~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Elégedetlen vagy szexuális életeddel? Több kényeztetésre vágysz? Vesd be trükkjeinket, és olyan izzó éjszakákban lesz részed, hogy még a gondolatba is belepirulsz.

Nosztalgiával gondolsz vissza azokra az időkre, amikor még nem ment ritkaságszámba egy kis hancúrozás az ágyban pároddal? Elképzelni sem tudod, mit csinálnak mások, hogy nyolcévi házasság után is naponta szeretkeznek? Hogy bírják fizikailag? És fantáziával? Hiszen ők is napi nyolc órát dolgoznak, nekik is vannak gyerekeik, és nekik is csak 24 órából áll a nap. Eláruljuk a szenvedélyes párok szexuális életének titkát.

1. Állíts fel heti tervet!

Van épp elég elintézni valód (különórára kell vinni a gyereket, ki kell hívni a gázost), érthető, hogy a szex a legutolsó, ami foglalkoztat. Hét év házasság és két gyerek után Elza is így volt ezzel. A hajtásban szinte már el is felejtkeztek a szexről. "Tudtuk, nagyon fontos, hogy időt szakítsunk rá, mielőtt kihűl a kapcsolatunk. A péntek esti szex olyan hivatalosnak tűnt. Variáltunk. Minden hétfőn húzunk egy számot - ennyiszer kell szeretkeznünk a héten. Ha három nap megy el "akció" nélkül, tudjuk, igyekeznünk kell, és minden alkalmat megragadunk.

Néha egész őrült dolgokat csinálunk. Például a múltkor a gyerekek a kertben játszottak. A férjem a garázsba hívott, hogy segítsek a polcot rendbe tenni. A kocsi hátsó ülésére húzott. Vigyorogva mondta, csak akkor tudjuk teljesíteni az előírt penzumot, ha most az övé leszek."

2. Turbózd fel a vágyat!

Vannak nők, akik nem várják ölbe tett kézzel, hogy megjöjjön a kedvük egy kis szexre. Inkább segítenek egy kicsit a vágynak, megteremtik maguknak a kellő hangulatot. Zsuzsa már nagyon unta, hogy libidója csak ritkán és nehezen indult be. "Elsöprő vágyat akartam érezni, de tudtam, ha erre várok, a szex csak ritka vendégem lesz." Ha van egy kis ideje, Zsuzsa tudatosan az előző szeretkezésükről fantáziál. Férje érintésére, szívének dobbanására gondol és arra, mit is súgott a fülébe. Ha ezeket felidézi, mindig beindul.

3. Hagyd magad elcsábítani!

Ugye milyen bosszantó, amikor a szexis fehérnemű nem éri el a kellő hatást? Jusson eszedbe ez az érzés, amikor párod elutasít, mondván, nincs hozzá kedve. Hidd el, ha hagyod, hogy kényeztessen, rövid idő múlva egyáltalán nem lesz ellenére a dolog. Tudja ezt jól Szilvi is: "Mivel férjem és én teljesen más munkarendben dolgozunk, nem ugyanakkor kívánjuk egymást. Ezért elhatároztuk, ha a férjem kívánja a szexet, de én túl fáradtnak érzem magam hozzá, én csak fekszem és hagyom, hogy felizgasson.

Néha a kisujjamat sem kell megmozdítanom, és a hetedik mennyországba repít. Nincs bűntudatom, hiszen legközelebb szerepet cserélünk. Én leszek "kiéhezve", és ő lesz fáradt." Ha így tesztek, megduplázzátok a szexet

4. Ragadj meg minden alkalmat!

Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy szeretkezni csak a hálószobában és csak este 10 után lehet, bizony semmire sem mész. Rá fogsz jönni, nap közben is rengeteg lehetőség adódik egy kis erotikára. Bizonyítja ezt Anna példája. "Ahogy hazaérünk a munkából, rögtön egymásnak esünk. Szépen levesszük egymásról a ruhát, és arra gondolunk, micsoda este vár ránk. Ha úgy alakul, még vacsora előtt bevonulunk egy rövid időre a hálóba." Szeretkezni mindig lehet. Hétvégén, délután, reggel tízkor. A heti egy alkalomból így akár napi több is lehet.

5. Hallgassatok zenét!

A zene nagy kerítő. Egy jól kiválasztott CD, és máris felizzik a szenvedély. Réka pontosan tudja, mi az, ami felkorbácsolja a vágyat. "A nászutunkon mindig Prince zenéjére szeretkeztünk. Ha meghalljuk Prince-t énekelni, azonnal felcsillan szemünkben a vágy. Gyakran mondjuk is egymásnak, na akkor most hallgassunk egy kis zenét. Házasságunk ma is szenvedélyes. Pont úgy, mint az esküvőnk idején."

6. Tekintsd a szexet gyógymódnak!

Mentegetőzés, mindig csak mentegetőzés. Könnyű kifogásokat találni. Hogy fáradt vagy, hogy kimerült, hogy ideges, hogy fáj a fejed. Hagyd abba a nyafogást. A szex egyenesen orvosság: enyhíti a fáradtságot, oldja a stresszt, eloszlatja a kapcsolatban felhalmozódott feszültségeket. Szinte mindent orvosol, ami a gyönyör útjába áll. Alíz rájött, hogy a szex nemhogy elveszi erejét, de plusz energiával tölti fel. A felismerés óta minden lehetőséget megragad, hogy feltöltse energiaraktárait. "Korábban mindig megadtam magam a kimerültségnek. Most amikor fáradt vagyok, és a férjem közeledik, azt mondom magamnak, engedj, és utána jobban leszel. Ma már szinte minden nap szeretkezünk, míg korábban akár hetek is elteltek aktus nélkül." A szexre tehát úgy kell gondolni, mint kellemes időtöltésre, lazítószerre, nem pedig úgy, mint egy napi teendőre.

7. Adjon mindennek szexuális töltést!

Fűszerezd mindennapi tevékenységed szexszel. Az eredmény: folyamatosan izzó vágy, és a nap 24 órájának minden percében kész lesz beindítani a motort. Terka bevallja, hogy még a legkisebb dolognak is igyekszik szexuális töltést adni. "Mindig szexi selyem fehérneműt viselek, fagyit veszek, hogy érzékien elnyalogassam, vagy éppen érzékien illatozó tusfürdővel zuhanyozok munkába indulás előtt. Mindez segít, hogy erotikus energiáim megmaradjanak." Ha férje előtt érzékien öltözködik reggel, az ő agya is a szexen fog járni egész nap, és este már egészen felajzva vonulhatnak a hálószobába.

8. Élvezd a pillanatot!

Az igazán szenvedélyes párok nem ideologizálják a szerelmet. A gyakori szex - mindegy, milyen kivitelben - a jó házasság éltető eleme. Ha csak egy gyors numerára van lehetőséged, ne bánd. "Mindig a pillanatot kell élvezni - mondja Erika. Ha a gyerekek 20 perc múlva jönnek haza az iskolából, nem kell meggyújtani szív alakú illatgyertyát, és nem kell kikeresni a Bolerót a CD gyűjteményből. Ilyenkor az ember gyorsan cselekszik. Ez csodákat tesz a házasélettel és a házassággal."

Forrás: www.kiskegyed.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 101
Heti: 721
Havi: 4 991
Össz.: 2 723 417

Látogatottság növelés
Oldal: Szextippek! Ha ettől sem indul be a párod, baj van!
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »