~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Top10: Mozimikulások


Akad bőven a Mikulásos filmek között családi vígjáték, akciófilm és krimi is, amelyek közül válogathatsz. Megemlékezhetsz például eképpen a nemrég elhunyt Leslie Nielsen-ről is, hogy megnézed a Ki a Télapó? című filmjét. Vagy sírva nevető hangulatba kerülhetsz Az igazi Mikulás nem túl vidám történetével.

De ha kíváncsi vagy milyen a Télapó testvérének lenni, vagy milyen a város ahol a Kik élnek, tedd be a lejátszóba a Télbratyót és A Grincset. A Télapu mellé készítsz magadnak kakaót és kekszet is, a Tapló Télapót pedig a világért se a gyerekkel együtt nézd.

Télapu
Amikor a Télapó leesik Scott (Tim Allen) házának a tetejéről, egy különleges szerződés értelmében neki kell átvennie a Mikulás feladatait. A menő üzletember bár minden erejével küzd ellene, fokozatosan igazi Télapóvá változik. Két pofára habzsolja a csokis kekszet és a kakaót, de azért a manókkal is megtalálja végül a közös hangot.

Tapló Télapó
A statisztikák szerint az áruház Mikulások jelentős része valójában rosszban sántikál. Így van ezzel Willie (Billy Bob Thornton) is, aki az egyik üzlet bevételével ajándékozná meg magát az ünnepek előtt. Bűntársa egy manó, legfőbb ellensége pedig egy nyolcéves kölyök.


Gézengúzok karácsonya
Egy New York-i testvérpár csak annyit szeretne karácsonyra, hogy együtt ünnepeljen az egész család. Ennek érdekében minden fondorlatos bájukat bevetik, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak ahogyan azt eltervezték.
Ki a Télapó?
Hasonló történet, mint a Télapuban: a Mikulás (Leslie Nielsen) itt is munkaképtelenné válik és segítségre szorul. Megmentője Peter, aki ideiglenesen elvállalja a pót Mikulás szerepét. Barátnője kisfia azonban gyanút fog, ráadásul az igazi Télapót is vissza kell küldeni valahogy az Északi-sarkra.Az igazi Mikulás
Misu (Cserhalmi György) áruházi mikulásként dolgozik december 6-án. Ezen a napon egy kislány szökik meg egy gyermekotthonból, hogy megkeresse az ajándékot hozó Mikulást. Misu és a kislány útjai keresztezik egymást, de vágyaik és elképzeléseik távolról sem azonosak.Rare Exports: A Christmas Tale
Ez nem az a Mikulásos film lesz, amit szívesen néz meg az ember egy hópelyhes délutánon forró csokival a kezében. Pláne nem gyerekekkel. Finnországban karácsony napján egy ásatáson rátalálnak a piros ruhás Télapóra. Ez a Télapó azonban nem az, akit mindenki szeret. Sorra tűnnek el ugyanis a gyerekek, a nyomok pedig az öreghez vezetnek… A horrorfilm amerikai bemutatója december 3-án volt.


A Grincs
A Grincs (Jim Carrey) kisgyermekként ugyanúgy szerette a karácsonyt, mint bármely más Kifalvi Ki. Ám nyolc éves korában annyira kicsúfolták, hogy azóta magában duzzog a barlangjában. Elhatározza, hogy ellopja Kifalva összes karácsonyi díszét és ajándékát, ezzel szüntetve meg az ünnepet a Kik számára. Az akció (amelynek aktív részese a Grincs rénszarvasaganccsal felvértezett kutyája is) sikerrel zárul, a végén mégis épp a morcos zöld manó vendégeli meg az egész falut egy vidám karácsonyi vacsorára.
Elf
Karácsony este egy kisbaba mászik be a Télapó zsákjába az árvaházban. A baleset csak az Északi-sarkon derül ki, ahol az egyik elf gondjaiba veszi a kicsit. Felnőve azonban Buddy-nak (Will Ferrell) pótpapája elmeséli, miért is nő olyan nagyra és miért olyan ügyetlen a többi elf gyerekhez képest: hiszen ő ember. Buddy ezért elindul, hogy megkeresse apját a zsúfolt New Yorkban.


Télbratyó
Fred Claus (Vince Vaughn) élete nem egy főnyeremény. Ő egész életében csak a háttérbe szorult, míg öccsét az egész világ sztárolja. Tesója nem más ugyanis, mint a Mikulás. Ráadásul Frednek se munkája, se pénze nincs, így érthető a karácsony-ellenes hangulata. Ám egy nap a kisöccse elhívja őt az Északi-sarkra, hogy segítsen neki a készülődésben. Itt kezdődnek a kalandok…


Hulla, hó, telizsák
Rudy (Ben Affleck) nemrég szabadult a börtönből, és semmi mást nem szeretne csak normális hétköznapokat. De új barátnőjének(Charlize Theron) bátyja Rudyban látja egy sikeres rablás fő kulcsát, ami elől csap egy rakás stukkerral és egy ócska mikulás jelmezzel lehet elmenekülni.Forrás: Nana.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 97
Heti: 662
Havi: 3 677
Össz.: 2 722 103

Látogatottság növelés
Oldal: Top10: Mozimikulások
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »