~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Tanulj öltözni a sztároktól! Íme, a 10 legjobban öltözött nő a vörös szőnyegről.


Senki sem tud olyan könnyedén elegáns megjelenést produkálni a vörös szőnyegen, mint a már évek óta favorit Jennifer Aniston. Idén övé az első hely a 10 legjobban öltözött sztár listáján. Sosem kirívó, nem parádézik giccses vagy épp túl színes göncökben, mégis ha feltűnik a színen, minden tekintet rászegeződik. Ruhái mindig a legnagyobb tervezőktől származnak (a képen láthatóak: Donna Karan és Valentino), és abszolút harmonizálnak kecses mozgásával, hibátlan alakjával és visszafogott természetével.

Rihanna ellentéte mindannak, amit az előzőekben felsoroltunk, ez azonban nem akadályozta meg a People szakértőit abban, hogy a második helyre sorolják. Kétségtelen, az énekesnő által viselt kreációk sosem unalmasak vagy közhelyesek. Az élénk színek és minták, nem mindennapi formák nem hagyják megpihenni a szemet. A szinte naponta megújulni képes Rihanna sosem engedi, hogy a kritikusok szó nélkül menjenek el jól megkomponált toalettje mellett. (Bevalljuk őszintén, nekünk néha kicsit sok is.)

Jessica Alba titka a People magazin szerint nem más, mint a tökéletes érzék, hogy hogyan mixeljen egymással különböző, akár össze nem illő stílusokat is. Nem fél kísérletezni, és szinte sosem nyúl mellé. El kell ismernünk, ebben mi is igazat adunk, legalábbis a képen látható szettekkel kapcsolatban.

http://www.divatportal.hu/kep/blog/2010/1/kid-s-choice-awards-jessica-alba-6260.jpg

Csakis egy igazi Broadway csillag képes olyan lenyűgöző belépőt produkálni, mint a pár hete Magyarországon is sugárzott Glee sztárja, Lea Michele. Aki egyszer meglátja, képtelen a szemét levenni a mindig ragyogó fiatal színésznőről, aki előszeretettel visel a vörös szőnyegen laza esésű, finom anyagokból készült estélyiket. Bár kedvenc színei nem mondhatóak éppen visszafogottnak, mégsem hivalkodóak, és tökéletesen passzolnak egyéniségéhez és gyönyörű barna loknijaihoz.

Zoe Saldana neve nem olyan rég épült be a köztudatba, a színésznőt Avatar-beli alakítása tette népszerűvé. Azóta rendszerint őt is árgus szemmel figyelik a nagy díjátadók kritikusai, eddig azonban nem sok rosszat hallhattunk róla. Ruhái tökéletes választások, melyek nagyszerűen kihangsúlyozzák előnyös tulajdonságait. Ő is kedveli a különleges darabokat, ahogyan ez a jobboldali képen is látszik. A finom lila színátmenetben tündöklő ruha a Givenchy Haute Couture kollekció egyik darabja.

Gwen Stefani, a rock-anyu. Az énekesnő nem a neves eseményeken viselt darabjai miatt került be a top 10-be, sokkal inkább azért, mert ő az a stílusikon, aki hétköznapjain is lehengerlő ízlésről tanúskodik. Sok sztárral szemben, akik a mindennapokban nem sokat adnak külsejükre, Gwen szeret az utcán, két gyerekkel a karján is stílusosan megjelenni. Nem véletlen, hogy kisfiát szintén beválasztották a  legjobban öltözött sztárcsemeték közé. (Habár a kisfiú körömfestési szokásait sokan nem djíazták.)

További helyezettek:

7. Kate Middleton, akit az angol sajtó már az új Diana hercegnőként emleget, és aki tökéletesen hozza a brit eleganciát, ahogyan az Vilmos herceg barátnőjétől joggal várható el.

8. Rachel Bilson, a Narancsvidék sztárja a városi kényelem és stílus ötvözésének kiemelkedő tehetsége.

9. Olivia Palermo egy divatközpontú valóságshow-nak köszönheti népszerűségét, és öltözködésében igyekszik is ehhez tartani magát. Eddig nem lehet rá panasz.

10. Diane Kruger nem csak különleges szépségéről híres, de sokat méltatják stílusát és jól el talált, de ránézésre cseppet sem kényelmes toalettjeit is.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 560
Heti: 593
Havi: 4 863
Össz.: 2 723 289

Látogatottság növelés
Oldal: A top 10 legjobban öltözött sztár 2010
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »