~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."Számtalan randin vagyunk már túl, mégsem találtuk meg az igazit? Mi lehet az oka annak, hogy még mindig egyedül vagyunk?


Amikor az ember eljut oda, hogy már célzottan keres társat, és mégis csalódik, számos randit tudhat maga mögött, mégsem látta meg senkiben a harmonikus párkapcsolat lehetőségét, hajlamos arra, hogy feladja. Legalábbis átmenetileg.

Nem kell elkeserednünk, ha még mindig nem találtuk meg az igazit, akkor sem, ha lassan szinte minden barátnőnk tartós párkapcsolatban él. Valami oka ugyanis van annak, hogy még szinglik vagyunk. Lehetséges, hogy mi magunk állunk a siker útjába? Mi lehet a gond?


- Tart még a gyógyulás folyamata?

A nőknek általában több időre van szükségük ahhoz, hogy felépüljenek egy lezárt párkapcsolat után. Figyeljük meg, vajon gondolunk-e még - gyakran - a volt kedvesünkre, fantáziálunk-e róla.

Az igazság az, hogy ha mélyen magunkba nézünk, nem vágyunk még arra, hogy új emberekkel találkozzunk. Töltsünk ilyenkor inkább több időt a barátainkkal és lessünk el fogásokat is, hogyan javíthatnánk szerelmi életünkön.

- Kétségbe vagyunk esve?

Talán hallottunk már arról, hogy a kétségbeesést, bármennyire is próbáljuk rejteni, érezni lehet. A nő, aki kétségbeesetten keresi a párját, többnyire elriasztja a férfiakat. Ha minden héten másik férfival randizunk, az egyre inkább azt az érzetet kelti, hogy lejjebb adtunk elvárásainkból. Lazítsunk, és sugározzunk is lazaságot, önbizalmat viselkedésünkkel, gesztusainkkal.

- Félünk az elutasítástól?

A lányok, akik rettegnek az elutasítástól, túlságosan félénkek. Itt az ideje elfogadnunk magunkat, és megtanulni, hogyan szedjük össze, nyugtassuk meg magunkat. A magabiztosság és az önbecsülés vonzza az embereket, és lehetővé teszi azt is, hogy megmutassuk nőies oldalunkat. Mutassuk azt a külvilágnak, hogy nem félünk az elutasítástól!

- A barátainkra hallgatunk?

Ha legjobb barátunk már sportot űz abból, hogy gyors jellemzést ad a randipartnereinkről, és inkább gyengeségeiket emeli ki, mint előnyeiket, sürgősen álljunk le arról, hogy kikérjük a véleményét. Hallgassunk saját megérzéseinkre! Irányítsuk mi maguk a szerelmi életünket.

- Túlságosan elfoglaltak vagyunk?

A túlzottan elfoglalt emberek szinte elvesztik a lehetőséget arra, hogy minőségi időt töltsenek baráti körben, szórakozóhelyeken (lehet az egy klub, kávézó is) és találkozzanak új emberekkel. Bármilyen sok is a munka, a szükségleteinket ne szorítsuk háttérbe! A kikapcsolódásra mindig legyen egy kis idő.

- Túl sokat flörtölünk?

Amennyiben szinte minden útunkba akadó pasival flörtölgetünk, azt az érzést keltjük, hogy fogalmunk sincs az elegáns, a kifinomult csábítási technikákról, sőt, valószínűleg azt sem tudatosítottuk magunkban, milyen férfira is vágyunk valójában.

Segít, ha összeszedjük, tudatosítjuk magunkban és leírjuk, milyen tulajdonságokat is keresünk az Igaziban. Lassítsunk egy kicsit, és magabiztosabban keressük a nagy Őt!

- Túl önállóan vagyunk?

Sok idő eltelt és szinte hozzászoktunk ahhoz, hogy szinglik vagyunk. Ez gyakori probléma - a nők, akik túlságosan önállóvá válnak, egy idő után nehézségekkel találják szemben magukat, ha párkeresésről van szó. Nőies és érzékeny oldalunkat kell megmutatnunk, ha férfira vágyunk, mert a férfiak többség az olyan nőket szereti.

Forrás: www.ma.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 184
Heti: 358
Havi: 3 363
Össz.: 2 731 304

Látogatottság növelés
Oldal: 7 ok, amiért még mindig szingli vagy!
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »