~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Valószínüleg mindannyian próbálkoztunk már ezzel is,azzal is: volt fiúsan rövid hajunk vagy nőies,hosszú frizuránk.Derítsd ki,számodra melyik az igazi!

Legyen rövid a hajad,ha...

>...alacsony vagy
A hosszú haj optikailag összenyomja az embert.Aki nem manökenalkatúnak született,az nem csak a cipősarkak magasságával tud korrigálni,de egy sportos frizurával is.A törékeny alkatú,kislányos típusoknak kifejezetten ideális a rövid haj.

>...szép a fejformád
Tökéletes vonalak az álltól egészen a tarkóig,ez a rövid frizura egyik alapkövetelménye.Erre a legjobb példa Rihanna.Ezenkívül fontos,hogy a rövid frizurát viselőnek finom arcvonásai és mindenképpen keskeny vállai legyenek,hiszen a fiús,sportos vonalak még kisebbé tehetik a fejet,így optikailag aránytalanná válhat a tested.

>...imádsz feste(t)ni
Szívesen kísérletezgetsz a színekkel?Akkor a rövid frizura éppen a legmegfelelőbb a számodra.A rövid haj struktúrája egészségesebb gyakori hajvágás miatt.Ez garancia arra,hogy a színezésnél,festésnél optimális eredményt érjünk el.

>...szeretsz sminkelni
A rövid haj fiatalabbnak és vagányabbnak hat,mint a hosszú,azonban nem árt mellé mindig sminkelni.Egészen kurta fürtöknél bátran kísérletezhetünk,emeljük ki erősebben a szemeket,sőt még a szánkat is jobban kihangsúlyozhatjuk.

>...fodrászpárti vagy
Nincs mese,el kell fogadnod: ahhoz,hogy a rövid frizura formában maradjon,legalább négyhetenként igazíttatnunk kell a vágáson.Ha ezt túl gyakorinak találod,akkor jobban jársz egy középhosszú,vállig érő,tépett frizurával.

>...szereted a feltünést
A szuperül beszárított,finoman göndörödő vagy provokálóan rövid frizurák sokkal izgalmasabbak,mint az unalmas,copfba fogott hosszú haj.Ezért viszont reggelente legalább fél órával előbb kell felkelned,de hidd el,pár hét elteltével már egyenesen hiányozni fog neked ez a reggeli rituálé.

>...vékony száló a hajad
Mivel a vékony szálú haj nagyon hamar lelapul,a rövid frizura ez esetben mindenképpen jobb választásnak tünik.De vigyázat,ha túl lágyak a tincseid,inkább kerüld az extrém fazonokat,mert azokhoz bizony tartás kell.Vékony szálú hajból az állig érő hosszúságú és az enyhén fokozatosan vágott frizurák a legajánlottabbak.

Legyen hosszú a hajad,ha...

>...letisztult a stílusod
Ha a hajad egészséges,akkor egy bizonyos hosszúságtól nincs szükség időt rabló ápolásra vagy mindennapos fodrászkodásra.Elegendő egy ápoló sampont és balzsam.És ha éppen nem megfelelően áll a frizurád,akkor szempillantás alatt feltűzheted,vagy praktikus lófarkat köthetsz belőle.

>...kemények a vonásaid
A hosszú haj törékenyebbé,lágyabbá varázsolja a már-már férfias,erős arcjelleget.Gyengíti az erős áll vagy az elálló fülek hatását,és még az arányokat is kiegyenlítheti,például a túl nagy orr vagy a szögletes arcélek esetében.

>...nem 20-as vagy
Régebben így szólt a fáma: a hosszú haj öregít.Pedig éppen az ellenkezője igaz.Már a 35 év felett is nagyon jót tehet az arcbőrnek és az arcvonásoknak a lágyan leomló hosszú haj.Persze azért ne essünk át a ló túlsó oldalára, a derékig érő fürtök már nem illenek az idősebb hölgyekhez,nekik elég a vállig érő frizura is,mint Catherine Deneuve-é vagy Sophia Lorené.

>...van felesleged
A kissé teltebb lányoknak a fokozatosan vágott,középhosszú frizura javasolt.Ez nyújtja az alakot,és még a kisé vastagabb vonalakról és az esetleges tokáról is elvonja a figyelmet.A kerekebb pofihoz ne válassz túl hosszú tincseket,mert könnyebben a fejedre simulnak,és az nem előnyös.

>...szép a hajad
Vastag loknik és sűrű,csillogó haj: kár lenne rövidre vágatni.Ezek az előnyök az igazán hosszú hajúaknál bontakoznak ki leginkább.Akinek pedig természetesen göndörödő fürtjei vannak,az mindenképpen növesszen hosszú sörényt.

>...magas erős vagy
Nézd csak meg az olimpikonokat vagy az úszó nőket.Ma már nem sportosan és fiúsan rövid hajat viselnek.Miért is tennék,hiszen szuperedzett testükkel,erős vállaikkal és leomló tincseikkel is hihetetlenül szexinek és nőiesnek hatnak.

>...kerekded az arcod
A kerek arcokat a legalább vállig érő hosszúsággal egyensúlyozhatjuk.Az a fontos,hogy a vágás ne legyen lépcsőzetes,és a haj mindig szép simára legyen szárítva.A természetes hullámokat ne fésüld ki az arcodból,hanem a körkefével szárítsd ki,vagy simítóval húzd egyenesre.

>...így érzed jól magad
Még ha a régi fotók arról tanuskodnak is,hogy mennyire jól állt a rövid haj,és változtatni szeretnél magadon,akkor se vágasd le hosszú fürtjeidet,ha így jobban érzed magad a bőrödben.Inkább centiméterekként közelíts a célhoz,hoszen a középhossz gyakran ideálisnak bizonyul.És talán még az is lehet,hogy emellett döntesz.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 101
Heti: 721
Havi: 4 991
Össz.: 2 723 417

Látogatottság növelés
Oldal: Rövid vagy hosszú haj? | Melyik fazon illik hozzád?
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »