~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/I-need-you-I-miss-you-I-love-you-3-love-10112773-1024-768.jpg

Még igen friss a seb. Szakítottatok, de úgy érzed, nem csak a te szíved dobog még érte, ő is szeret még? Akkor érdemes felmelegíteni azt a bizonyos káposztát.

Ha alaposan átgondoltad a helyzetet – és azt, min siklott ki a dolog –, akkor érdemes megpróbálnod visszafordítani az idő kerekét. A legfontosabb, hogy ne pánikból cselekedj! Ha első felindulásból cselekszel, azzal csak azt éred el, hogy megerősíted a döntésében, és még messzebbre tolod magadtól.

Ami tilos

Ha szeretnéd visszakapni a volt párodat, a következő dolgokra nagyon-nagyon ügyelj (ne kövesd el)!

- Ne legyél SMS-bajnok, aki állandóan üzeneteket küldözget, folyton azt akarja tudni, mi az oka a szakításnak, mi történik a másikkal, és így tovább.
- Ne hívd fel spicces állapotban. Persze ezt sokszor teljesen józanul is megteszik néha a nők, csak hogy később elmondhassák, hogy nem tehetnek róla, túl sokat ittak. Ez egyrészt szánalmas, másrészt nem vezet sehova, inkább hagyd ki!
- Ne hívogasd! Egyszer se. Ne vitázz azzal kapcsolatban, miért is szakított veled, és ne akard elmondani neki, hogy nem tudsz élni nélküle.
- Ne forralj bosszút! Ne tegyél olyat, amivel ártasz neki, és főleg, ne zsarold öngyilkossággal. Ez (hosszú távon) még soha senkinek nem működött.
- Ne környékezd meg a barátait, családtagjait. És egyáltalán: senkit se környékezz meg a barátaidon, a kozmetikusodon és a fodrászodon kívül.
- A „véletlen” találkozásokat felejtsd el: úgysem fogja bevenni, hogy véletlenül arra jártál, és pont azt éred el vele, mintha állandóan hívogatnád.

Ami szabad

Az előző felsorolás után joggal kérdezheted, hogyan szerezheted vissza, ha semmit nem tehetsz. Kis túlzással pont az ellenkezőjét. Ez nagyon nehéz lesz, mert az ösztöneid ellenére kell cselekedned – belül azt érzed, hogy mindenképpen találkoznod kell vele, el kell mondanod, hogy érzel, vagy tele vagy kérdőjellel, és válaszokra vágysz, és mindenképpen kommunikálnál. De ne tedd! Ő most ezt szeretné a legkevésbé. Így először el kell jutni oda, hogy hajlandó legyen veled egy légtérbe kerülni – önszántából.

Egyezz bele a szakításba (egyelőre)

Nyugodj le, és higgadtan vedd tudomásul a szakítás tényét, és tegyél úgy, mintha egyetértenél vele. (A titok az egész folyamat során az, hogy mindig jobban kedveljük azt, akivel egyetértünk.) Ha ellenkezik a nézőpontotok, két külön csapatban játszotok. Ne te keseregj (látszólag), sajnálja ő, hogy otthagyott! Ha találkozol vagy beszélsz valamelyik ismerősével, családtagjával, ne lássák, hogy véged van, mondd, hogy talán jobb is így.

Írj egy „varázslevelet”

Ez egy rövid, higgadt, barátságos, de igen konzervatív hangulatú levélke, ami a következőket tartalmazza (és semmi mást!):
- Írd meg neki, hogy már túltetted magad a szakításon
- Hogy egyetértesz a döntéssel
- Ha valóban tettél valami rosszat, kérj elnézést érte (röviden!)
- Meséld el, hogy valami nagyszerű/izgalmas dolog történt az életedben, és alkalomadtán szeretnéd elmesélni
- De most jobb, ha hagysz neki némi időt, biztosan neki IS szüksége van a távolságra
- És itt fejezd be annyival, hogy reméled, hogy egy nap még akár barátok is lehettek. Ne foglalkozz azzal, hogy elég kedves legyél! Javítsd ki a helyesírási hibákat, és különösen ügyelj arra, hogy el is hidd, amit írsz.

Amíg jelentkezik…

Mert fog, az biztos. Vagy e-mailt ír, vagy felhív, de ha nem teljesen reménytelen a helyzet (amikor viszont be kell látnod, hogy értelmetlen a további küzdelem), hamarosan jelentkezni fog. De addig ki kell bírnod, még akkor is, ha több hétig is tart majd! Állj ellen a kísértésnek, mert azzal mindent elronthatsz. Addig foglalkozz magaddal: épülj, szépülj, és használd ki az időt arra, hogy tanulj valamit magadról és a párkapcsolatokról. Legyél sokat a barátaiddal, és kérd meg őket, hogy ne említsék a témát.

Forrás: www.kiskegyed.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 97
Heti: 677
Havi: 3 692
Össz.: 2 722 118

Látogatottság növelés
Oldal: Így szerezheted vissza az exedet!
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »