~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."


Új év, új trendek. A divat sem marad a régi 2011-ben, de mik a legfőbb, legnagyobb változások a mostani irányzatokhoz képest? Ha szeretnél egy kis előnyt a divatfronton, amivel már most felkészülhetsz az új évtized kihívásaira, olvasd el, melyik 5 trend változik a legnagyobbat 2011-ben.

5. Új kedvenc színünk: loncvirág
Sokan annyira megszerették 2010 trendszínét, a szürkét, hogy egész kollekciókat építettek rá, ám ezeket igen hamar elavultnak nyilváníthatjuk majd az év utolsó napjai után. A Pantone Color Institute és a nevesebb designerek már mind letették voksukat a "honeysuckle" (loncvirág) elnevezésű pink árnyalat mellett, ami 2011 hivatalos kedvenc színe lesz, felváltva minden korábbi trendet. A legtöbb szürkéhez passzoló kiegészítő ezzel sajnos legalább egy évre visszakerül a dobozába.

4. Vékony sarok mindenhol
A középmagas, csíkszerű sarkak szandálon vagy csizmán egyaránt divatba jönnek, erősítve ezzel az 50-60-as évek formavilágának eljövendő fétisét. Bár egyes előrejelzések szerint a klumpák továbbviszik népszerűségüket a 2011-es évre, valószínűleg a vékony sarok abszolút első helyezett lesz minden szezonban, pedig rég láttuk már ezt a fazont a trendlisták élén.

3. Extrém ruhák hétköznap
A maxiruha most már két éve stabilan tartja helyét a legnépszerűbb fazonok között, így várható volt, hogy a tervezők igyekeznek egy kis csavart vinni a megszokott fazonba. Példátlan mennyiségű punkos, 60-70-es évek által inspirált, csavarokkal és cifra masnikkal, aszimmetrikus szabásvonallal feldobott ruhát látni a 2011 tavaszi kollekciókban, amit a bevállalósabb stílus kedvelői nagy lelkesedéssel, rég várt örömhírként fogadnak majd.

2. A military mégis marad
Nem nyújtott túl meggyőző alakítást a katonai darabok trendje a múlt évben, pedig ez volt az egyik "hivatalos" irányzat, amit a nagyobb divatházak mind követni próbáltak. Ennek ellenére a military velünk marad, sőt, ismét népszerűséget és elsöprő hangulatú szetteket jósolnak a terepszínek és szögletes szabásvonalak nőies darabokkal való kombinálásának, ám ezúttal ragadósabbnak ígérik ezt a trendvonalat.

1. Eltúlozhatatlan mintakavalkád
Ha azt hitted, hogy a pöttyös és kockás, vagy virágmintás és szivárványos darabok kombinálása extrém divatlépés volt, akkor ne ásd bele magad 2011 minden túlzást megengedő irányzatába. A bármit bármivel kombinálás új csúcsokat ér el, akár 5 féle, egymáshoz legkevésbé sem illő mintájú darabot is nyugodtan magunkra aggathatunk - a jövő évi kollekciókban felbukkanó, kavargóan eklektikus összeállítások nem a véletlen, hanem az össze nem passzoló minták trendjének művei.

Forrás: Nana.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 170
Tegnapi: 101
Heti: 831
Havi: 5 101
Össz.: 2 723 527

Látogatottság növelés
Oldal: 5 trend 2011-re
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »