~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Intenzív pillantás, magabiztos és határozott fellépés. Egy vonzó nő tulajdonságai? Nem biztos. Vannak olyan pillanatok, gesztusok, mondatok, amelyekről azt gondoljuk, hogy működnek, ha meg akarjuk győzni az ellenkező nemet a szépségünkről, előnyeinkről vagy kiválóságainkról. Pedig épp hogy ártalmasak.

"...ezek tuti tippek a pasizásban." Hogy ezeket hallottuk, olvastuk, vagy a barátnőnk mondta, nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy gyakran hatalmas tévedésben vagyunk. Megmondjuk, mivel lehet elrettenteni a férfiakat.

Ne nézz hosszan és mélyen a szemébe!

Főleg akkor, ha örökre el akarod rettenteni. Ha nem ez a célod, akkor vegyél vissza a tüzes pillantásból, mert a legtöbb pasi berezel attól a nőtől, aki ennyire kihívóan tekint rá, főleg az ismerkedés szakaszában. A férfi ilyenkor meg akarja mutatni, hogy mennyire tökös, eszes, lenyűgöző, és tart attól, hogy nem fog tetszeni neked. Ha keményen állod a pillantását, sőt szinte szuggerálod, az ijesztő lehet a számára.

Nana tipp: A szemlesütés, a félszeg mosoly, a zavart félrenézés már évszázadok óta a csábítás kelléktárába tartoznak. Mi lenne, ha ezekkel próbálkoznál?

Ne legyél túl magabiztos

Ami bizonyos területeken előnyödre válhat, az nem biztos, hogy a párkapcsolatban is működik. A túlzott magabiztosság láttán és hallatán szinte farkukat behúzva menekülnek a férfiak. A legtöbb pasi a túl domináns és túl magabiztos fellépéssel nem tud mit kezdeni, nem tudja, neki hogyan kellene viselkedni. Arról nem is beszélve, hogy retteg attól, hogy nem tudja teljesíteni a határozott fellépés szülte határozott igényeket.

Nana tipp: Hagyd a túlzott magabiztosságot a munkahelyeden, ereszd el magad, és add át a terepet a pasinak. Nem kell, hogy mindig minden a te elképzeléseid szerint alakuljon.
Ne hallgass mindig a barátnődre!

A legjobb barátnő intézménye is ijesztően hathat a pasikra. Főleg akkor, ha a legjobb barátnődnek sokkal világosabb elképzelése van a párkapcsolatodról, mint neked. A férfiak egy-egy veszekedés vagy kisebb krízis utáni vádló tekintet tőle izzasztó és ijesztő lehet.

Nana tipp: Gondold meg, mit osztasz meg a barátnőddel. Ha pedig tényleg szükség van arra, hogy mindent elmesélj neki, kérd meg, hogy segítsen neked úgy is, hogy támogatja a közös jövőtöket.

Ne akard átrendezni az életét!

Emlékszel, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című filmben arra a jelenetre, amikor a Kate Hudson alakította főszereplő egyszer csak fogkeféstül, ruhástul, szerelempáfrányostul bekvártélyozza magát a pasihoz? Egy férfi számára a lakása olyan, mint a saját territórium - épp csak körbe nem pisili. Ha ajtóstul rontasz a házba, lehet, hogy nem sokáig élvezheted a szívélyes vendéglátást.

Nana tipp: A legjobb, ha nem erőlteted a dolgot: egy fogkefe, egy váltás ruha nem ijesztő. A többi pedig úgyis jön magától. A lényeg, hogy ne akard a lakásában átvenni az irányítást. Észérvekkel indokold meg, miért lenne jó, ha több ruhád vagy több otthonos dekorációt engedne be veled.
Óvakodj a hangulatingadozástól

Mi, nők hajlamosak vagyunk arra, hogy amíg egy-egy problémát vagy zavaró dolgot nem tudunk megfogalmazni, az hat a hangulatunkra. Még a legnagyobb jókedv közepette is eszünkbe juthatnak olyan zavaró dolgok, amelyeket már rég meg kellett volna beszélnetek. Ilyenkor képesek vagyunk azonnal elkomolyodni, a pasink pedig nem tudja, mi bajunk van, hogyan tudunk ilyen gyorsan hangulatot váltani. Számukra ez ijesztő, mert nem tudják kezelni a szituációt és fogalmuk sincsen, hogyan tudnának segíteni.

Nana tipp: Ha jól érzed magad, akkor ne gondolj a bosszantó dolgokra. Ha pedig bosszant valami, akkor igenis mondd el neki. Nem kell, hogy azonnal megoldjátok a szituációt, de tudjon róla, hogy van valami, ami zavar.

Forrás: Nana.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 97
Heti: 676
Havi: 3 691
Össz.: 2 722 117

Látogatottság növelés
Oldal: 5 dolog, amivel elijesztheted magadtól a pasit
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »