~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Nem tudod, mivel, hogyan vedd rá a kedvesed, hogy továbblépjetek egy szintet? Segítünk.

Úgy gondolod, ideje lenne kicsit komolyabbra fordítanod kettőtök kapcsolatát, de nem vagy biztos benne, mit tegyél, és mi legyen a következő lépés. Persze, nincs tuti recept, de van néhány olyan klasszikus tett, amivel magasabb szintre emelheted a kapcsolatotokat.

A legfontosabb, hogy először a saját érzéseiddel legyél tisztában, és ezek után próbáld megtalálni az egyensúlyt abban, hogy szorosabbra szőjétek azt a bizonyos szálat, de közben a „nagy akarással” ne ijeszd meg a párodat. Néhány lépés, ami után célba érhetsz.

1. lépés: A közös hétvégi kiruccanás

Amellett, hogy nagy élmény, igazán romantikus és izgalmas kettesben elutazni és élményeket gyűjteni, akkor is, ha nem egy egész hétről, hanem csak néhány napról van szó.

Ha kettőtök közül valamelyikőtök ezt kezdeményezi, az azt jelenti, hogy szeretné jobban megismerni a másikat. Ettől a férfiak szoktak jobban megijedni, de erre is van megoldás: tálald úgy, mintha az utazás mindkettőtök közös ötlete lenne. Beszélj a párodnak arról, hogy jót tenne neked egy kis pihenés (wellnessezés, kirándulás, strandolás, stb.), ami miatt érdemes kimozdulni a városból. Ha mesél a kedvenc helyéről, mondd, hogy milyen jó lenne megnézni, biztos felajánlja, hogy elvisz oda. Amint belemelegedtek, már ketten ötletelgettek a hétvégi programról, és így nem érzi majd „kötelességének”.

http://www.guido.hu/eskuvo/kell3.jpg


2. lépés: Felejtsd nála a holmidat!

Ha szerinted megérett már a kapcsolatotok arra, hogy összeköltözzetek, de a szerelmed még kicsit távol áll ettől, kezdj el ottfelejteni néhány holmit nála (feltéve, hogy ott is szoktatok aludni időnként). A férfiak nagyon érzékenyek a személyes terükre, és hogy abba ki és mi kerül bele, ezért csak egy-két ruhadarabot hagyj ott, aztán folytathatod a testápolóval: ha nem hozza vissza a legközelebbi alkalommal, akkor valószínűleg nyert ügyed van.

http://www.egyedikonyhabutor.net/foto/szekreny/szekreny18_kicsi.jpg

3. lépés: Összeköltözés

Erre csak akkor gondolj, ha már több hónapja – legalább fél éve – tart a kapcsolatotok, és ha már túl vagytok az első két lépésen. Azért fontos a kivárás Van, akinek ez csupán helyrajzi kérdés, és praktikus okokból szívesen költözik össze minél hamarabb a párjával, de sokan vannak, akik számára az összeköltözés egyenlő az elköteleződéssel, és hatalmas lépésnek tartják.

Ha szeretnél előállni az ötlettel úgy, hogy ő még nem hozta szóba, akkor próbáld úgy tálalni, mint egy munkahelyi prezentációt: logikusan, röviden, jól felépítve - így a férfiagy könnyebben befogadja. A meggyőzés egyikeszköze a férfiasságával kapcsolatos: érzelmeire hathatsz azzal, mennyivel több időtök lesz így az ágyban, de ha szereti a hasát, „elárulhatod” neki, hogy imádsz főzni – ezek klasszikus pasi megfogó dolgok.

http://twice.hu/wp-content/uploads/2010/11/osszekoltozes-par.jpg


4. lépés: A házasság

Tudod, hogy szeret, jó ideje élitek a közös hétköznapokat azok minden nyűgjével-bajával, élményével, és még mindig csodás a kapcsolatotok. Akkor meg miért nem teszi fel a nagy kérdést?

Mert talán eszébe sem jut. Ez pedig nem olyan nagy bűn – a férfiak esetében. Épp ezért ne sürgesd, csak kedvesen mondd el neki, hogy szívesen leélnéd vele az egész életed. Mutass rá néha, milyen jól megvagytok, hogy benne is tudatosuljon a kapcsolatotok értéke.

Megkérdezheted tőle, szerinte összeházasodtok-e majd egy nap - nem ultimátumképp, csak amolyan érdeklődően, minden nyomás nélkül. Így talán észbe kap, és végre elgondolkodik rajta, hogy bizony, most már ez következik.

http://enmg.hu/images/2012/02/hazassag05.jpg

Forrás: www.kiskegyed.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 97
Heti: 676
Havi: 3 691
Össz.: 2 722 117

Látogatottság növelés
Oldal: Így mélyítheted el a kapcsolatotokat!
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »