~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Ha ismered a testbeszédet, akkor már azelőtt megállapíthatod valakiről, hogy tetszel-e neki vagy sem, még mielőtt ő maga rájönne! Mindehhez csak figyelni kell az árulkodó jeleket. Nincs ebben semmi ördöngösség, mindennek az alapja, hogy a test öntudatlanul is jelez. Jelzi, ha valaki szimpatikus, vonzó, vagy épp taszító. Testünk folyamatosan "jeleket bocsát ki", arról hogy mit gondolunk, milyen hangulatban vagyunk, de személyiségünknek is tükröt ad.

A testbeszéd ismerete nem csak azért jöhet jó, hogy valaki megtudja, tetszik-e egy fiúnak, hanem azért is, hogy saját testbeszédét mindenki tudatosan tudja alakítani, hogy az pozitív képet alakítson róla. Ha valaki jókedvű ember képét mutatja magáról, akkor az agy követi ezt a megújulást. Hamarosan jobb kedvűek, derűsebbek leszünk. Ahogy mi mosolygunk a világra, úgy fog a világ mosolyogni ránk, megnő az önbizalom!

Nézzük, hogy Nyeste Beatrix szerint mi az a 10 biztos jel, amiből megállapíthatjuk, hogy tetszünk valakinek.

1, Mosoly: Ha valaki sejtelmesen rád mosolyog, az a biztos szimpátia jele. Ha nem tapasztalod a mosolyt magad felé, cselekedj te. Biztos az eredmény, hisz ez biológia!

2, Kihúzza magát a jelenlétedben: Amikor valaki feje, keze, lába csak "úgy lóg", az azt sugallja, hogy senki ne közelítsen. Azonban, ha egy fiú lendületesen jár, és tele van energiával, mikor meglát téged, az azt mutatja, hogy fel akar tűnni a szemedben.

3, Elakad a szava: Nem testbeszéd, de illik rá odafigyelni. Amikor valaki tetszik nekünk, mindannyian félénkek vagyunk. A különbség, hogy van, akik jobban tudják leplezni. Ezért figyeld meg, a fiú hogy beszél másokkal. Biztos tetszel neki, ha vagy félénkebben társalog veled, vagy épp átesik a ló túloldalára, és szinte összefüggéstelen, a szokásosnál hangosabb mondatáradatokba kezd.

4, Szem becsukás: Ha valakinek tetszel, akkor beszélgetés közben néha becsukja a szemét. Ez azért van, mert van benne egy kis zavar, melyre a szervezet így reagál.

5, Arcán a keze: Amikor valaki úgy figyel téged, hogy arcát oldalt támasztja meg, miközben élénken figyel, az pozitív jel! Az viszont nem jó, ha az állán támaszkodik. Az a teljes közömbösség jele.

6, Ruháját igazgatja: Hát a fiúk nem az a ruhaigazgatós típusok, azonban ha tetszik nekik valaki, ők is rögtön szemügyre veszik külsejüket, és próbálnak a legjobban festeni.

7, Utánoz téged: Akkor menthetetlenül beléd esett! Ha beszélgetsz egy sráccal, de nem tudod, mit akar tőled, barátságot, esetleg többet, kezdj el játszani a kezeddel, és nézd meg, hogyan reagál. Például szándékosan vakard meg az orrod. Ha többet érez barátságnál, automatikusan leutánozza a mozdulatokat, és ha nem is az orrát, de az arcát, vagy nyakát biztos megvakarja.

8, Testtartás: Ha  beszélgetés közben a lábfeje feléd mutat, akkor szimpatikus vagy neki! Ha ültök, és úgy teszi keresztbe a lábát, hogy a lábfejét szintén feléd fordítja, akkor ugyancsak tetszel neki! Ha ülsz és a keresztbe tett lábadat lógatod, majd a lábfejeddel elkezdesz körözni, az kész felhívás egy fiú számára, mert azt üzened neki, hogy bejön nálad!

9, Mozzanatok: Ha a srác beszéd közben nyitva tartja a kezét, és látod a tenyerét, akkor megbízható és őszinte. Ha megemeli a szemöldökét, amikor meglát téged, a helyzet egyértelmű: felkeltetted az érdeklődését!

10, Közelség: Mindenkinek van egy személyes tere, amibe nem mindenkit szeret beengedni. Általában senki nem szereti, ha egy vadidegen vagy egy nem szimpatikus ember túl közel áll hozzá. Ha valakinek tetszel, nem fogja bánni, ha nem tartasz nagy távolságot tőle. Bár zavarban azért lehet tőle.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 97
Heti: 673
Havi: 3 688
Össz.: 2 722 114

Látogatottság növelés
Oldal: 10 jel, hogy tetszel neki!
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »