~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Nincs abban semmi rossz, hogy tegnap az exemmel ebédeltem.” De mi lenne akkor, ha párunk találkozgatna régi nagy szerelmével? Akkor is ilyen megértőek lennénk? A régi szerelmekhez fűződő kapcsolat sosem egyszerű, de van néhány támpont, ami segíthet az egészséges egyensúly megtalálásában.

1. Ismerős vagy barát? Bár úgy szól a közismert szakítás utáni mondat, hogy: „azért maradjunk barátok”, mégis jobb, ha az exeddel inkább csak egy régi ismerősként tartod a kapcsolatot, így elkerülheted a kellemetlen helyzeteket, és a következő partnered dolgát is jelentősen megkönnyíted. Fontos, hogy ne tekintsd legfőbb bizalmasodnak, akivel megoszthatod a jelenlegi kapcsolatodban szerzett sérelmeidet is!

2. Az ex nem egy nyitva hagyott kiskapu! Régen rossz a helyzet, ha eleve azzal a céllal akarsz kapcsolatban maradni régi kedveseddel, hogy egyszer még újraéleszd a régi tüzet. Ha jót akarsz magadnak, végérvényesnek kell tekinteni a szakítást, mert csak lezárt múlttal élhetsz teljes életet a jelenben, és lehetsz nyitott a jövőre.

3. Inkább társaságban! A bonyodalmak elkerülése érdekében jobb, ha inkább társaságban futsz össze az exeddel. Ilyenkor is válthattok pár szót kettesben, elmesélhetitek egymásnak, hogy mi történt az eltelt időben, de mégsem kelti azt a hatást a környezetedben, hogy kettecskén randizgattok volt szerelmeddel.

4. Soha ne titkolózz! Annál nagyobb okot nem adhatsz a féltékenykedésre jelenlegi párodnak, mint, hogy titokban találkozol az exeddel. Valószínű, hogy nem fogtok hármasban bandázni, és a jelenlegi társad annak sem fog örülni, ha nélküle találkozol a vetélytársával, de az őszinteséged csak tovább erősíti majd a kapcsolatotokat, míg a hazugság akár örökre meg is mérgezheti azt.

5. Ne játssz a tűzzel! Bár sokan mondják, ha féltékennyé akarod tenni a párod, legjobb, ha megemlíted neki, hogy milyen jól érezted magad az exeddel, de ennél kegyetlenebb módszer talán nem is létezik. Kevés bántóbb dolgot lehet elképzelni, mint, hogy azt kell látnod, hogy akit szeretsz, többször mosolyog össze volt szerelmével, és még mindig remekül egymásra vannak hangolódva.

6. Soha ne szexelj exszel! Talán túl evidensnek tűnik ez a szabály, sokan mégis gyakran elfelejtik, és összefutnak egy baráti szexre, persze tisztán érzelmek nélkül. De ne áltasd magad, baráti szex nem létezik: nem csak haverként tekintünk arra, akivel időként össze akarunk bújni.

Létezik barátság az exszel?

Létezik barátság az exekkel, vagy jobb végleg megszakítani az ilyen kapcsolatokat? Lehet anélkül közeledni, hogy jelenlegi párunknak fájdalmat okoznánk? Oszd meg véleményedet a Monddmeg.hu oldalon, ahol nem csak szerelemi tippekről, hanem bármilyen más témában is elmondhatod gondolataidat. Ráadásul, ha regisztrálsz az oldalon, értékes ajándékokat is nyerhetsz a háromhavonta tartott sorsolásokon!

Szex az exszel?
Szerelemből barátság!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 97
Heti: 662
Havi: 3 677
Össz.: 2 722 103

Látogatottság növelés
Oldal: Ex-kódex
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »