~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Már a sokadik békát csókolgatod, de egyikből sem lett herceg? Vagy talonban tartasz valakit, míg nem jön jobb? Tudd meg, mitől esik szerelembe, és rohan az oltár elé egy férfi!

Egyedülállóként egyre hangosabban halljuk annak a bizonyos biológiai órának a kellemetlen ketyegését, vagy éppen megrémülünk jelenlegi kapcsolatunktól, mely már a kezdetek óta csupán egymás mellett élésről szól. Jó lenne tudni, mi az, amitől belénk habarodik a hőn vágyott férfi, és már hallhatjuk is, ahogyan kongnak az esküvői harangok…

1. Az igazi nőnek megvan a saját élete, és nem lóg éjjel-nappal a férfin. Az a hölgy, aki rendszeresen eljár a barátaival, nagyobb eséllyel ütheti meg a jackpotot.

2. Nem a hölgyeké az elsőbbség, legyen a férfi gentleman, és hívja randira ő a nőt. A pasik kedvelek az olyan nőket, akik nem tesznek semmiféle első lépést. Ők akarják eldönteni, hogy akarnak-e az ablak alatt szerenádozni, vagy sem. A nők maradjanak nők, és hagyják, hogy a férfiak férfiak legyenek.

3. Dúl a szerelem? Ha a nő meglátja a férfit, hevesebben ver a szíve, ha meghallja a hangját, azonnal vele akar lenni? Ha ilyesmiket tapasztal, vagy komfortosan és biztonságban érzi magát a férfival, az jó alap lehet egy biztos párkapcsolatra.

4. Fő a gondoskodás! Sokan azt mondják, hogy nem érdemes kis dolgokért aggódni, de egy új kapcsolatban nem árthat. Érdemes apróságokkal kimutatni, hogy mennyire fontos az adott személy.

5. Szexi és ne „kurvás” – nem szabad azonnal a férfira mászni, mert valószínűleg azon nyomban elszalad. A férfiak a kapcsolat korai szakaszában szeretnek lassan haladni, és inkább csak flörtölni – mármint amennyiben komolynak gondolják a kapcsolatot.

6. A szex várhat: nem érdemes már az első randin az ágyba bújni. A szex gyakorlatilag tönkreteheti azt, amiből egyébként egy gyönyörű kapcsolat lehetne. Lehet, hogy az lesz a vége, hogy csak a szex lesz a közös pont az egész kapcsolatban, így egy idő után értelmét veszti.

7. Ha már az értelemről is szó esett, a férfi azt szereti, ha a nő felnéz rá. Ha ezt érzi, akkor semmi sem tántoríthatja el a kapcsolattól. Mindemellett, nem érdemes olyan férfiakkal randizni, akik más nőket bámulnak, házasok vagy sértőek a megnyilvánulásaik.

8. Egy barát sosem árt. Pláne, ha jól kijön a többiekkel. És az is örök igazság, hogy jobb a párunkkal nevetni, mint rajta.

9. Jó dolog kikapcsolni. Aki ugyanis egész nap csak emailt és sms-t küld barátjának, vagy telefonon hívogatja, jó úton jár ahhoz, hogy végképp faképnél hagyják. Tilos a férfit zaklatni, már csak a jövőre nézve is. Hagyjuk, hogy minden a maga idejében történjen, a dolgok így hamar a helyükre kerülnek.

10. A jó modor jó modort szül. Amennyiben a férfi jól nevelt és előzékeny, a nő megütötte a főnyereményt. A társkeresési szakértők szerint ugyanis a jó modor a jele annak, ha egy férfi kapcsolatra való. Érdemes azonban ellenőrizni, hogy egyformák-e a felek értékrendjei, ha pedig így van, irány a templom!

Forrás: www.ma.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 75
Tegnapi: 184
Heti: 379
Havi: 3 384
Össz.: 2 731 325

Látogatottság növelés
Oldal: Recept a szerelemhez
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »