~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Tudtad, hogy az életedből legalább két teljes hetet csókolózással töltesz? És azt, hogy a legtöbben nem egyből szeretnek bele partnerükbe? Furcsa és meglepő tények a szexről és a szerelemről.

1. A csókolózás segít „kiszagolni” a megfelelő társat. Amikor az arcunk közel van a partnerhez, a feromonjaink biológiai információkat cserélnek arról, hogy megfelelő utódokat fogunk-e nemzeni. A nők tudat alatt előnyben részesítik azoknak a férfiaknak az illatát, akiknek immunrendszere az övéktől eltérő fehérjéket tartalmaz. Nem túl romantikus, de biztonságos mechanizmus.

2. Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, vagy hópihe, ugyanez igaz az ajkakra is. Még azonosításra is használják időnként a poháron hagyott rúzsnyomot.

3. Vannak olyan nők és férfiak, akik képesek az orgazmusra anélkül, hogy bárki megérintené őket. Néhány szerencsés nő pedig pusztán a mellbimbó izgatásával képes eljutni a csúcsra.

4. Azok a férfiak, akik reggelente megcsókolják a feleségüket, átlagosan öt évig élnek tovább, mint azok, akik nem.

5. Jelenleg körülbelül 4000 ember szeretkezik a világban. Neked biztos a monitor előtt kell ülnöd?

6. Egy könnyű puszi az arcra mindössze négy arcizmot használ. Egy szenvedélyes csók mind a harmincnégyet. Arc-aerobic!

7. Az emberek kétharmada szeret bele olyasvalakibe, akit már egy ideje ismer, és mindössze egyharmaduk állítja, hogy egy új ismeretségből is lehet azonnal valódi szerelem.

8. A világ leghosszabb csókjának rekordját az olasz Andrea Sarti és Anna Chen tartja, akik 2004-ben, Valentin napon 31 órán, 18 percen és 33 másodpercen keresztül csókolóztak egyfolytában. A teljesítményért járó 15.000 dolláros pénzdíjat az esküvőjükre költötték.

9. A férfiak fele állítja, hogy hajlandóak lennének a szexre úgy is, ha nem csókolhatnák meg a partnerüket. A nőknek mindössze 14 százaléka lenne erre hajlandó.

10. Ötből csak egy férfi kéri meg választottja kezét térden állva. Hat százalékuk viszont képes telefonon megejteni a lánykérést… gyanítjuk, hogy ugyanez a hat százalék egy gyors „kösz, nem” válasszal kénytelen beérni.

11. A stressz a szex ellensége. Ahhoz, hogy egy nő képes legyen eljutni a csúcsra, az agy félelem és aggodalom központja teljesen ki kell, hogy kapcsoljon.

12. Ötből egy hosszú kapcsolat kezdődött úgy, hogy mindkét félnek volt a találkozás pillanatában partnere.

13. A szerelem képes ugyanazt a stresszt kiváltani a szervezetben, mint a félelem. A fizikai reakciók megegyeznek: kitágult pupillák, izzadó tenyér, felgyorsult szívverés.

14. Egyetlen perc szenvedélyes csókolózás akár 109 kalóriát is elégethet. És mennyivel jobb egy óra csókolózás, mint egy óra szenvedés az edzőteremben!

15. A leghosszabb víz alatti csók rekordját Tokióban állították fel: 2 perc 18 másodpercig tartott.

16. A rendszeres szex nem csak gyakoribb mosolygásra ad okot, biológiai haszna is van. Az izomzat intenzív használata, vagy a boldogsághormonok rendszeres működése mellett a férfiaknak kifejezetten szükségük van a rendszeres ejakulációra: így tud ugyanis friss spermium termelődni, ami nemcsak a betegségek megelőzésének tesz jót, de az utódnemzést is nagyban segíti.

17. A férfiak 68 százaléka állítja, hogy jól csókol. A nők ennél valamivel szerényebbek: 56 százalékuk tartja magát igazán jónak a csókolózásban.

18. A női orgazmus erőteljes fájdalomcsillapító, mivel jóllét-hormonokat, azaz endorfinokat szabadít fel. Ennyit a fejfájásról, mint kifogás…

19. A nők 11 százaléka kutat egy kicsit a férfi után az első randi előtt vagy után. A férfiak nem ennyire kíváncsiak (vagy őszinték), mindössze hét százalékuk vallotta be, hogy tett már ilyesmit.

20. A valószínűségszámítás szerint tizenkét emberrel kell járni, mielőtt kiválasztjuk a hosszútávú partnerünket. Állítólag átlagosan hatszor leszünk szerelmesek, mielőtt kikötünk életünk párja mellett.

21. A bőrbetegségekkel kapcsolatos kutatások azt bizonyították be, hogy a csókolózás csökkenti a dermatitiszt, a kiütéseket és a pattanások előfordulását. Sokkal olcsóbb és élvezetesebb, mint egy kozmetikai kezelés…

22. Az orgazmus sokkal intenzívebb, ha forró a levegő. Talán ezért szeretjük a nyaralás alatti szexet, és a szaunásat is. Mindegy, csak izzadni lehessen.

23. Azok a nők, akik romantikus regényeket olvasnak, kétszer annyit szexelnek, mint a többi nő. Előjátéknak egy könyvesbolt?

24. Egy átlagos személy életéből legalább két hetet csókolózással tölt. Ebbe beletartoznak azok is, akiknek gyerekkorukban választottak házastársat, így erősen rontják az átlagot. Így te biztosan több héttel megelőzöd őket.

25. A férfiak hetven százaléka úgy gondolja, hogy a nők imádnak borostás pasikkal csókolózni. Ezúton is jelezném, hogy a látványt szeretjük. A lehorzsolt, kipattogzott állunkat kevésbé.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 104
Tegnapi: 184
Heti: 408
Havi: 3 413
Össz.: 2 731 354

Látogatottság növelés
Oldal: 25 érdekes tény a szerelemről és a szexről
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »