~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Minden évszaknak megvannak a saját kihívásai, hamarosan kitavaszodik, fontos, hogy törődjünk magunkkal és szeretteinkkel.

1. Pótoljunk természetesen!

A szervezetben felhalmozott vitamintartalék mennyisége jócskán csökken. Lehetőség szerint ezt természetes formában pótoljuk. Fogyasszunk olyan élelmiszereket, gyümölcsdzsúszokat, amelyek természetes formában tartalmaznak vitaminokat.

2. Ügyeljünk jobban a bőr védelmére!

A hideg legalább olyan ellenfele a bőrnek, mint a meleg. Kiszáradás, piros foltok, túlzott feszülés. Annak érdekében, hogy szép maradjon bőrünk, és ellenálljon az időjárás viszontagságainak nem elegendő a krémek használata. Tegyük teljessé étrendünket megfelelő összetételű, minőségi, természetes vitaminokban gazdag folyadékpótlással.

3. Törődjünk a napközben lerakódott stresszel!

Mindenkit érnek stresszhatások. Nemcsak a szervezetben, hanem a mentálisan felhalmozódott mérgektől is szabaduljunk meg. Napközben egy könnyű ebéd vagy uzsonna, ami kizökkent a monotóniából, hozzájárul a „napi mérgek” lerakódásának csökkentéséhez is. Az ebédhez elfogyasztott egy pohárnyi juice segítheti az emésztést és kellemesebb délutánt hozhat. Már negyedórányi „kitérő” is megteszi, és estére kevésbé fáradunk el.

4. Zárjuk a napot könnyedén!

Az alvás elengedhetetlen része teljes regenerációnknak. Minőségéért pedig mi felelünk! Ha dohányzik, sok kávét iszik, vagy a napi feszültség volt magas, engedjen egy kellemes fürdőt és lazítson. Az sem baj, ha a kádból egyenesen az ágyba bújik. Gondolja át, mennyi minőségi folyadékot vitt be aznap, ha kevésnek találja, pótolja. Vacsorához vagy akár vacsora helyett igyon 100 százalékos gyümölcslevet.

5. CukorJAJ

Hallott róla, hogy a jó minőségű 100%-os gyümölcslevek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak? Így fogyasztásukkal mindössze annyi fruktózt juttattunk a szervezetünkbe, mintha azonos mennyiségű gyümölcsöt ettünk volna meg. Ha a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként fogyasztjuk őket naponta, akkor elhízni sem tudunk tőlük.
Amikor gyümölcslevet vásárolunk mindig ellenőrizzük, hogy természetes anyagokból készült-e és tartalmaz-e hozzáadott cukrot, és mesterséges adalékanyagokat.

6. Nem vagyunk egyedül!

Környezetünk számára is biztosítsuk mindezeket. A gyerekek ugyanolyan hatásoknak vannak kitéve, mint a felnőttek. A gondoskodás észrevétlen, de az eredmény mindannyiunkat boldoggá teheti.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 184
Heti: 372
Havi: 3 377
Össz.: 2 731 318

Látogatottság növelés
Oldal: TIPPEK koratavaszra
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »