~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Mit csinál a férfi, ha sarokba szorítod? Hazudik. És hogyan jöhetsz rá, mit gondolnak valójában? Segítünk „kikódolni”.

Akármennyire is nem akarja elismerni a teremtés koronája, előbb, vagy utóbb hazugságra kényszerülnek. (Persze, van, akinél „alapbeállítás” a füllentés.) Ha felmerült benned a kétely, hogy a párod nem mondja el (teljese egészében) az igazságot, eláruljuk, hogyan jöhetsz rá, mit is gondol valójában.

Íme, néhány kifogás, amely rögtön kipattan egy férfi agyából, ha át akarja színezni a valóságot, úgy, hogy az kellemes formát öltsön a nő előtt. Néhány talán ismerősen hangzik. Így menti a menthetőt, ha…

…megbámult egy másik csajt

„Csak azt néztem, milyen béna ruhája van.” Ha egy férfi megbámul egy másik nőt, ezt partnere mindenképp merényletként fogja felfogni. Egy rossz mondat és vége van. Ebben az esetben, ha a fenti hazugságot használják, nagy valószínűséggel megúszhatják a bajt. Így, te biztonságban érezheted magad, míg ő gond nélkül űzheti a legrégebbi sportot, a nők után való forgolódást…

…elfelejti az évfordulót

„Nincs szükségem különleges alkalmakra ahhoz, hogy eszembe jusson, milyen különleges vagy és mennyire szeretlek”. Persze, könnyű ezt mondani, ha elfelejti a születésnapodat vagy az évfordulótokat. Erre nincs mentség.

…nem úgy nézel ki, ahogyan szeretné

„Te akármit viselsz, remekül áll”. Hát igen, elég kellemetlen, sőt, néha kimondottan kínos helyzetbe kerül a férfi, ha élete értelme olyan felsőt, ruhát, nadrágot vesz fel, ami nem túl előnyös neki. Pláne, ha van rajta a megismerkedésükhöz képest némi felesleg. Előbb utóbb szembe találja magát a kérdéssel: „Nem kövérít nagyon ez a ruha?” Van, aki nem tud erre mit mondani, mosollyal próbálja elhallatni az igazságot, míg mások a fenti közhelyet dobják be. Holott, ha megmondaná, hogy válassz egy másikat, talán te is jobban éreznéd magad benne.

…túl későn ér haza a bandázásból

„Nem akartalak felébreszteni.” Persze, ennek a kifogásnak van némi alapja is, hiszen amikor a késői ivászat után hazaérkezik a párod, nem akar felébreszteni a sörszagú leheletével, még ha az elsődleges ok legfőképp abban rejlik nála, hogy nem akar egy papolást végighallgatni, azért mert jól érezte magát nélküled, és ilyen későn ért haza.

…megbámulja más mellét

„Nálam nem számít, milyen a mell…” A nők nagy hangsúlyt fektetnek az alakjukra, még ha a férfiak ezt nem is (mindig) hiszik ezt. A mai szerelmi- és szexkultúra pedig kőkeményen a mellekre fókuszál a nő összképét tekintve.

Amikor pedig a konkurencia jobban „felszerelt” (nagyobb, feszesebb, kipakoltabb), mint te, nem tehet mást, mint hogy azt hazudja, nem fontos számára sem a forma, sem a méret, hiszen az igazi szépség belülről fakad. Persze, mondani és nézni is más.

…kis szabadidőt akar

„Dolgom van”. Ez a leggyakoribb kifogás, ha a pasi a telefonon, számítógépen szeretne játszani vagy csetelni, vagy jó meccs van a tévében, amit szívesen nézne a haverokkal. Ha még azt is hozzáteszi, hogy „Nincs kedved megnézni az árleszállítást a plázában?” már fölöttébb gyanús. Azt hiszi, kedveskedik vele neked, hiszen micsoda remek férfi az, aki maga küldi el a kedvesét bevásárló körútra… holott, csak arról van szó, hogy néhány órát szívesen töltene nélküle.

Forrás:www.kiskegyed.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 110
Tegnapi: 184
Heti: 414
Havi: 3 419
Össz.: 2 731 360

Látogatottság növelés
Oldal: TOP 6 férfi hazugság
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »