedül bújik ágyba, de ha érzékeny szerelmessé változik a jelenlétünkben, azzal sokat veszít macsó hiteléből. A többiek számára nehezen tolerálható, ha túl sok gyengédséget mutat előttük, ráadásul később rendesen ugratják is majd emiatt.

Nem marad éjszakára
Nincs is jobb, mint felébredni az imádott férfi oldalán, a miénk mégis úgy húz el az éjszaka közepén, mint hóbagoly a zöldövezetből. Hacsak az ágyunk nem ultrakényelmetlen, vagy nem horkolunk, mint a hajókürt, esetleg nincsen jó oka arra, hogy elmenjen éjszaka (mondjuk, ha egy beteg rokonnal él együtt) vélhetően komoly problémái vannak az intimitással és az elkötelezettséggel. Vagy ez, vagy egyszerűen csak kósza szexre kellünk neki. Az ilyen férfi a saját ágyában akar aludni. Szabadságot akar. Nem szeret összebújva aludni, együtt reggelizni és a következő napot kettesben tölteni. A legtöbb nő számára ezek fontos dolgok, de a férfiaknak kevésbé. Kivéve, persze ha tényleg szeret minket.

Azt mondja: "Szeretlek, de nem vagyok szerelmes beléd"
Ezt hallani elkeserítő és zavarba ejtő. Bármennyire szépen is van megfogalmazva, a lényege: csodálatosak vagyunk, de nem a megfelelő nő az ő számára. Ilyet többnyire azok mondanak, akik valamikor igenis szerelmesek voltak belénk, vagy olyan férfi, aki véglegesen a barát csoportba sorolt minket.

Minél kevesebb érdeklődést mutatunk, annál inkább velünk akar lenni
Komolyan, mint az oviban. Ha közeledünk felé, ránk se bagózik. Átnézünk rajta? Majd meghal, hogy velünk lehessen. Azoknak a pasiknak a jellemzője, akiket jobban érdekel az udvarlás, mint az abból kialakuló kapcsolat. A vadászösztön játéka. Beszállhatunk a játékba, ha akarunk, hiszen ettől igazán boldog és felszabadult lesz, nem is beszélve a kreativitásról, amit meghódításunk érdekében bevet. Viszont ha teljesen ignoráljuk, könnyen más préda után nézhet. Legyünk nehezen megszerezhetőek, de azért ne vigyük túlzásba.

Forrás: www.egyno.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 101
Heti: 721
Havi: 4 991
Össz.: 2 723 417

Látogatottság növelés
Oldal: A férfiak idegesítő szokásai
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »