~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Az első randi sosem egyszerű, mindenki a legjobb formáját próbálja hozni, ám sokszor nemcsak a két randipartneren múlik az est sikeressége, hanem bizony a helyszínen is.

Egy moziba például nem a legjobb ötlet az első ismerkedést tervezni. Ettől függetlenül még jó néhány olyan hely van, amiket már szerelmespárok ezrei teszteltek és beváltak. Jöjjön hát az a 6 bomba és randibiztos hely, ami nem fog külön fejfájást okozni az első találkához. Ha ezek közül választasz, biztos lehetsz benne, hogy az est már félsiker.

Kávézó

A vérbeli klasszikus randihely. És gondoljunk csak bele, nem sok olyan visszautasíthatatlan meghívás van, mint hogy: "Nem lenne kedved meginni egy kávét munka után?" Azonban nem mindegy, hogy milyen kávézót választasz a találka helyszínéül. Lehetőleg olyan helyre menjetek, ami nem túl zsúfolt és a zene sem túl hangos. De ha lehet arra is figyelj, hogy azért valamennyi "háttérzaj" azért legyen, mert a teljesen üres, csendes helyek a kellemetlen csendet még rosszabbá tehetik.

Étterem

A másik abszolút randihely egy jó étterem. Na de mit is jelent egy találkozó esetében a jó? Olyasmi, mint egy nyugodt kis sarok, ahol el tudtok bújni, ismerkedni. Ha nem túl zsúfolt és nem túl drága, akkor máris felkerülhet a listátokra. Rendeljetek egy üveg bort és valami finomat, beszélgessetek. Ha először nem is jön igazi téma, az ételekről máris kezdhetitek a csevegést. Egy valamire azonban vigyázz: a mexikói, indiai és más egzotikus helyeket a gyomrotok érdekében inkább kerüljétek el az első randin.

Park

A lehető legolcsóbb és talán legszebb randihelyszín a park. Sétáljatok egyet ebben a szép, napsütéses időben és ha vannak kutyáitok, miért ne vihetnétek magatokkal őket? Ha pedig nincs kedvetek a sétához, piknikezzetek. Egy kicsit kötetlenebb randi ez, mint amikor feszengve elmentek egy étterembe, ráadásul, a jóízű beszélgetés közben még le is barnulhattok egy kicsit. A budapestieknek pedig szinte kötelező helyszín a Margitsziget, ahol még az állatsimogatóba is ellátogathattok.

Pláza

Lehet, hogy meglepő, de a pláza is tud remek randihelyszín lenni. Jók a fényviszonyok, elegen vannak ahhoz, hogy ne legyen túl intim az első találka, viszont sok érdekességet láthattok és itt nem kell egyből a boltok kirakatára gondolni, hiszen a legtöbb plázában ma már kulturális események is otthont kapnak. Emellett pedig, ha nem megy olyan gördülékenyen a beszélgetés, még mindig beülhettek egy italra, ebédre vagy legrosszabb esetben egy mozira.

Korcsolyapálya

Bár természetüknél fogva a korcsolyapályák csak télen vannak nyitva, mégis ideális első randis helyszínek lehetnek, hiszen gondoljunk csak bele, mi lehet romantikusabb annál, minthogy egy kis hóesésben kéz a kézben siklotok a jégen. Ha pedig valamelyikőtök elesik, annyi baj legyen, nevettek egyet és máris oldottabb lesz a hangulat. Ha pedig valamelyikőtök nem tud korcsolyázni, a "profibb" fél még mindig megtaníthatja.

Tánc

Na nem a klubokra és diszkókra kell gondolni, hiszen ott hogyan is beszélgethetnétek az első randin? Helyette inkább válasszatok mondjuk egy salsa partyt, ahol forró a hangulat és még halljátok is, hogy a másik mit mond. Egyikőtök sem tud táncolni? Semmi probléma, járjatok együtt egy-két táncórára és máris megvan egy közös hobbi. Kezdetnek nem is rossz, igaz?

Horváth Rea

Forrás: Nana.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 184
Heti: 411
Havi: 3 416
Össz.: 2 731 357

Látogatottság növelés
Oldal: Hova szervezzem az első randit?
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »