~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Összejönni a nagy Ő-vel nem nagy kunszt, megtartani már annál inkább.

Egy kapcsolatba belevágni nem túl bonyolult: kell két szerelmes akik között létrejön valami, és egy romantikus randi. A kezdeti mézes hónapok is vidáman telnek majd, a rózsaszín köd még mindent beborít. Ám legtöbbször hónapok-évek múltán, kinek-kinek a vehemenciájától függően általában felmerülnek azok a tipikus problémák, melyek szakításhoz, váláshoz vezetnek. Összejönni tehát könnyű, együtt maradni annál kevésbé. Azt ugyanis senki nem tanítja meg az iskolában, hogyan kell együtt élni valakivel úgy, hogy a szerelem is megmaradjon, a kölcsönösség is kialakuljon. Íme tehát a legbiztosabb módszerek, amikkel elkerülhetők azok a bizonyos banánhéjak.

Törj ki a megszokottból!
A párok hétköznapi játszmái általában mindig ugyanazon sémák szerint alakulnak: a nő berág valamin, mert a férfi elfelejtett valamit; a férfi nehezményez valamit amit a nő mindig figyelmen kívül hagy. Ismerd fel ezeket a szituációkat, és a következőnél előzd meg a konfliktust! Ha éppen az ellenkezőjét teszed (kedvesség) mint általában szoktad (hiszti), nem alakul ki újabb vita. Nem kell szemet hunyni az ügy fölött, kedvesen és humorral kell felhívni a figyelmét arra amit szeretnél.

Érintkezz sokkal többet!
Idővel a kapcsolatok egyik nagy problémája a megszokás, amely a testi kontaktusok hiányát is jelenti. Érj hozzá minél többet a párodhoz! Simítsd meg a hátát ha elmész mellette, fogd a kezét az utcán úgy mint rég, tedd a combjára a kezed tévézés közben, bújj hozzá ha hazaért! Ez erősíti a kettőtök közötti kötődést és szeretetet.

Ne legyél a legjobb haver!
Maradj csak meg annak a barátnőnek, aki a kapcsolat elején voltál! Ha minden áron a haverja is lennél a pasidnak, az könnyen a szexualitás hátrányára válhat. Maradj meg annál a nőies oldaladnál, akit akkor mutattál mikor összejöttetek, a többit pedig hagyd meg a haveroknak heti egyszer.

Ne hanyagold a szexet!
Amelyik ágy a kezdetekkor forrón izzott, később hamar kihűlhet. Pedig a szex éppen olyan, mint az edzés: a több gyakorlás jobb kondit eredményez. Tűzz ki célul magatoknak heti adott együttlétet, amit lehetőleg próbáljatok kellemesen eltölteni. A javuló szexuális élet szinte turbó gyorsasággal oldja meg a legtöbb hétköznapi problémát is.

Hallgassátok meg egymást!
A viták (vagy eszmecserék) alkalmával mindig ügyeljetek arra, hogy mindkét fél végig mondhassa a véleményét a dologról. Az nem vezet sehova, ha az egyik kitombolja magát, a másik meg a sarokban duzzog. Nem kell mindig azonos véleményen lennetek a lényeg, hogy tudomásul vegyétek a másik álláspontját is.

Légy pozitív!
Az örökös negatív hozzáállás hosszú távon igen mérgező lehet a világról alkotott véleményedre. Próbáld ki, milyen a humor irányába elvinni az esetleges negatív indulatokat. Az apróbb hétköznapi konfliktusok, mint a késés, bevásárlás elfelejtése, rendetlenség könnyen orvosolhatóak néhány csípős, de nem bántó megjegyzéssel.

Fejleszd a türelmed!
Te sem vagy tökéletes, ezt sose feledd! Amikor érzed, hogy elgurul a gyógyszered tudatosítsd magadban, hogy elérkezett az idő egy kis tréningre: próbáld ki a tízig számolós módszert, vagy a végig gondolós módszert, vagy az előbb kérdez utána kiabál módszert. Gyorsan rájössz majd, hogy higgadt fejjel sokkal okosabb megoldásokat tudsz találni a problémáidra.

Kapcsolódjatok ki!
Nincs annál rosszabb, mikor nem lehet kiszállni a mókuskerékből. Ez a párkapcsolatok megromlásának egyik leggyakoribb oka. Tegyetek ellene tudatosan, ellenkező esetben ti is csak fényképről ismeritek majd egymást. Elég néhány óra, egy-egy ellopott hétvége ahhoz, hogy éreztetni tudjátok egymással: még mindig fontos számotokra a másik, és megtaláljátok benne azt amiért beleszerettetek.

Szerezzetek örömet egymásnak!
Nem kell karácsonynak vagy évfordulónak lennie ahhoz, hogy valami kedves kis aprósággal lepd meg azt, akit szeretsz. A váratlanul kapott apró meglepetések azt éreztetik a megajándékozottal, hogy fontos valakinek és gondoltak rá. Nem kell nagy összegeket áldoznod minderre, a filléres de személyes apróságok is ugyanakkora hatást érnek el. Sablonos például, de egy váratlanul kapott szál virág, egy kedvenc csokoládé, kedvelt újság is okozhat örömet egy fáradt nap után.

Vele légy, ne ellene!
Előfordulhat, hogy olyan szituációba kerültök melyben nem vagytok azonos véleményen. Az embernek mégis fontos, hogy partnere a társa és a háttere is legyen, akire a nehéz időkben számíthat. Ezért még ha nem is értesz vele mindig egyet, állj ki mellette!

Forrás: Nana.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 97
Heti: 661
Havi: 3 676
Össz.: 2 722 102

Látogatottság növelés
Oldal: 10 kapcsolatmentő tuti tipp házisárkányoknak
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »