~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."


Vannak, akinél néhány csalódás után kialakul a rutin és megtanulják felismerni, hogy melyek azok a férfiak, akik csupán összetörnék a szívüket, ha jobban belegabalyodnának a kapcsolatba.

Miután szert tettél egy kis tapasztalatra, előfordul, hogy már ránézésre is meg tudod állapítani, hogy nőcsábásszal van-e dolgod vagy sem. Ezek a férfiak, mármint az említett nőcsábászok tökéletesre fejlesztették az iránti készségeiket, hogy hogyan lehet egy nőt egy szempillantás alatt levenni a lábáról. A felszín tökéletes: a stílusuk és a sármjuk - ha nem figyelsz - azonnal magával ragad, és csak akkor kapsz észbe, amikor a srác már hetedhét határon túl van, miután megkapta, amit akar. De tapasztalat nélkül honnan tudhatod, hogy újdonsült udvarlód szándékai komolyak-e vagy sem?

Íme, 6 biztos jel, hogy csak szexre kellesz neki!

1. Napokra eltűnik
Egyik este tíz sms-t is küld, utána pedig napokra eltűnik az életedből. Egyik nap órákat beszélget veled telefonon, utána pedig hiába hívod, nem veszi fel a telefonját. Kíváncsi vagy, hogy miért? Akármennyire fáj is: az igazság az, hogy valószínűsíthetően más nőkkel is randizik rajtad kívül.

2. Ha már az első randin arra utalgat, hogy jó lenne, ha az este nála vagy nálad érne véget
Teljesen normális, hogy kívánjátok a szexet. No de ha már az első randin arra vonatkozóan tesz utalásokat a srác, hogy jó lenne, ha az este az ágyban érne véget, nem biztos, hogy az iránt érez olthatatlan vágyat, hogy megismerjen téged, a személyiséged és a gondolkodásmódodat. De ha a fiú nagyon tetszik, neked kell tudni irányítani a szituációkat, és tudni, mikor engedhetsz és mikor nem. Egyetlen dolgot tehetsz: jobban kell játszanod, mint ahogyan ő tud. Megér ez neked ennyit?

3. Ha nem kíváncsi arra, amit mondasz
Ha a randikon üres tekintettel bámulja a falat, amikor magadról beszélsz és láthatóan nem kíváncsi arra, amit mondasz. Ha egy férfinak tényleg tetszel, ő meghallgat téged és odafigyel rád, vagy legalábbis igyekszik. Szóval az semmiképp nem jó jel, ha a srác veled kapcsolatban csak a mellméretedre kíváncsi, valamint az érdeklődési körödnek csak a szexuális része kelti fel a figyelmét. Nem is érdemes tovább foglalkozni vele, mármint abban az esetben, ha te nem ezt akarod.

4. Árulkodó Facebook adatlap
Hála a Facebooknak sok mindent kideríthetsz. Az például, hogy a kapcsolati státusznál megemlíti-e hogy kapcsolatban van-e vagy sem, (veled) árulkodó lehet azt illetően, hogy mennyire vállal fel téged a nyilvánosság előtt. Illetve, ha együtt vagytok már egy ideje, de még véletlenül sem kerül fel rólatok egy közös fotó, szintén gondolkodásra adhat indokot...

5. "A lelki társam vagy"
A szerelem első látásra szép dolog, de ha feltűnően gyorsan találtok egymásra, az sem feltétlenül jó. Vannak ugyanis pasik, akik tudják, hogy egy nőt a lelkén át lehet a leginkább "megfogni" és sajnos előfordul olyan elvetemült nőcsábász is, aki kihasználja az érzéseidet, csak azért, hogy érvényesíthesse az akaratát... De persze továbbra is hiszünk abban, hogy létezik szerelem első látásra! Ahhoz azonban, hogy ez valóban megtörténjen, a véletlennek, a sorsnak, és a szerencsének is melléd kell szegődnie. Lehet, hogy esetedben valóban épp egy ilyen "nagy találkozásról" van szó, de azért nem árt, ha szemfüles maradsz. Tartsd szem előtt a tényeket!

6. Rövidke, futó kapcsolatok
Ugyancsak árulkodó lehet, hogy milyen hosszú kapcsolatai voltak előtted. Ha elárulja, hogy nagyobb részt rövidke, futó kalandjai voltak, jobb, ha visszafogod az érzéseidet egy kicsit. Mert lehet, hogy valóban te leszel a nagy ő, akivel évekre, vagy akár élete végéig elkötelezi majd magát, de lássuk be, ha előtted csakis futó kalandjai voltak, elég nagy a valószínűsége annak is, hogy egy vérbeli nőcsábásszal van dolgod...

Forrás: Nana.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 147
Tegnapi: 101
Heti: 808
Havi: 5 078
Össz.: 2 723 504

Látogatottság növelés
Oldal: 6 jel, hogy csak szexre kellesz neki
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »