~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

http://designlap.com/wp-content/uploads/2012/12/Roses-I-love-You-Wallpaper.jpg

Igazán boldog kapcsolatot kialakítani nagyon nehéz. Folyamatos izzáson tartani a szenvedélyt még nehezebb – sokak szerint lehetetlen. Pedig, ha betartjuk a legfontosabb „alapszabályokat”megy minden, mint a karikacsapás.

1. törvény: Csak olyat szeress, aki viszontszeret

Minden nő tisztában van ezzel az igazsággal, mégis sokszor meggyőzik magukat, hogy csak idő és energia kérdése, hogy a kiszemelt férfit jobb belátásra – illetve mély szerelemre, hűségre – bírják. Ezért a nők többsége olyan férfi után fut, akiknek esze ágában sincs komoly kapcsolatot kialakítani. Az elérhetetlen pasit sok nő nemegyszer éveken át igyekszik bekeríteni – több, kevesebb sikerrel. Mert ha átmenetileg sikerül is a dolog, a kapcsolat sohasem lesz igazán működőképes.

2. törvény: Higgy a szex erejében!

A szerelem és a szex egyaránt fontosak. Egy tökéletes kapcsolathoz mindkettő elengedhetetlenül szükséges. Elképzelhető ugyan, hogy olyan férfit is képes szeretni a nő, aki iránt nem érez szexuális vonzódást, de azért valljuk be, ez ritka, mint a fehér holló. Ráadásul nagyon veszélyes, ha közben olyas valakivel találkozik, aki felébreszti a vágyát. Ahelyett, hogy arról faggatnád a partneredet, mennyire szeret, „figyeld meg”, hogyan szeretkezik. Az egészséges szexuális élet ugyanis a boldog kapcsolat egyik legfontosabb összetartó eleme.

3. törvény: Nem (mindig) az ellentétek vonzzák egymást!

Természetesen, van igazság abban a mondásban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de legalább ennyire fontosak a hasonló tulajdonságok és érdeklődési kör is. Mindenben azért nem kell, hogy egyezzetek. Ostobaság lenne csak azért szakítani vele, mert bár jól szórakoztok esténként és fantasztikus az ágyban, de képtelenek vagytok megegyezni abban, hogy milyen filmet nézzetek meg a moziban. Ugyanakkor ha a kapcsolatot hosszú távra tervezitek, a különbségek (az érdeklődést, a képzettséget és a kulturális igényeket illetően) alááshatják a boldog viszonyt.

4. törvény: Az unalom szakításhoz vezet

Legyen bármilyen édes, aranyos, kedves és rendes a pasid, ha untat, hagyd faképnél! A semmilyen, azaz az unalmas kapcsolat fenntartható egy ideig, de ettől még nem ő az igazi. Tévedsz, ha azt gondolod, hogy az izgalmas férfi nem lehet rendes. Keresd tehát a rendes, de izgalmas kombinációt!

5. törvény: A férfi sosem változik meg

Ha a pasi előtted galád módon bánt a barátnőivel, majdnem biztos lehetsz abban, hogy téged sem fog kímélni. Persze, azért egy próbát megér a dolog. Ha nem mindig ő dobta a partnerét, ha az alkalmi kapcsolatok mellett hosszabbakkal is dicsekedhet, ha nem az összes korábbi barátnőjét szidja, mint a bokrot – adhatsz neki (és a kapcsolatotoknak) még egy esélyt. Lehet, hogy éppen most fog jó útra térni.

6. törvény: Vitában alulmaradni nem egyenlő a vereséggel

A viták többségében a felek közül legalább az egyik a teljes győzelemre játszik. A perpatvar sokszor egészen jelentéktelen dolgok körül folyik, a tét már rég nem a vita tárgya, hanem az, hogy ki viseli a nadrágot (ki hozza meg a döntéseket, és kinek kell alkalmazkodnia hozzá). A hatalmi harcnak úgy vethetsz véget, ha nem a hiúságon esett csorbára, hanem a közös céljaitokra és vágyaitokra koncentráltok. Igen, könnyebb ezt mondani, mint megcsinálni… De megéri.


7. törvény: Ne add fel önmagad

Egy jól működő párkapcsolathoz nagymértékben hozzájárulnak a felek baráti kapcsolatai is, és azok a hobbik, kedvenc időtöltések, amelyeket egyedülálló korából hoztak magukkal. Minél színesebb a saját életed, annál többet tudsz hozzáadni a kettőtök közös mindennapjaihoz. A saját boldogságod így tud hozzájárulni kettőtök közös boldogságához.

Forrás: www.kiskegyed.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 184
Heti: 366
Havi: 3 371
Össz.: 2 731 312

Látogatottság növelés
Oldal: A boldog párkapcsolat 7 törvénye
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »