~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Csalódnia kell annak, aki az álomhercegre vár fehér lovon, esetleg már a földön akarja berendezni a mennyországot. Oszlassunk el még néhány tévedést szerelem dolgában.

Nincs tökéletes partner!

Ez így igaz, de van jó partner! És utóbbival kapcsolatban bizony elkerülhetetlenek a kis megalkuvások. Aki ideálokba kapaszkodik, megfeledkezik róla, hogy maga sem tökéletes...

Ismerjük egymást?

Tévedés, hogy a tökéletes nyitottság és őszinteség lenne a kikezdhetetlen kapcsolat alapja, hiszen még magunkhoz sem vagyunk teljesen őszinték. Mindig azonos véleményen lenni a partnerünkkel pedig végképp lehetetlen. Kétséges az is, hogy ismernénk a másikat. Hiszen csak együtt megélt helyzetekben figyelhettük meg a reakcióját. Hamar meglepődnénk, ha más helyzetbe csöppenve látnánk viszont.

Nincs akadály

Csak addig álmodozhat valaki vitamentes kapcsolatról, amíg nincs partnere. Mert a harmonikus viszonyhoz is hozzátartozik a szócsata. A veszekedés arra való, hogy olyasmit végre kimondjunk és tisztázzunk, amihez békés körülmények között nincs erőnk.

A szerelem minden akadályt legyőz! Tényleg? Ha a párt a szerelmen kívül nem kapcsolja össze másfajta közösség, akkor bizonytalan lábakon áll a kapcsolatuk. Ha nem válik be az együttes, kár is erőltetni. Persze munkába kerül az együttélés, de ha az egyik krízis után jön a másik, semmilyen megerőltetés sem segít.

Forrás: Nana.hu
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 97
Heti: 662
Havi: 3 677
Össz.: 2 722 103

Látogatottság növelés
Oldal: A három legnagyobb szerelmi tévedés
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »