~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

Táskából sohasem elég - tartja a mondás. Ha nincs ilyen mondás, akkor se csüggedjetek, bemutatjuk Nektek a 2011-es táskatrendeket, hogy tudjátok, mire kell elkezdeni spórolni....

Az első kiválasztottunk a Magyarországon nem annyira ismert Akris. A svájci márkát Albert Kriemler designer jegyzi, a cég nem túl régi, 2003-ban alakult. Elsősorban kézimunkával dolgoznak, világszerte 550 embert foglalkoztatnak, tehát egy fejlődő cégről van szó.
A kézitáska, amit kiválasztottunk egyedi színeivel és formáival fogott meg minket. Tetszik, ahogy a textilt a bőrrel és a műanyaggal kombinálták. Mivel most csak táskákról van szó, nem írhatunk többet a cégről, de ígérjük, egy következő cikkünkben bemutatjuk Nektek az Akrist. 
A kézitáskák közül leginkább ez a Anya Hindmarch  modell ragadta meg a fantáziánkat. A  meseszép igazi bőrből készült modell jó példája annak, hogyan elegyíthető az elegáns fehér egy markánsabb - itt sötétbarna - színnel. Így megőrzi a visszafogottságát, de a barna bőr miatt van benne egy kis vadság is. Mi imádjuk! 
 
Ki kell válasszunk egy híres tervező darabját is, hiszen Alexander Wang nélkül nem lenne teljes egy válogatás. Ez a válltáska hasított bőrből készült, amely T alakú varrást kapott. Az Alexander Wang diszkrét felirat még jobban növeli a táska - nem csak eszmei - értékét. Egy hasított bőr csizmával szerintem kötelező darab tavaszra. 
 
Elég a szofosztikáltságból! Ez a Balenciaga darab először megijeszt bennünket, aztán eláraszt valami meseszerű érzés a gyomrom tájékán. Olyan, mint egy jó randi! Megborzongsz tőle, majd beleszeretsz!  















Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 253
Heti: 300
Havi: 3 827
Össz.: 2 711 119

Látogatottság növelés
Oldal: 2011 legszebb táskái
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »