~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Bármilyen profi is vagy az ágyban, néhány hibába akarva akaratlanul is belefuthatsz, mely a legbensőségesebb pillanatokat, és magát a szexet is tönkreteheti. Ha nem akarod megsemmisíteni a vágyat, soha ne kövesd el ezeket a bűnöket!

Soha nem tudni előre, mi jöhet közbe, mi zavarhatja meg az együttléteteket, mi az, ami lelombozhatja, félresöpörheti a vágyat. Ha igazi, jó szerető akarsz lenni, van néhány dolog, amit célszerű nem elkövetned...

A főbűn
Természetesen, mielőtt bármilyen szex közben elkövetett hibára gondolnál, jusson eszedbe, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatban a legnagyobb bűn, ha nincs – vagy csak nagyon ritkán van – szex. Ennek nagyon sok oka lehet – és nem kell rögtön az elhidegülésre vagy a szerelem elmúlására gondolnod. Általában az időhiány, a stressz vagy a fáradtság miatt tologatod az összebújást „holnapra”, aztán szép lassan észreveszed, hogy több nap is eltelt úgy, hogy nem szeretkeztetek. Gyakorlat teszi a mestert… A szex is olyan, mint az evés: közben jön meg az étvágy, így számíthatsz rá, hogy gyorsan belelendülsz majd! Arról nem is szólva: ha nem műveled, könnyen le is tudsz szokni róla. Ha jó ideig ritkán van rá alkalmad, akkor kevesebbet kívánod, ha többet, akkor gyakrabban lesz rá szükséged.

Lustaság
Ugyancsak szexbűnnek számít a lustaság, ami ugyan fél egészség, de az ágyban nem igazán hoz hasznot. Ha mindent a kedvesednek kell „csinálnia”, te pedig csak fekszel, mint egy fadarab, nem biztos, hogy mindketten eljuttok a csúcsra. Vagy, ha sikerül is elszállnotok, előbb-utóbb a partnerednek unalmassá és fárasztó „munkává” válik a szex.Hasonló a helyzet, ha aktívan benne vagy a dolgokban, de szinte sosem kezdeményezel – ezzel alaposan elveheted párod kedvét az egésztől. Jó, és izgalmas, ha a férfi igázza le a nőt, de gondolj arra, hogy az erősebbik nem is szereti, ha becserkészik, kívánják, akarják – és leteperik. Hódítsd meg és teperd le! Elsöprő hatást érhetsz el vele – főleg, ha nem ezt szokta meg tőled.

Nem szereted eléggé a tested
Te is tudod, hogy a nőknél az orgazmus korántsem automatikus folyamat. Ezért is van az, hogy a legtöbben egyedül érik el első (vagy többedik) „igazi” orgazmusukat. Alkalmazz különféle technikákat, hogy jobban megismerd a tested érzékeny pontjait, és a stimulálás erősségének számodra legmegfelelőbb fokozatait. Ehhez azonban szeretned kell önmagadat, és elfogadnod a testedet olyannak, amilyen!

Ne legyél gyerekes!
És ne gügyögj kisbabaként az ágyban! Bizonyos szituációkban ez még édes is lehet, de az ágyban inkább kiábrándító. Szóval, ha mámoros erotikus játszadozásra vágysz, ne viselkedj gyerekként, sokkal kamatoztatóbb, ha szexuálisan fűtött felnőtt párducként „teszed a dolgod”.

Nem mindegy, mit viselsz!
Már, ha van rajtad valami. Tény, hogy néhány finom, könnyű ruha vagy fehérnemű jobban beizzíthatja a vágyat, mintha teljesen pőrén állnál a kedvesed előtt. A kevesebb több elve a férfiak vágyának feltüzelésére is igaz: szeretik „kibontani” a szép ajándékot. De! Nem mindegy, mibe „csomagoltad” magad. Felejtsd el a Bridget Jones féle bugyikat, ha feltétlenül jobban takaró dolgokra vágysz, vegyél fel inkább egy inget, amin a legtöbb gombot elfelejted begombolni.

Ne vonj be segédeszközt, ha ő nem akarja
Legyen szó vibrátorról vagy a BDSM kellékeiről, a szexben minden megengedett, ami mindkét fél kedvét szolgálja. De ne kövesd el azt a bűnt, hogy akarata ellenére erőltetsz rá olyan dolgokat, szexuális kiegészítőket, melyektől idegenkedik. Bármilyen furcsa, de nem minden férfi él-hal a szexuális segédeszközökért. Néha számukra a „konkurencia” nem is bűn, hanem büntetés. Ha azonban vevő az extrém játékokra, dobd be az édes „büntetést”, amiért rossz volt: kötözd meg, finoman (vagy ha szereti, erősebben) verd el a hátsóját… Használd a fantáziád!

A finnyásság nem nyerő
A legtöbben akkor érik el legkönnyebben az orgazmust, ha orálisan kényeztetik – legyen férfi vagy nő. Az egyik legnagyobb bűn, ha kedvesed vágyik rá, te pedig visszautasítod ezt a kérését. Gondolj bele, mi lenne, fordított helyzetben. Ugye nem esne jól, ha te vágynád a szex ezen formáját, és partnered fintorogva, szájhúzva közelítene legérzékenyebb pontod felé. Vagy egyszerűen elhárítaná a dolgot? Ha a kellemetlen illatoktól tartasz, megoldásként ott a zuhany. Ha pedig az ízét nem szereted, nem kell feltétlenül lenyelned.

Ne legyél önző!
Nincs annál zavaróbb, mint amikor látod, hogy partnered rohan a cél felé, de sajnos csak a saját kielégülése érdekében. Legalább ennyire kiábrándító, ha te mész át önzőbe – csakis a saját testedre és a csúcs elérésére figyelsz. Az igaz szerelemben és tökéletes szexben mindkét fél egyforma, soha sem dől a mérleg túlzottan az egyikőtök felé.

Szex alkoholmámorban?

Néhány pohárka ital oldja a gátlást és képes felforrósítani a hangulatot, de ha túlzásba viszed, lehet, hogy már előjáték közben elalszol, vagy képtelen leszel a szexre, különösen az orgazmus elérésére.Partnered pedig magára marad. Feltüzelve, kielégítetlenül. Na, ez az igazi bűn és egyben tűntetés.

Nulla védekezés
Főleg a kapcsolat elején, amikor még csak ismerkedtek, fontos a megfelelő védekezés. Nemcsak kiábrándító, hanem nagyon veszélyes, ha a partneredet (vagy téged) nem érdekel sem a saját, sem a másik egészsége. Aki nem hajlandó védekezni, valószínűleg máskor, másnál sem tette meg.

Fura zajok
Nem oltári nagy bűn, mégis a legtöbben cikisnek érzik – és már bizonyára sokakkal előfordult – hogy szenvedélyes együttlétük közben igencsak zavarba ejtő hangot hallattak. Emelkedj felül rajta, egy igazán meghitt, bensőséges kapcsolatban ennyi igazán belefér...


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 184
Heti: 375
Havi: 3 380
Össz.: 2 731 321

Látogatottság növelés
Oldal: A legnagyobb szexbűnök és büntetések
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »