~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

A jó csókhoz alapvetően nem kell más, mint két éhes, szerelmes száj. De ez nem jelenti azt, hogy a csókolózást nem lehet tökéletesíteni.

Friss leheletet!
Légy bármilyen szerelmes, a partner rossz szájszaga egy csapásra elveszi a kedvedet a csókolózástól. A kellemetlen illatokban nem csak a cigaretta vagy a fokhagymás ebéd lehet ludas. A szájban fellelhető mintegy 300 baktériumból nyolcvan lehet felelős a rossz szagokért. Ezen baktériumok kedvenc tartózkodási helye a nyelv hátsó része. Amitől a legjobban félnek: a fogmosás, a fogselyem és a rendszeres (legalább évente egyszeri) látogatás a fogorvosnál. Az sem árt, ha egy evőkanállal vagy egy drogériákban beszerezhető speciális eszközzel rendszeresen lesikálod a lepedéket a nyelvedről. A rágógumival viszont vigyázz: rövid időre friss leheletet biztosít ugyan, de csókolózás előtt ne felejtsd el kiköpni!


Ne csak a száját!
A férfiak odavannak a csókért. Mindenhol szeretik, nem csak az arcon. Imádják például, ha a mellkasukat puszilgatod. Azt sem bánják, ha a nyakukat kényezteted. A tarkójukra nyomott csókoktól garantáltan megborzonganak. Ha már arra jársz, nem bánják, ha egy kicsit lejjebb is kalandozol: irány a fiú háta, dereka és feneke. Onnan pedig már csak még jobb következik a számukra. Az egyik verhetetlen kedvencük, ha a száddal a combjuk felső-belső részét cirógatod. És persze mondani sem kell, hogy nem veszik rossz néven, ha "véletlenül" továbbhaladsz a péniszük felé.


Csukd be a szemed!
Képes lennél akár egész nap elmerülni a csodálatosan mély, zöld szemében? Rajta - de csókolózás közben tarts szünetet! Ha ugyanis ilyenkor is nyitva tartod a szemed, egészen közelről tanulmányozhatod az óriásira nőtt pórusait és hatalmasnak tűnő orrhegyét. Sajnos nem kizárt, hogy ennyire közelről a te egyetlen szerelmed hirtelen Brekire kezd emlékeztetni a Muppet Showból. Úgyhogy inkább csukd be a szemed, képzeld maga elé tengermély tekintetét, és koncentrálj minden erőddel az érzéki ajkaira!


Spórolj a rúzzsal!
A vörös ajkak ugyan szenvedélyt, vágyat és szexet sugároznak, egy felmérés szerint azonban csupán a férfiak nyolc százaléka szeret vastagon kikent szájat csókolni. A szájfényről végképp elítélően nyilatkoztak. Több mint egy harmaduk állította, hogy a csókolózást kizárólag természetes, "kezeletlen" ajkú lánnyal tudja elképzelni. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem kell ápolnod az ajkaidat. A száj körüli bőr rendkívül érzékeny, ezernyi apró, érző ideg található errefelé. Selymes, finom, csókolnivaló szád csak akkor lesz, ha óvod az ajkad a széltől és a naptól, a kiszáradástól. Egy kis otthoni trükk: a régi fogkeféddel tisztogasd az ajkadat, így eltávolíthatod róla a miniatűr bőrdarabkákat. Utána kenj rá vékonyan mézet - ez nedvesíti és megóvja a gyulladásoktól.


Csókolj jól!
Milyen az igazán jó csók? Egy egyetemisták közt végzett felmérés eredménye szerint a legtöbben az érzéki, nem túl heves, de nem is túl lágy, ám semmi esetre sem cuppanós és túl nedves csókra esküsznek. Ez persze általánosítás - lehet, hogy te másképp szereted, és az is, akivel éppen csókolózol. Egyvalami azonban egészen biztos: a jó csókhoz elengedhetetlen, hogy kellőképp ellazulj. Aki megtorpan és azon töpreng, mikor és melyik irányból dugja a nyelvét a másik szájába, esetleg fennakad egy éppen felfedezett apró mitesszer látványán, inkább bele se kezdjen. Ha ezeken túlteszed magad, kezdd a csókolózást lassan, ismerkedősen, hogy aztán egyre jobban belelendülhess. Először csak érezd az ajkát az ajkadon, élvezd a szája puhaságát, nyisd ki egy csöppnyit a magadét, a nyelveddel kóstolgasd az ajkát, indulj vele megfontolt felfedezőútra. Semmiképpen ne támadd le azonnal! A nyelv csók közben amúgy sem hasonlíthat soha egy támadó kobrára! Nagyon izgató, ha időről időre visszahúzod a nyelved, becsukod a szád, úgy cirógatod a partneredét, aztán kezded az egészet elölről.

Rosszul csókol?
Nehéz ügy. Még nem ismered elég jól, hogy sértődés nélkül közölhetnéd vele. Közben viszont tudod: ha ez így megy tovább, nem is igen lesz alkalmatok elmélyíteni a viszonyt. Elsőre próbálkozz kíméletesen, vagyis: gyakoroljatok, megállás nélkül. Végtére is lehet, hogy azért görcsös, mert még nem volt ideje feloldódni. Ha mégsem változik semmi, muszáj lesz beszélnetek a dologról. Kérdezd meg, szereti-e, ahogy csókolózol, illetve volna-e valami, amit jobban csinálhatnál. Ha normális fiúról van szó, egészen biztos, hogy ő is megkérdezi tőled ugyanezt. Ilyenkor legyél óvatos, de fogalmazz világosan. És semmiképpen nem érezze, hogy milyen nagyok az elvárásaid, mert akkor végképp képtelen lesz teljesíteni őket! Ha mindezek ellenére kibírhatatlanul rosszul csókol, jobb, ha lemondasz róla.

No és a kezek?
Csók közben bárhol lehetnek - kivéve a zsebedben. Csodálatos lehet, ha a fiú gyengéden lefog, és a szájával addig kényeztet, csókolgat, míg az ájulás határára kerülsz. Egyébként a kezekkel mindent szabad, ami mindkettőtöknek jó. Tarkót cirógatni, hajba túrni, az ujjhegyekkel a vállakat és a hátat simogatni, feneket fogni, a fiú mellét dögönyözni. Ha jobban belegondolsz, a két kezed nem is lesz elég!


Vigyázz, borosta!
Az álladon és az orrodon éktelenkedő apró vörös foltok azonnal elárulják, ha szerelmes vagy. Ezek nem néznek ki jól, ráadásul érzékenyek is. Ha peched van, akár egy csúnya ajakherpeszre is szert tehetsz egy új partner révén. Ha nagyon zavar a borostája, kérd meg, hogy borotválkozzon alaposabban, te pedig ne sajnáld az arcodról a krémet.


Forrás: Nana.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 184
Heti: 359
Havi: 3 364
Össz.: 2 731 305

Látogatottság növelés
Oldal: Legyen kényeztetés a csók
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »