~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~

"A divat változik, a stílus örök."

http://szoba.hu/wp-content/uploads/2014/01/randevu-a-lanchid-fenyeben.jpg

Amikor először találkozol valakivel, nagyon sokat számít, hogyan nézel ki, hogyan beszélsz és viselkedsz. A legtöbbször előre elképzeljük, mit mondunk, mire hogyan reagálunk, de azért ez koránt sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Összegyűjtöttük azt a néhány tényezőt, ami elengedhetetlen az első kelleme benyomáshoz, és az azt követő sikerhez.

Lenyűgöző külső

Ami soha nem a feltűnőt jelenti. Ne legyél túl szexi, ne mutass meg mindent azonnal, mert azzal más hatást érnél el, mint szeretnél... Ha nem futókalandra vágysz, hanem hosszabb távra tervezel vele, hozd a klasszikusan csinos verziót. Viselj olyan ruhát, amelyben kényelmesen és csinosnak érzed magad, és helyezd a hangsúlyt inkább a kiegészítőkre és a dögös cipőre.

Kényelmes és biztonságos környezet

Az ideális randihely olyan, ahol kellemesen tudtok beszélgetni, de ha úgy adódik, lehetőség van másra is. Ilyen lehet egy billiárdozás, vagy a klasszikus kávézós megoldás. A mozit, színházat érdemes elsőre kerülni, hiszen most inkább egymás megismerésén van a hangsúly.

Legyél kedves és udvarias!

A modor sokat elárul valakiről. Fontos, hogy pontosan érkezz, vagy legalább telefonálj, ha tudod, hogy késni fogsz. Téves az a nézet, hogy a nőnek kötelező öt percet késnie! Lehet, hogy ha így tennél, ezzel máris egy feketepontot gyűjtenél be.

Ha a randi alatt csörög a telefonod, csak a valóban sürgős hívásokra válaszolj, ne csacsogd el a barátnődnek, hogy milyen helyes fiúkával töltöd épp az időd... Ne felejtsd ki a mondataidból a légy szíves és a köszönöm szavakat. Ezek az alapvető tiszteletet mutatják, ami jól esik egy férfinek.

Csak lazán

Elsőre olyan dolgokról beszélgessetek, amelyek nem túl személyesek. Filmek, zenék, hobbik, utazás, sport, kultúra, vagy bármi, ami iránt mindketten érdeklődtök. Persze ebből nem derül ki elsőre, hogy milyen mélyenszántó gondolatai vannak, de határozottan közelebb visz benneteket egymáshoz.

Egy randi nem állásinterjú, lazulj el, és érezd jól magad. Nevess, ha valami tetszik, vedd elő a humorérzéked, és légy önmagad. Felesleges azon erőlködni, hogy megfelelj, ha úgy nem tetszel neki, amilyen igazából vagy, akkor legfeljebb odázni lehet a csalódást, elkerülni nem. Légy büszke magadra, örülj annak, aki vagy, és örüljön neki ő is, hogy veled lehet.

Nem feltétlenül neki kell fizetnie a számlát

Az első randin teljesen normális, ha mindenki a maga számláját rendezi, de ha a pasi szeretne meghívni, fogadd el, és köszönd meg pironkodás nélkül. Később, ha szeretnétek többször is találkozni, megegyezhettek abban, hogyan rendezitek az anyagiakat. Ügyelj arra, hogy ha egy férfi gáláns, és minden alkalommal ő szeretne fizetni, ne háborodj fel ezen, ne bántsd meg a büszkeségét.

Játsszatok nyílt lapokkal

Felétlenül győződj meg róla, nem él-e kapcsolatban, illetve, arról, hogyan képzeli a jövőjét. Ha mindketten komoly kapcsolatot kerestek, mindkettőtöknek jobb, ha még ott helyben megbeszélitek, lesz-e folytatás.

Majd jön más!

Ha nem érzed vele jól magad, bízz a megérzéseidben, és szépen rekeszd be a randit. Ne aggódj azon, hívni fog-e, keress csak tovább nyugodtan. Ha pedig a férfi hezitál veled kapcsolatban, nyugodtan döntsd el számára nemlegesen a kérdést. Ne aggódj, lesz olyan, aki odáig van érted, hiszen csodálatos vagy.

Forrás: www.kiskegyed.hu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 178
Tegnapi: 101
Heti: 839
Havi: 5 109
Össz.: 2 723 535

Látogatottság növelés
Oldal: Mit tegyél és mit ne az első randin!‏
~ Divat ~ Modell ~ Szépség ~ Sztárok ~ - © 2008 - 2024 - mindenseges.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »